Skullcandy predstavlja 5 novih vodootpornih Bluetooth zvučnika

Sa cenama koje se kreću od 30$ do 80$, svih pet zvučnika imaju Bluetooth 5.3 radio i mogu da budu potopljeni do dubine od jednog metra čak 30 minuta.

Skullcandy Ounce (30$), najmanji model iz nove kolekcije, opremljen je pojačalom od 5 vati koje napaja pretvarač od 1,75 inča, kao i pasivni radijator usmeren ka dole.

Litijum-jonska baterija dimenzija 4,4 x 3 x 2 inča (VxŠxD) teška je 180 grama i potrebno joj je dva i po sata da se preko USB-C porta napuni do 100%, a tada dobijate 16 sati slušanja.

Nešto veći model Kilo (40$), sa dimenzijama 4,7 x 3,25 x 2 inča (VxŠxD) dolazi sa karabinerom od anodiziranog aluminijuma koji je nakačen na najlonski kaiš za nošenje zvučnika. On ima pretvarač iste veličine kao i kod modela Ounce, kao i pasivni radijator, ali je opremljen nešto jačim pojačalom od 7 vati.

U kompaniji Skullcandy kažu da se model Klio puni do 100% za tri sata, nakon čega možete da puštate muziku čak 14 sati. Ovaj model (kao i tri zvučnika iz Tristan serije) takođe podržava True Wireless Stereo funkciju koja omogućava povezivanje dva zvučnika koji potom funkcionišu kao levi/desni u tandemu.

Svaki od kockastih Terrain modela ima podršku za Bluetooth Multilink funkciju koja omogućava zvučniku da se poveže i prebacuje između dva izvor zvuka. Terrain Mini (40$) je opremljen pretvaračem od 48 mm koga pokreće pojačalo od 6 vati. Njegov odziv frekvencija niskog opsega je pojačan zahvaljujući dvojcu bočno-postavljenih pasivnih radijatora unutar kućišta dimenzija 4,1 x 3,5 x 3,5 inča (VxŠxD). Baterija se za dva i po sata napuni do vrha, a potom vamTerrain Mini isporučuje 14 sati slušanja. Nešto viši model Terrain (6,3 x 3,1 x 3,1 inča) ima dva drajvera od po 48 mm i pojačalo od 12 vati, kao i dva pasivna radijatora.

Najveći među novim Skullcandy zvučnicima, model Terrain XL (80$), težak je 816 grama i ima dimenzije 8,5 x 4,3 x 4,7 inča. On ima dva pretvarača od 48 mm i poput modela Terrain,  po jedan pasivni radijator sa svake strane kućišta za moćniji bas. Ovaj model ima najmoćnije pojačalo u celoj novoj liniji, snage 20 vati. Njegova poveća baterija omogućava 18 sati slušanja a za punjenje joj je potrebno 5 sati.

Sva tri Terrain model imaju podršku za SKDY Multi-Link tehnologiju koja vam omogućava da bežično sinhronizujete do 99 zvučnika. Svi novi zvučnici imaju vodootporne mrežice od tkanine i dostupni su u raznim kombinacijama boja uključujući crnu/narandžastu, svetlo-sivu/plavu, tamno-plavu/svetlo-plavu, crvenu, zelenu i roze.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde