HUAWEI Sound X

Huawei P40 serija proslavila je svoj globalni debi na današnjoj Huawei online internet prezentaciji, zajedno sa potpuno novim bežičnim zvučnikom Huawei- Devialet – HUAWEI Sound X – uređajem koji će zasigurno doneti revoluciju kada je u pitanju high-end tehnologija zvuka.
 
Kao prvi bežični zvučnik i proizvod kineskog telekomunikacionog giganta, HUAWEI Sound X daje prvoklasnu estetiku kao posledicu izuzetnog majstorstva, a Odbor za nagrade 2020 German IF Design Award prepoznao je njegov zadivljujući izgled.

Laganim prinošenjem telefona uz Sound X prenosi se zvuk u zvučnik.

Zvuk sa niskom latencijom bez gubitaka može se dodatno poboljšati vlasničkim upravljačkim panelom za više uređaja uz EMUI 10.1, što je Huawei ekvivalent za Apple AirPlay, kada se prenosi sa P40.

Dolazak HUAWEI Sound X predstavlja novu eru vrhunskog dizajna zvuka i zvučnika, koju karakteriše zvuk koji “pluta” dok slušate.
 

Međutim, zbog sve veće potražnje za vrhunskim kvalitetom zvuka u širem frekvencijskom opsegu koji verno reprodukuje duh originalnog snimka, sledeća paradigma za zvuk ostala je neuhvatljivo neposredno izvan raspona slušanja.

To je, sve do pojavljivanja HUAWEI Sound X, plod saradnje kompanija Huawei i Devialet, koji koristi snage oba tehnološka teškaša.
HUAWEI Sound X poseduje Devialet tehnologiju za obradu signala SAM® (Speaker Active Matching) i Push-Push simetričnu strukturu.
 
SAM® uvodi efikasan algoritam kompenzacije koji je sposoban da prilagodi izlazni signal da odgovara specifičnim karakteristikama zvučnika i da umanji distorziju zvuka.
Push-Push struktura postavlja dva zvučnika velike snage simetrično, tako da se vibracije zadnjeg talasa međusobno otkazuju.
  
HUAWEI Sound X reprodukuje zvuk putem Wi-Fi mreže, procesom koji dovodi do daleko manje kompresije podataka i manje problema sa latencijom u poređenju sa Bluetooth prenosom.

To je zasnovano na tehnologiji koju je razvila kompanija Huawei – EMUI 10.1 Multi-Device Control Panel koja je slična Airplay tehnologiji kompanije Apple.
Lansiranje EMUI 10.1 Multi-Device Control panel planirano je za leto 2020.

Zvučnik takođe podržava Huawei Share funkciju, koja korisnike lišava čekanja da se uspostavi Wireless ili Bluetooth veza.

Umesto toga, možete jednostavno približiti NFC područje vašeg telefona Sound X zvučniku i baršunasti surround zvuk će početi da se reprodukuje bez kašnjenja.
Kako biste odgovorili na pozive na vašem Sound X uređaju, jednostavno prebacite na režim poziva, dodirom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde