Lange XT Free – Dobar odnos udobnosti i performansi za krute ski cipele

Testovi su pokazali da pancerice XT Free imaju dobar odziv i da su lateralno prilagodljive prilikom skijanja po promenjivom terenu. Sa raznim širinama i zapreminama, ove pancerice su podobne za najrazličitija stopala.

Ali pokazalo se da je fleks indeks od 130 mekši nego što kažu u kompaniji, u poređenju sa drugim pancericama iz ove kategorije.

Pancerice Lange XT Free 130 su dizajnirane da vam omoguće da se vaše „igralište“ prostire izvan granica skijališta, to jest daleko od uređenih staza.

Patentirani Power V-Lock režim kompanije Lange omogućava impresivnih 40 stepeni rotacije gornjeg dela pancerice za efikasnije penjanje uzbrdo, a njihov sistem zaključavanja „metal na metal“ obezbeđuje da ne izgubite snagu i performanse pri spuštanju.

Veoma kruti fleks indeks od 130 daje vam kontrolu koja vam je potrebna da poterate svoje skije brzo i snažno, a širina pancerica od 100 milimetara garantuje udobnost, bilo da se ponovo penjete na vrh za još jedno spuštanje ili skijate strmim uređenim stazama sve dok se žičare ne ugase.

Kako bi unapredili performanse i smanjili težinu, u kompaniji Lange su koristili grilamid u ključnim delovima školjke pancerice.
Ova lagana plastika takođe nudi i povećano vraćanje forme i kontrolu fleksa, i zbog nje je lako ući i izaći iz pancerice.

Composite Ultra Custom uložak je posebno pravljen za turno skijanje, i koristi materijale velike gustine na delovima gde je to potrebno, i materijale male gustine na ostatku uloška kako bi se maksimalno smanjila težina.

Pancerice mogu i da se termički oblikuju kako bi stajale na nozi precizno i udobno, a ima i sistem pertlanja koji sve drži na mestu.
I za dodatno prianjanje i udobno hodanje, Max Grip Alpine đon je kompatibilan sa Gripwalk đonovima.

CENA: $ 524.96 – $ 699.00

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Testovi su pokazali da pancerice XT Free imaju dobar odziv i da su lateralno prilagodljive prilikom skijanja po promenjivom terenu. Sa raznim širinama i zapreminama, ove pancerice su podobne za najrazličitija stopala. Ali pokazalo se da je fleks indeks od 130 mekši nego što kažu u kompaniji, u poređenju sa drugim pancericama iz ove kategorije. Pancerice Lange XT Free 130 su dizajnirane da vam omoguće da se vaše „igralište“ prostire izvan granica skijališta, to jest daleko od uređenih staza. Patentirani Power V-Lock režim kompanije Lange omogućava impresivnih 40 stepeni rotacije gornjeg dela pancerice za efikasnije penjanje uzbrdo, a njihov sistem zaključavanja „metal na metal“ obezbeđuje da ne izgubite snagu i performanse pri spuštanju. Veoma kruti fleks indeks od 130 daje vam kontrolu koja vam je potrebna da poterate svoje skije brzo i snažno, a širina pancerica od 100 milimetara garantuje udobnost, bilo da se ponovo penjete na vrh za još jedno spuštanje ili skijate strmim uređenim stazama sve dok se žičare ne ugase. Kako bi unapredili performanse i smanjili težinu, u kompaniji Lange su koristili grilamid u ključnim delovima školjke pancerice. Ova lagana plastika takođe nudi i povećano vraćanje forme i kontrolu fleksa, i zbog nje je lako ući i izaći iz pancerice. Composite Ultra Custom uložak je posebno pravljen za turno skijanje, i koristi materijale velike gustine na delovima gde je to potrebno, i materijale male gustine na ostatku uloška kako bi se maksimalno smanjila težina. Pancerice mogu i da se termički oblikuju kako bi stajale na nozi precizno i udobno, a ima i sistem pertlanja koji sve drži na mestu. I za dodatno prianjanje i udobno hodanje, Max Grip Alpine đon je kompatibilan sa Gripwalk đonovima. CENA: $ 524.96 - $ 699.00