TOP 5: Držači za mobilne telefone za motocikle

Sa pravim držačem nećete brinuti o tome da li će vam ispasti telefon.

Za razliku od korišćenja telefona tokom vožnje automobila, skoro je nemoguće koristiti telefon i voziti motocikl. Držači za telefon za motocikl drže vaš mobilni u vidokrugu, tako da možete bezbedno da uključite GPS ili pustite muziku dok ste na putu. Oni vam takođe pomažu da držite oči na putu umesto da se fokusirate na svoj uređaj ako on landara u vašem džepu. Kako bismo vam pomogli u traganju, predstavljamo vam najbolje držače za mobilne telefone za motocikle na tržištu.

Ukupno najbolji: Ram Mounts X-Grip

Ram Mounts je lider u industriji držača za mobilne telefone, a njihov X-Grip držač za motocikle samo potvrđuje njihovu reputaciju. X-Grip ima ručicu na kuglastom zglobu koja pruža skoro neograničene opcije za podešavanje. Takođe ima i U-bazu sa zavrtnjima koja može da se nakači na štangle prečnika 1,3 do 3,2 centimetra.

Instaliranje ovog držača je lako zahvaljujući jednostavnom dizajnu stezaljke. Ovaj držač je više namenjen cevastim upravljačima koji nisu previše debeli.

Zahvaljujući krilcima sa oprugama i gumenim završecima, telefon će čvrsto i bezbedno stajati u držaču bez rizika od ljuljanja. Držač bolje radi sa velikim telefonima. S obzirom na to da je napravljen od aluminijuma za nautičku upotrebu i komponenti od nerđajućeg čelika, njegova izdržljivost je najbolja od svih držača na ovoj listi.

CENA: $ 68.99

Najbolja kombinacija držača i maske: Rokform Pro Series

Rokform Pro Series držač može da se koristi sa bilo kojim motociklom zahvaljujući njegovom malom, srednjem i velikom gumenom adapteru koji se mogu nakačiti na većinu upravljača. Napravljen je od veoma izdržljivog aluminijuma i nerđajućeg čelika tako da može da podnese svakodnevnu upotrebu.

Kada ga uparite sa Rokform Pro Series maskom za mobilni, ovaj duo dostiže svoj pun potencijal. Ultračvrsta maska od polikarbonata savršeno ulazi u twist-lock otvor na držaču i sigurno drži telefon u uspravnom položaju kako bi vozači mogli da ga vide i koriste. Sa zadnje strane maske nalazi se magnetski držač za lako montiranje.

CENA: $ 69.99

Najčvršći stisak: Tackform Enduro Series

Tackform držač omogućava vozačima da biraju između vertikalnog i horizontalnog položaja telefona zahvaljujući nosaču koji koristi kuglasti zglob. Njegova stezaljka olakšava pristup telefonu jednom rukom. Vozači mogu da koriste i Tackform opcionu silikonsku vezicu da poboljšaju stabilnost telefona u off-road uslovima.

Instaliranje držača je teško, naročito kada pokušavate da koristite jedan od gumenih umetaka za drške upravljača. Držač Enduro Series napravljen je od materijala koji su otporni na ogrebotine i vrlo je lagan.

Kada ga instalirate, nosač ne pokazuje znake da bi mogao da spadne ili da ćete morati da ga repozicionirate. Sistem stezaljki sa oprugama drži telefon čvrsto na mestu, ali i dalje možete sa lakoćom da mu pristupite.

CENA: $ 59.99

Najbolji držač za punjenje: iMESTOU držač

iMESTOU držač ima bežični punjač od 15 volti koji može da napuni većinu smartfona. Njegove četiri stezaljke pričvršćuju telefon u uglovima, ali ga i dalje možete lako skinuti s držača pritiskom na bočne dugmiće. Ovaj držač ima i USB 3.0 port za punjenje eksternih uređaja preko kabla.

Instalacija ovog držača je relativno jednostavna. Telefon se postavi između stezaljki, ali može se desiti da ne pasuje najbolje i da ostane prostora za pomeranje.

iMESTOU držač je pretežno napravljen od plastike, sa nekoliko gumenih delova. To ga čini sklonim lomljenju i manje vodootpornim od držača koji su napravljeni od aluminijuma ili čelika.

CENA: $ 33.99

Najsvestraniji: Roam Bike Mount

Roam Bike Mount je dizajniran za motocikle ali može da se koristi i na skuterima. On se oslanja na sistem stezaljki i silikonske mreže kako bi držao vaš telefon na mestu. Napravljen od pretežno plastičnih materijala, Biko Mount je izdržljiv i može da podnese i najgore vremenske uslove.

Instalacija Bike Mount držača nije baš jednostavna, zbog loših instrukcija i delom zbog toga što mehanizam na uređaju nekad odbija da se zaključa kako treba. Držač takođe ne deluje sigurno na drškama upravljača motocikla čak i nakon što ga dotegnete više puta.

Ovaj držač takođe zauzima dosta mesta na upravljaču, ostavljajući malo prostora za druge dodatke. Bike Mount deluje posebno glomazno, i ume da ometa pristup samom telefonu.

CENA: $ 16.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

Makita DCM501Z mobilni aparat za kafu...

Kafa može biti gorivo koje pokreće civilizovani svet, ali čak i kada napustite civilizaciju zarad kampovanja...

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Da li kupovati telefon sa 3.5...

Postojalo je vreme kada je direktno priključivanje na slušalice bilo jedini način da se ostvari slušanje...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...
Za razliku od korišćenja telefona tokom vožnje automobila, skoro je nemoguće koristiti telefon i voziti motocikl. Držači za telefon za motocikl drže vaš mobilni u vidokrugu, tako da možete bezbedno da uključite GPS ili pustite muziku dok ste na putu. Oni vam takođe pomažu da držite oči na putu umesto da se fokusirate na svoj uređaj ako on landara u vašem džepu. Kako bismo vam pomogli u traganju, predstavljamo vam najbolje držače za mobilne telefone za motocikle na tržištu. Ukupno najbolji: Ram Mounts X-Grip Ram Mounts je lider u industriji držača za mobilne telefone, a njihov X-Grip držač za motocikle samo potvrđuje njihovu reputaciju. X-Grip ima ručicu na kuglastom zglobu koja pruža skoro neograničene opcije za podešavanje. Takođe ima i U-bazu sa zavrtnjima koja može da se nakači na štangle prečnika 1,3 do 3,2 centimetra. Instaliranje ovog držača je lako zahvaljujući jednostavnom dizajnu stezaljke. Ovaj držač je više namenjen cevastim upravljačima koji nisu previše debeli. Zahvaljujući krilcima sa oprugama i gumenim završecima, telefon će čvrsto i bezbedno stajati u držaču bez rizika od ljuljanja. Držač bolje radi sa velikim telefonima. S obzirom na to da je napravljen od aluminijuma za nautičku upotrebu i komponenti od nerđajućeg čelika, njegova izdržljivost je najbolja od svih držača na ovoj listi.

CENA: $ 68.99

Najbolja kombinacija držača i maske: Rokform Pro Series Rokform Pro Series držač može da se koristi sa bilo kojim motociklom zahvaljujući njegovom malom, srednjem i velikom gumenom adapteru koji se mogu nakačiti na većinu upravljača. Napravljen je od veoma izdržljivog aluminijuma i nerđajućeg čelika tako da može da podnese svakodnevnu upotrebu. Kada ga uparite sa Rokform Pro Series maskom za mobilni, ovaj duo dostiže svoj pun potencijal. Ultračvrsta maska od polikarbonata savršeno ulazi u twist-lock otvor na držaču i sigurno drži telefon u uspravnom položaju kako bi vozači mogli da ga vide i koriste. Sa zadnje strane maske nalazi se magnetski držač za lako montiranje.

CENA: $ 69.99

Najčvršći stisak: Tackform Enduro Series Tackform držač omogućava vozačima da biraju između vertikalnog i horizontalnog položaja telefona zahvaljujući nosaču koji koristi kuglasti zglob. Njegova stezaljka olakšava pristup telefonu jednom rukom. Vozači mogu da koriste i Tackform opcionu silikonsku vezicu da poboljšaju stabilnost telefona u off-road uslovima. Instaliranje držača je teško, naročito kada pokušavate da koristite jedan od gumenih umetaka za drške upravljača. Držač Enduro Series napravljen je od materijala koji su otporni na ogrebotine i vrlo je lagan. Kada ga instalirate, nosač ne pokazuje znake da bi mogao da spadne ili da ćete morati da ga repozicionirate. Sistem stezaljki sa oprugama drži telefon čvrsto na mestu, ali i dalje možete sa lakoćom da mu pristupite. CENA: $ 59.99 Najbolji držač za punjenje: iMESTOU držač iMESTOU držač ima bežični punjač od 15 volti koji može da napuni većinu smartfona. Njegove četiri stezaljke pričvršćuju telefon u uglovima, ali ga i dalje možete lako skinuti s držača pritiskom na bočne dugmiće. Ovaj držač ima i USB 3.0 port za punjenje eksternih uređaja preko kabla. Instalacija ovog držača je relativno jednostavna. Telefon se postavi između stezaljki, ali može se desiti da ne pasuje najbolje i da ostane prostora za pomeranje. iMESTOU držač je pretežno napravljen od plastike, sa nekoliko gumenih delova. To ga čini sklonim lomljenju i manje vodootpornim od držača koji su napravljeni od aluminijuma ili čelika.

CENA: $ 33.99

Najsvestraniji: Roam Bike Mount Roam Bike Mount je dizajniran za motocikle ali može da se koristi i na skuterima. On se oslanja na sistem stezaljki i silikonske mreže kako bi držao vaš telefon na mestu. Napravljen od pretežno plastičnih materijala, Biko Mount je izdržljiv i može da podnese i najgore vremenske uslove. Instalacija Bike Mount držača nije baš jednostavna, zbog loših instrukcija i delom zbog toga što mehanizam na uređaju nekad odbija da se zaključa kako treba. Držač takođe ne deluje sigurno na drškama upravljača motocikla čak i nakon što ga dotegnete više puta. Ovaj držač takođe zauzima dosta mesta na upravljaču, ostavljajući malo prostora za druge dodatke. Bike Mount deluje posebno glomazno, i ume da ometa pristup samom telefonu.

CENA: $ 16.99