IWC Schaffhausen i Solaris Yachts sklopile novo partnerstvo

IWC Schaffhausen i Solaris Yachts objavile su svoje novo partnerstvo na manifestaciji boot Düsseldorf 2020, najvećem sajmu brodova i vodenih sportova na svetu. Švajcarski proizvođač satova i italijanski brend luksuznih jahti dele ljubav prema izvanrednom dizajnu i vrhunskom majstorstvu, a obe kompanije su vođene vrednostima kvaliteta, performansi i dugovečnosti.

Solaris Yachts predstavlja oličenje sportskih karakteristika i elegancije jedrenja.
Sedište kompanije nalazi se u gradu Akvileja na obali Venecijanske lagune, a kompanija se još od 1970. godine bavi konstrukcijom krstarećih jahti najvišeg kvaliteta.

Njihove jahte karakteriše izuzetan dizajn i vrhunske performanse jedrenja, i zato one postavljaju nove standarde za sportsko-rekreativne jahte.
U kompaniji Solaris kombinuju visokotehnološka rešenja poput kompozitnih materijala od ugljeničnih i staklenih vlakana sa tradicionalnom, proverenom brodogradnjom.

Ova italijanska kompanija takođe ispunjava i najekstrevagantnije zahteve po pitanju enterijera, sa impresivnim kabinama koje do najsitnijih detalja krasi savršena, najkvalitetnija majstorska izrada i prefinjena drvenarija.

Klijenti kompanije Solaris već mnogo godina imaju priliku da nabave posebno izdanje IWC časovnika.

Ali sa ovim novim partnerstvom, sada postoji i opcija da se same jahte opreme meteorološkim instrumentima u klasičnom stilu brenda IWC.
Barometre, higrometre, termometre i zidne satove krase isti, karakteristični dizajnerski elementi koji se redovno sreću na mnogim brojčanicima IWC satova.

IZVRSNOST PRAVLJENJA JAHTI JOŠ OD 1974. GODINE

Ova priča je počela 70-ih godina u Akvileji, na obalama Venecijanske lagune, gde su prvo Rimljani a potom i Mletačka republika ostavili veoma vredno pomorsko nasleđe koje je preuzela kompanija Solaris Yachts koja proizodi jahtu Solaris.

Sa ukupnom površinom od 26.000 m2, uključujući 6.000 m2 zatvorenog prostora, pored izgradnje unikatnih jahti, u ovom brodogradilištu renoviraju i obnavljaju jahte do 30 metara.

Sa četrdeset godina temeljnog iskustva u brodogradnji i renoviranju, kao i jedinstvenim znanjem, tehničko odeljenje i vešti radnici kompanije Solaris dizajniraju i grade superiorne krstareće jahte, kombinujući tehnologiju i čvrstoću sa tradicionalnom izradom jedinstvenih drvenih enterijera.

Za brodogradilište Solaris Yachts 2018. godine započela je nova era. Istorijsko sedište u Akvileji je prošireno kako bi obezbedila proizvodnja svake nove Solaris jahte prema optimalnim standardima.

Zahvaljujući toj ekspanziji i logističkoj reorganizaciji, proizvodni proces je postao još efikasniji.
Sa modernijim i funkcionalnijim radnim okruženjem, sada je moguće starati se o brodovima tokom izgradnje, sve do najsitnijih detalja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Nije naučna fantastika, mašina koja reprodukuje...

Da li ste se ikada probudili posle intenzivnog sna, ali niste mogli da se setite ni...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Šta je aptX? Objašnjenje Bluetooth audio...

Ako ste ozbiljni po pitanju muzike, verovatno ste svesni da bežične slušalice nisu uvek impresivne kao...

Da li kupovati telefon sa 3.5...

Postojalo je vreme kada je direktno priključivanje na slušalice bilo jedini način da se ostvari slušanje...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Natasha: Bamboo Smart Travel gitara

Koncept Natasha putujuće gitare ili tihe gitare je prilično pametan. Akustične gitare se oslanjaju na rezonancu kako...
Solaris Yachts predstavlja oličenje sportskih karakteristika i elegancije jedrenja. Sedište kompanije nalazi se u gradu Akvileja na obali Venecijanske lagune, a kompanija se još od 1970. godine bavi konstrukcijom krstarećih jahti najvišeg kvaliteta. Njihove jahte karakteriše izuzetan dizajn i vrhunske performanse jedrenja, i zato one postavljaju nove standarde za sportsko-rekreativne jahte. U kompaniji Solaris kombinuju visokotehnološka rešenja poput kompozitnih materijala od ugljeničnih i staklenih vlakana sa tradicionalnom, proverenom brodogradnjom. Ova italijanska kompanija takođe ispunjava i najekstrevagantnije zahteve po pitanju enterijera, sa impresivnim kabinama koje do najsitnijih detalja krasi savršena, najkvalitetnija majstorska izrada i prefinjena drvenarija. Klijenti kompanije Solaris već mnogo godina imaju priliku da nabave posebno izdanje IWC časovnika. Ali sa ovim novim partnerstvom, sada postoji i opcija da se same jahte opreme meteorološkim instrumentima u klasičnom stilu brenda IWC. Barometre, higrometre, termometre i zidne satove krase isti, karakteristični dizajnerski elementi koji se redovno sreću na mnogim brojčanicima IWC satova. IZVRSNOST PRAVLJENJA JAHTI JOŠ OD 1974. GODINE Ova priča je počela 70-ih godina u Akvileji, na obalama Venecijanske lagune, gde su prvo Rimljani a potom i Mletačka republika ostavili veoma vredno pomorsko nasleđe koje je preuzela kompanija Solaris Yachts koja proizodi jahtu Solaris. Sa ukupnom površinom od 26.000 m2, uključujući 6.000 m2 zatvorenog prostora, pored izgradnje unikatnih jahti, u ovom brodogradilištu renoviraju i obnavljaju jahte do 30 metara. Sa četrdeset godina temeljnog iskustva u brodogradnji i renoviranju, kao i jedinstvenim znanjem, tehničko odeljenje i vešti radnici kompanije Solaris dizajniraju i grade superiorne krstareće jahte, kombinujući tehnologiju i čvrstoću sa tradicionalnom izradom jedinstvenih drvenih enterijera. Za brodogradilište Solaris Yachts 2018. godine započela je nova era. Istorijsko sedište u Akvileji je prošireno kako bi obezbedila proizvodnja svake nove Solaris jahte prema optimalnim standardima. Zahvaljujući toj ekspanziji i logističkoj reorganizaciji, proizvodni proces je postao još efikasniji. Sa modernijim i funkcionalnijim radnim okruženjem, sada je moguće starati se o brodovima tokom izgradnje, sve do najsitnijih detalja.