Imate smartfon? Onda vam je potreban ovaj prenosivi bežični punjač kapaciteta 20.000 mAh

Prenosivi bežični punjač kompanije Aukey koji je dostupan na Amazonu predstavlja ogromnu pomoć.

Možete da postavite telefon pored Aukey prenosivog punjača – koji zapravo dolazi sa rasklopivim postoljem pa možete da prilegnete ili nastavite da koristite telefon, i gledate nešto dok se puni – a on će vašem telefonu obezbediti novu energiju u rekordnom vremenu.

Koliko je brz ovaj punjač? Pa, može da napuni bateriju iPhone uređaja do 50% za pola sata.

A pritom ovo nije uređaj koji ćete morati non-stop da dopunjujete jer ima kapacitet od 20.000 mAh, što je više nego dovoljno da napunite iPhone 11 četiri puta pre nego što ispraznite ovaj punjač.

A kada ga ispraznite, USB-C port na ovom uređaju garantuje da nećete morati dugo da čekate pre nego što se ponovo napuni do vrha.

Pored toga, on ima i USB-A port koji možete da koristite istovremeno.
Možete da punite više od jednog uređaja istovremeno – tačnije tri – po jedan preko svakog od USB portova i jedan bežičnim putem.

Još jedna stvar koju ćete obožavati kod ovog prenosivog punjača je to koliko je praktičan za putovanja.

Rasklopiva nožica drži telefon pod savršenim uglom, na primer na stočiću koji se rasklapa ispred vas u avionu ili u vozu, omogućavajući vam da gledate svoje omiljene sadržaje dok se vaš telefon istovremeno puni.

Takođe imate jasno vidljiv LCD displej koji pokazuje koliko tačno baterije je preostalo.

Po dimenzijama je samo malo deblji od prosečnog iPhone uređaja, tako da neće zauzimati puno mesta u vašoj torbi, aktovki ili čak i džepu.

Ovaj uređaj je više nego idealan saputnik dok ste u pokretu, on je kao najbolji prijatelj.

A iako on možda neće prekinuti kletvu naše zavisnosti od baterija, svakako nam omogućava da ne brinemo kad izlazimo iz kuće noseći mobile uređaje, a naročito smartfone.

Drugim rečima, ovaj uređaj odlično radi svoj posao.

KUPI NA AMAZONU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde