Fitnes brendovi kao što je Mirror žele da batalite teretanu zauvek

Ovaj povezani fitnes brend želi da kažete zbogom članskoj karti vaše teretane. Evo koliko će vas to koštati.

Kompanija Mirror strimuje razne vrste fitnes treninga uživo i na zahtev, kao na primer kardio trening, trening snage, jogu, pilates i boks.
Kućna teretana, koja ste nekada bila rezervisana isključivo za večernje reklame, sada je konačno postala kul.

Do ove promene u popularnosti je došlo najvećim delom zahvaljujući pojavi fitnes aplikacija, koje predstavljaju brzo rastući sektor za koji se na osnovu nedavnog istraživanja koje je sprovela kompanija Polaris Market Research očekuje da će dostići vrednost od preko 14,7 milijardi dolara do 2026. godine.

U ovom furiozno rastućem prostoru postoji nekoliko zvezda u usponu koje su više od običnih aplikacija, to su povezani fitnes sistemi, koji mogu da se pohvale vlasničkom opremom za vežbanje kao i treninzima koji su dostupni na zahtev.

Mirror se izdvaja kao jedan od najpopularnijih uređaja u ovoj rastućoj potkategoriji povezanih fitnes treninga. Kada zanemarite pomamu, možete da pokušate da razumete kako tačno ovi specifični programi funkcionišu, šta sadrže po pitanju opreme i individualnih nivoa fizičke spreme, i koliko zaista koštaju kada saberete sve naknade.

Mirror je možda i najsvestraniji uređaj na tržištu povezanih fitnes treninga – ako ni zbog čega drugog, onda zbog velikog broja različitih programa za vežbanje koje nudi. Proizvođač opisuje ovaj uređaj kao „interaktivnu kućnu teretanu“, jer Mirror (koji se, kada nije upaljen, ponaša kao najobičnije ogledalo) uživo strimuje fitnes treninge ili vam omogućava da ih poručite na zahtev.

Kada je uključen, Mirror uživo ili na zahtev strimuje različite treninge, kao što su kardio trening, trening snage, joga, pilates ili boks – i sve treninge vode vrhunski instruktori. Korisnici vide svog instruktora u ogledalu (Mirror uređaju), a istovremeno vide i svoj odraz pa mogu da vide da li pravilno izvode vežbe.

Mirror takođe modifikuje treninge u realnom vremenu na osnovu ciljeva, preferencija i biometričkih podataka korisnika.
Tokom ovih treninga, vlasnički algoritam u sklopu Mirror uređaja prati vašu sposobnost da dostignete, održite i spustite zacrtani nivo otkucaja srca.

Mirror dolazi sa besplatnim „paketom za početnike“ koji uključuje nosač za zid i postolje (jedno od kojih ćete iskoristiti u zavisnosti od veličine vašeg prostora kao i preferencija), fitnes trake, Bluetooth merač pulsa, kao i „paket za održavanje“ koji uključuje sredstvo za čišćenje Mirror uređaja, krpu i poklopac za kameru.

Što se tiče dodatne opreme, to zavisi od treninga koji odaberete, ali za osnovnu opremu neophodnu u kućnoj teretani, poput dobrih patika, prostirke za vežbanje i tegova morate da se pobrinete sami.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde