5 kul pametnih kućnih uređaja sa kongresa mobilne industrije MWC19

Kongres mobilne industrije (Mobile World Congress) nije događaj koji se vrti samo oko telefona. Tamo smo videli i gomilu kul pametnih gedžeta koje ćete poželeti da imate u svom domu.

Kongres mobilne industrije je očigledno jedan od najboljih događaja gde možete naći najnovije modele telefona, ali poslednjih nekoliko godina telefoni dele pozornicu sa uređajima za praćenje fizičke aktivnosti, VR naočarama i mnoštvom drugih novih, kul tehnoloških uređaja. Ovaj put nismo naišli na jednak broj pametnih kućnih uređaja kao prethodnih godina, ali to ne znači da nismo videli puno zgodnih novih proizvoda koje smo hteli da ponesemo kući sa sobom.

HTC 5G Hub

HTC 5G Hub je ono što dobijete kada spojite pametan displej i ruter. U suštini, to je mali, prenosivi ekran koji se povezuje na 5G mrežu i obezbeđuje Wi-Fi za do 20 uređaja. Takođe može i da strimuje video u 4K rezoluciji, može da napuni vaše uređaje putem nekoliko portova pozadi, može da odgovori na komande koje mu zadaje Google Assistant i može da strimuje VR sadržaj preko HTC Vive VR naočara.

I jednostavniji je za postavljanje od prosečnog rutera – sve što treba da uradite jeste da ga uključite u struju i spreman je za korišćenje, što ga čini idealnim za putovanja na kojima želite da nekoliko vaših uređaja budu povezani.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde