Skullcandy predstavlja 5 novih vodootpornih Bluetooth zvučnika

Sa cenama koje se kreću od 30$ do 80$, svih pet zvučnika imaju Bluetooth 5.3 radio i mogu da budu potopljeni do dubine od jednog metra čak 30 minuta.

Skullcandy Ounce (30$), najmanji model iz nove kolekcije, opremljen je pojačalom od 5 vati koje napaja pretvarač od 1,75 inča, kao i pasivni radijator usmeren ka dole.

Litijum-jonska baterija dimenzija 4,4 x 3 x 2 inča (VxŠxD) teška je 180 grama i potrebno joj je dva i po sata da se preko USB-C porta napuni do 100%, a tada dobijate 16 sati slušanja.

Nešto veći model Kilo (40$), sa dimenzijama 4,7 x 3,25 x 2 inča (VxŠxD) dolazi sa karabinerom od anodiziranog aluminijuma koji je nakačen na najlonski kaiš za nošenje zvučnika. On ima pretvarač iste veličine kao i kod modela Ounce, kao i pasivni radijator, ali je opremljen nešto jačim pojačalom od 7 vati.

U kompaniji Skullcandy kažu da se model Klio puni do 100% za tri sata, nakon čega možete da puštate muziku čak 14 sati. Ovaj model (kao i tri zvučnika iz Tristan serije) takođe podržava True Wireless Stereo funkciju koja omogućava povezivanje dva zvučnika koji potom funkcionišu kao levi/desni u tandemu.

Svaki od kockastih Terrain modela ima podršku za Bluetooth Multilink funkciju koja omogućava zvučniku da se poveže i prebacuje između dva izvor zvuka. Terrain Mini (40$) je opremljen pretvaračem od 48 mm koga pokreće pojačalo od 6 vati. Njegov odziv frekvencija niskog opsega je pojačan zahvaljujući dvojcu bočno-postavljenih pasivnih radijatora unutar kućišta dimenzija 4,1 x 3,5 x 3,5 inča (VxŠxD). Baterija se za dva i po sata napuni do vrha, a potom vamTerrain Mini isporučuje 14 sati slušanja. Nešto viši model Terrain (6,3 x 3,1 x 3,1 inča) ima dva drajvera od po 48 mm i pojačalo od 12 vati, kao i dva pasivna radijatora.

Najveći među novim Skullcandy zvučnicima, model Terrain XL (80$), težak je 816 grama i ima dimenzije 8,5 x 4,3 x 4,7 inča. On ima dva pretvarača od 48 mm i poput modela Terrain,  po jedan pasivni radijator sa svake strane kućišta za moćniji bas. Ovaj model ima najmoćnije pojačalo u celoj novoj liniji, snage 20 vati. Njegova poveća baterija omogućava 18 sati slušanja a za punjenje joj je potrebno 5 sati.

Sva tri Terrain model imaju podršku za SKDY Multi-Link tehnologiju koja vam omogućava da bežično sinhronizujete do 99 zvučnika. Svi novi zvučnici imaju vodootporne mrežice od tkanine i dostupni su u raznim kombinacijama boja uključujući crnu/narandžastu, svetlo-sivu/plavu, tamno-plavu/svetlo-plavu, crvenu, zelenu i roze.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TOP5: Najbolji uređaji za praćenje kvaliteta vazduha u...

Sa uređajem za merenje kvaliteta vazduha bolje ćete...

SAMSUNG Galaxy S20 Galaxy Z Flip

Kompanija Samsung Electronics je danas predstavila Galaxy S20...

Dugoočekivani Panasonic LUMIX GH6

Panasonic je izbacio svoj dugoočekivani fotoaparat LUMIX GH6....

Nova Logitech bazna stanica je dizajnirana za rad...

Logitech je predstavio novu višenamensku baznu stanicu koja...

TOP 5: hibridni pametni satovi 2019.

Koliko god voleli funkcionalnost koju nude pametni satovi,...

Polaroid u svetu muzike???

Polaroid nastavlja svoj iskorak u svet muzike sa...

Najbolji fitnes uređaji koji prate vaš san i...

San je nešto neverovatno individualno. Trebali biste da obratite...

Leica predstavlja ZM Watch Monochrome Edition

Leica ZM Watch Monochrome Edition ima minimalistički dizajn...

OnePlus 6T je sve što ste želeli od...

Najznačajnije promene koje donosi model OnePlus 6T nalaze...

Gejmeri i audiofili će poželeti najnovije Asus bubice

Asus je pripremio novi par bežičnih slušalice isključivo...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Skullcandy Ounce (30$), najmanji model iz nove kolekcije, opremljen je pojačalom od 5 vati koje napaja pretvarač od 1,75 inča, kao i pasivni radijator usmeren ka dole. Litijum-jonska baterija dimenzija 4,4 x 3 x 2 inča (VxŠxD) teška je 180 grama i potrebno joj je dva i po sata da se preko USB-C porta napuni do 100%, a tada dobijate 16 sati slušanja. Nešto veći model Kilo (40$), sa dimenzijama 4,7 x 3,25 x 2 inča (VxŠxD) dolazi sa karabinerom od anodiziranog aluminijuma koji je nakačen na najlonski kaiš za nošenje zvučnika. On ima pretvarač iste veličine kao i kod modela Ounce, kao i pasivni radijator, ali je opremljen nešto jačim pojačalom od 7 vati. U kompaniji Skullcandy kažu da se model Klio puni do 100% za tri sata, nakon čega možete da puštate muziku čak 14 sati. Ovaj model (kao i tri zvučnika iz Tristan serije) takođe podržava True Wireless Stereo funkciju koja omogućava povezivanje dva zvučnika koji potom funkcionišu kao levi/desni u tandemu. Svaki od kockastih Terrain modela ima podršku za Bluetooth Multilink funkciju koja omogućava zvučniku da se poveže i prebacuje između dva izvor zvuka. Terrain Mini (40$) je opremljen pretvaračem od 48 mm koga pokreće pojačalo od 6 vati. Njegov odziv frekvencija niskog opsega je pojačan zahvaljujući dvojcu bočno-postavljenih pasivnih radijatora unutar kućišta dimenzija 4,1 x 3,5 x 3,5 inča (VxŠxD). Baterija se za dva i po sata napuni do vrha, a potom vamTerrain Mini isporučuje 14 sati slušanja. Nešto viši model Terrain (6,3 x 3,1 x 3,1 inča) ima dva drajvera od po 48 mm i pojačalo od 12 vati, kao i dva pasivna radijatora. Najveći među novim Skullcandy zvučnicima, model Terrain XL (80$), težak je 816 grama i ima dimenzije 8,5 x 4,3 x 4,7 inča. On ima dva pretvarača od 48 mm i poput modela Terrain,  po jedan pasivni radijator sa svake strane kućišta za moćniji bas. Ovaj model ima najmoćnije pojačalo u celoj novoj liniji, snage 20 vati. Njegova poveća baterija omogućava 18 sati slušanja a za punjenje joj je potrebno 5 sati. Sva tri Terrain model imaju podršku za SKDY Multi-Link tehnologiju koja vam omogućava da bežično sinhronizujete do 99 zvučnika. Svi novi zvučnici imaju vodootporne mrežice od tkanine i dostupni su u raznim kombinacijama boja uključujući crnu/narandžastu, svetlo-sivu/plavu, tamno-plavu/svetlo-plavu, crvenu, zelenu i roze.