Skullcandy predstavlja 5 novih vodootpornih Bluetooth zvučnika

Sa cenama koje se kreću od 30$ do 80$, svih pet zvučnika imaju Bluetooth 5.3 radio i mogu da budu potopljeni do dubine od jednog metra čak 30 minuta.

Skullcandy Ounce (30$), najmanji model iz nove kolekcije, opremljen je pojačalom od 5 vati koje napaja pretvarač od 1,75 inča, kao i pasivni radijator usmeren ka dole.

Litijum-jonska baterija dimenzija 4,4 x 3 x 2 inča (VxŠxD) teška je 180 grama i potrebno joj je dva i po sata da se preko USB-C porta napuni do 100%, a tada dobijate 16 sati slušanja.

Nešto veći model Kilo (40$), sa dimenzijama 4,7 x 3,25 x 2 inča (VxŠxD) dolazi sa karabinerom od anodiziranog aluminijuma koji je nakačen na najlonski kaiš za nošenje zvučnika. On ima pretvarač iste veličine kao i kod modela Ounce, kao i pasivni radijator, ali je opremljen nešto jačim pojačalom od 7 vati.

U kompaniji Skullcandy kažu da se model Klio puni do 100% za tri sata, nakon čega možete da puštate muziku čak 14 sati. Ovaj model (kao i tri zvučnika iz Tristan serije) takođe podržava True Wireless Stereo funkciju koja omogućava povezivanje dva zvučnika koji potom funkcionišu kao levi/desni u tandemu.

Svaki od kockastih Terrain modela ima podršku za Bluetooth Multilink funkciju koja omogućava zvučniku da se poveže i prebacuje između dva izvor zvuka. Terrain Mini (40$) je opremljen pretvaračem od 48 mm koga pokreće pojačalo od 6 vati. Njegov odziv frekvencija niskog opsega je pojačan zahvaljujući dvojcu bočno-postavljenih pasivnih radijatora unutar kućišta dimenzija 4,1 x 3,5 x 3,5 inča (VxŠxD). Baterija se za dva i po sata napuni do vrha, a potom vamTerrain Mini isporučuje 14 sati slušanja. Nešto viši model Terrain (6,3 x 3,1 x 3,1 inča) ima dva drajvera od po 48 mm i pojačalo od 12 vati, kao i dva pasivna radijatora.

Najveći među novim Skullcandy zvučnicima, model Terrain XL (80$), težak je 816 grama i ima dimenzije 8,5 x 4,3 x 4,7 inča. On ima dva pretvarača od 48 mm i poput modela Terrain,  po jedan pasivni radijator sa svake strane kućišta za moćniji bas. Ovaj model ima najmoćnije pojačalo u celoj novoj liniji, snage 20 vati. Njegova poveća baterija omogućava 18 sati slušanja a za punjenje joj je potrebno 5 sati.

Sva tri Terrain model imaju podršku za SKDY Multi-Link tehnologiju koja vam omogućava da bežično sinhronizujete do 99 zvučnika. Svi novi zvučnici imaju vodootporne mrežice od tkanine i dostupni su u raznim kombinacijama boja uključujući crnu/narandžastu, svetlo-sivu/plavu, tamno-plavu/svetlo-plavu, crvenu, zelenu i roze.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara

Koncept Natasha putujuće gitare ili tihe gitare je prilično pametan. Akustične gitare se oslanjaju na rezonancu kako...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...
Skullcandy Ounce (30$), najmanji model iz nove kolekcije, opremljen je pojačalom od 5 vati koje napaja pretvarač od 1,75 inča, kao i pasivni radijator usmeren ka dole. Litijum-jonska baterija dimenzija 4,4 x 3 x 2 inča (VxŠxD) teška je 180 grama i potrebno joj je dva i po sata da se preko USB-C porta napuni do 100%, a tada dobijate 16 sati slušanja. Nešto veći model Kilo (40$), sa dimenzijama 4,7 x 3,25 x 2 inča (VxŠxD) dolazi sa karabinerom od anodiziranog aluminijuma koji je nakačen na najlonski kaiš za nošenje zvučnika. On ima pretvarač iste veličine kao i kod modela Ounce, kao i pasivni radijator, ali je opremljen nešto jačim pojačalom od 7 vati. U kompaniji Skullcandy kažu da se model Klio puni do 100% za tri sata, nakon čega možete da puštate muziku čak 14 sati. Ovaj model (kao i tri zvučnika iz Tristan serije) takođe podržava True Wireless Stereo funkciju koja omogućava povezivanje dva zvučnika koji potom funkcionišu kao levi/desni u tandemu. Svaki od kockastih Terrain modela ima podršku za Bluetooth Multilink funkciju koja omogućava zvučniku da se poveže i prebacuje između dva izvor zvuka. Terrain Mini (40$) je opremljen pretvaračem od 48 mm koga pokreće pojačalo od 6 vati. Njegov odziv frekvencija niskog opsega je pojačan zahvaljujući dvojcu bočno-postavljenih pasivnih radijatora unutar kućišta dimenzija 4,1 x 3,5 x 3,5 inča (VxŠxD). Baterija se za dva i po sata napuni do vrha, a potom vamTerrain Mini isporučuje 14 sati slušanja. Nešto viši model Terrain (6,3 x 3,1 x 3,1 inča) ima dva drajvera od po 48 mm i pojačalo od 12 vati, kao i dva pasivna radijatora. Najveći među novim Skullcandy zvučnicima, model Terrain XL (80$), težak je 816 grama i ima dimenzije 8,5 x 4,3 x 4,7 inča. On ima dva pretvarača od 48 mm i poput modela Terrain,  po jedan pasivni radijator sa svake strane kućišta za moćniji bas. Ovaj model ima najmoćnije pojačalo u celoj novoj liniji, snage 20 vati. Njegova poveća baterija omogućava 18 sati slušanja a za punjenje joj je potrebno 5 sati. Sva tri Terrain model imaju podršku za SKDY Multi-Link tehnologiju koja vam omogućava da bežično sinhronizujete do 99 zvučnika. Svi novi zvučnici imaju vodootporne mrežice od tkanine i dostupni su u raznim kombinacijama boja uključujući crnu/narandžastu, svetlo-sivu/plavu, tamno-plavu/svetlo-plavu, crvenu, zelenu i roze.