ŽENSKE CIPELE ZA BORD K2 TT SNOWSURFER 2019-2020

Zašto uzeti K2 TT Snowsurfer ženeske cipele za snowboard: To su premijum cipele sa jedinstvenim karakteristikama.

Cipele su vrlo verovatno najsubjektivniji komad opreme za snowboarding i iako možete da raspravljate o tome da li vam cipele dobro pašu, ne možete da raspravljate o kvalitetu.

K2 Taro Tamai Snowsurfer cipele su napravljene od najkvalitetnijih materijala, koristeći najsavremeniju tehnologiju za žene koje ne žele da prave kompromise po pitanju performansi.

Premijum cipele često znaju da ispadnu ludački tvrde, ali ova cipela ima mekši, blaži fleks.
TT Snowsurfer je savršeni primer kombinacije udobnosti i praktičnosti, ova cipela je napravljena za surfovanje po belom talasu i napraviće slalom do vašeg srca.

Hladna stopala mogu da vam zagorčaju putovanje, zato K2 cipele koriste termički uložak koji reflektuje toplotu nazad do vaših stopala kako bi vam bilo lepo i toplo.
Toplota vaših stopala će vremenom uobličiti unutrašnju cipelu, tako da ćete imati jedinstvenu cipelu koja vam savršeno odgovara.

Ili ako preferirate momentalno zadovoljstvo, zaputite se do vaše lokalne prodavnice ski opreme i oblikujte cipele prema svojim stopalima za čas posla.
Vibram je ultraizdržljiva guma, i to je razlog zašto su u kompaniji K2 koristili baš taj materijal pri izradi đona na modelu TT Snowsurfer – može da podnese dosta raubovanja i pruža vrhunsko prianjanje.

Bilo da se šetate po zaleđenom parkingu ili se penjete uzbrdo, cipele TT Snowsurfer vas neće izneveriti.
Ove cipele imaju zaštitu iza jezika koja sprečava da se sneg i led gomilaju na cipeli dok se penjete ili spuštate niz padinu.
Rigidno gumeno ojačanje na prednjem delu nudi dodatni sloj zaštite od vremenskih uslova i povećava izdržljivost dok zabadate noge u sneg pri penjanju.

Dvozonski BOA sistem vam omogućava da pritegnete gornji i donji deo cipele nezavisno jedan od drugog kako biste u potpunosti podesili cipele onako kako vašim stopalima odgovaraju. Po pitanju jednostavnosti ne postoji mnogo stvari koje mogu da nadmaše BOA sistem – on je brz i neverovatno jednostavan za zatezanje i otpuštanje.

Imate mogućnost i da minimalno namestite pertle za savršenu udobnost.
Najbolje od svega, BOA sistemi dolaze sa doživotnom garancijom, tako da, gde god bili i šta god da vam se desi – vaš BOA sistem za pertlanje ima garanciju.

Za one koji traže cipelu koja će im omogućiti bolju pokretljivost, na dasci i bez nje, teško će naći bolju cipelu od modela TT Snowsurfer.
Mekši fleks ih čini udobnijim dok pešačite i potom dok radite trikove pri spuštanju.

CENA: $ 499.95

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde