TOP 5: Maske za Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 jeste najjeftiniji od tri Samsungova flegšip modela za 2023. godinu, ali onaj ko ga kupi želeće i da ga zaštiti. Vodeći se zaštitom, testirali smo i odabrali najbolje maske za Galaxy S23 na tržištu, od tankih do izdržljivih i sa svim mogućim karakteristikama.

UAG Monarch Pro

UAG Monarch Pro je flegšip zaštitna maska ovog proizvođača. Ona nudi zaštitu bez velike mase i debljine u poređenju sa drugim ultraizdržljivim maskama. Sa pet zaštitnih slojeva, ojačanom zaštitom uglova i ekrana, pokrivenim dugmićima i neklizajućim materijalima, Monarch Pro će se postarati da vaš Galaxy S23 bude siguran. On dvaput ispunjava MIL-STD 810G-516.6 standard protiv ispadanja i nudi impresivnu zaštitu od ispadanja sa visine do čak 8 metara. Sa integrisanim magnetnim modulom, Monarch Pro nudi čitav niz kompatibilnih MagSafe dodataka.

KUPI  

Samsung silikonska maska

Samsung je zaista u samom vrhu kada se radi o originalnim maskama proizvođača pa tako vredi pogledati i njihovu najobičniju silikonsku masku. Napravljena je od mekanog silikona koji odlično prianja u ruci i prija na dodir. Takođe dolazi u različitim bojama koje odgovaraju svačijem stilu i ukusu. Kao zvanična Samsung maska, ona je nešto skuplja od alternativa koje nude drugi proizvođači, ali u ovom slučaju i vredi dodatnog novca. Ako želite još bolje prianjanje, bacite pogled na Silicone Grip masku koja ima traku od tkanine pozadi.

PROVERI CENU 

Otterbox Defender Pro

Otterbox je jedan od najboljih brendova za izdržljive maske, a od modela Defender Pro nema izdržljivijeg. Pored odlične zaštite od ispadanja, ova maska takođe ima i poklopce za portove koji sprečavaju prašinu i nečistoće da pokarabase unutrašnjost vašeg Samsung Galaxy S23 telefona. Sva ta dodatna zaštite čini masku prilično velikom, ali Galaxy S23 je relativno mali model, tako da i dalje možete da ga koristite jednom rukom. Defender Pro maska takođe dolazi sa zgodnom futrolom koja se kači na kaiš i služi takođe i kao naslon za telefon. U ponudi je veliki broj boja, ali cena je nešto veća.

PROVERI CENU  

UAG Monarch

Monarch maska kompanije Urban Armor Gear je jedna od najizdržljivijih maski za Galaxy S23 na celom tržištu, sa impresivnom zaštitom od ispadanja sa visine od čak 6 metara. Kevlar završna obrada pozadi izgleda odlično i daje maski premijum osećaj. Takođe je izuzetno lagana i odlično funkcioniše sa bežičnim punjačima. Ako imate još prostora u budžetu, tu je čak i verzija sa MagSafe magnetima pozadi za dodatnu upotrebljivost. Obe maske su prilično skupe, pa ako tražite nešto malo pristupačnije pogledajte model UAG Plasma.

PROVERI CENU 

Smartish Wallet Slayer Vol 1

Wallet Slayer je još jedna popularna maska/držač za kartica sa mestom za do tri kartice. Ona ne koristi stezaljku ili džepove da drži kartice na mestu, ali čak i kada u njoj držite samo jednu karticu, ona će tu stajati bezbedno. Ove maske su prilično jeftine, a glavni adut im je širok spektar opcija za personalizaciju. Postoji mekana i tvrda verzija maske, sa gomilom spremnih dizajnova i mogućnošću da otpremite sopstvene slike na nju. Maska jeste doduše malo glomazna, i kao i većina držača za kartice ne može da se koristi sa bežičnim punjačem.

PROVERI CENU  

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TOP 5: Brave za bicikl koje će sačuvati...

U našem užurbanom svetu mnogo toga može da...

Najnoviji Asus Zenbook laptopovi imaju Intel procesore 11....

ZENBOOK S Flegšip model, ZenBook S, ima debljinu od...

TCL proširuje svoj portfolio smartfona modelima iz serije...

Kompanija TCL Communication zvanično premijerno predstavlja svoju prvu...

Saveti za pravljenje izuzetnih fotki sa telefonom

"Kontrola osvetljenja" u fotografskom rečniku se naziva ekspozicija...

TOP 5: Pametnih vaga

Recite zbogom tradicionalnoj analognoj vagi i poželite dobrodošlicu...

CES 2021: Game On GRPS set za terapiju...

Samo pet minuta terapije ventuzama (vakuumskim čašicama) može...

Mi Watch kompanije Xiaomi je dvojnik Apple sata

Xiaomi je zvanično predstavio Mi Watch, koji liči...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 – Estetski privlačan...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone,...

HASSELBLAD X2D 100C FOTOAPARAT

Kada je fotografima potrebna maksimalna jasnoća i rezolucija,...

GPD gejming konzola na Androidu, sa LTE podrškom

GPD je jedan od poznatijih igrača u domenu...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Samsung Galaxy S23 jeste najjeftiniji od tri Samsungova flegšip modela za 2023. godinu, ali onaj ko ga kupi želeće i da ga zaštiti. Vodeći se zaštitom, testirali smo i odabrali najbolje maske za Galaxy S23 na tržištu, od tankih do izdržljivih i sa svim mogućim karakteristikama. UAG Monarch Pro UAG Monarch Pro je flegšip zaštitna maska ovog proizvođača. Ona nudi zaštitu bez velike mase i debljine u poređenju sa drugim ultraizdržljivim maskama. Sa pet zaštitnih slojeva, ojačanom zaštitom uglova i ekrana, pokrivenim dugmićima i neklizajućim materijalima, Monarch Pro će se postarati da vaš Galaxy S23 bude siguran. On dvaput ispunjava MIL-STD 810G-516.6 standard protiv ispadanja i nudi impresivnu zaštitu od ispadanja sa visine do čak 8 metara. Sa integrisanim magnetnim modulom, Monarch Pro nudi čitav niz kompatibilnih MagSafe dodataka.

KUPI  

Samsung silikonska maska Samsung je zaista u samom vrhu kada se radi o originalnim maskama proizvođača pa tako vredi pogledati i njihovu najobičniju silikonsku masku. Napravljena je od mekanog silikona koji odlično prianja u ruci i prija na dodir. Takođe dolazi u različitim bojama koje odgovaraju svačijem stilu i ukusu. Kao zvanična Samsung maska, ona je nešto skuplja od alternativa koje nude drugi proizvođači, ali u ovom slučaju i vredi dodatnog novca. Ako želite još bolje prianjanje, bacite pogled na Silicone Grip masku koja ima traku od tkanine pozadi.

PROVERI CENU 

Otterbox Defender Pro Otterbox je jedan od najboljih brendova za izdržljive maske, a od modela Defender Pro nema izdržljivijeg. Pored odlične zaštite od ispadanja, ova maska takođe ima i poklopce za portove koji sprečavaju prašinu i nečistoće da pokarabase unutrašnjost vašeg Samsung Galaxy S23 telefona. Sva ta dodatna zaštite čini masku prilično velikom, ali Galaxy S23 je relativno mali model, tako da i dalje možete da ga koristite jednom rukom. Defender Pro maska takođe dolazi sa zgodnom futrolom koja se kači na kaiš i služi takođe i kao naslon za telefon. U ponudi je veliki broj boja, ali cena je nešto veća.

PROVERI CENU  

UAG Monarch Monarch maska kompanije Urban Armor Gear je jedna od najizdržljivijih maski za Galaxy S23 na celom tržištu, sa impresivnom zaštitom od ispadanja sa visine od čak 6 metara. Kevlar završna obrada pozadi izgleda odlično i daje maski premijum osećaj. Takođe je izuzetno lagana i odlično funkcioniše sa bežičnim punjačima. Ako imate još prostora u budžetu, tu je čak i verzija sa MagSafe magnetima pozadi za dodatnu upotrebljivost. Obe maske su prilično skupe, pa ako tražite nešto malo pristupačnije pogledajte model UAG Plasma.

PROVERI CENU 

Smartish Wallet Slayer Vol 1 Wallet Slayer je još jedna popularna maska/držač za kartica sa mestom za do tri kartice. Ona ne koristi stezaljku ili džepove da drži kartice na mestu, ali čak i kada u njoj držite samo jednu karticu, ona će tu stajati bezbedno. Ove maske su prilično jeftine, a glavni adut im je širok spektar opcija za personalizaciju. Postoji mekana i tvrda verzija maske, sa gomilom spremnih dizajnova i mogućnošću da otpremite sopstvene slike na nju. Maska jeste doduše malo glomazna, i kao i većina držača za kartice ne može da se koristi sa bežičnim punjačem.

PROVERI CENU