Prenosivi frižider Bluetti je prvi takve vrste u mnogim aspektima

Bluetti inovacijom korak po korak ulazi u budućnost. Rezervno skladištenje energije je ono čime se bavi, što je dovelo do niza modernih rešenja za električnu energiju kako za kuću tako i za spoljne prostore. Najnovije izdanje brenda ulazi u kategoriju prenosivih aparata. Debitovalo je na Indiegogou i već je daleko prevazilazilo svoj početni cilj finansiranja, što znači da će ovaj proizvod uskoro biti dostupan za korišćenje na putu ili kod kuće u slučaju hitne situacije. Upoznajte novi prenosivi frižider i električnu centralu SwapSolar.

A šta je zapravo SwapSolar? To je prvi frižider na svetu pokretan baterijom LiFePO4 koji može da hladni, zamrzava i pravi led istovremeno. Sa više od 3000 ciklusa punjenja, nudi veliki kapacitet od 40L i čuva hranu svežom do šest dana kada iskoristite njegovu mogućnost zamene baterije i dodatnog AC180T solarnog generatora. Vaša naredna putovanja upravo su optimizovana!

Bluetti SwapSolar

Svaki sistem SwapSolar uključuje multifunkcionalni frižider i jedan AC180T solarni generator, koji se može koristiti kao nezavisni izvor napajanja za vaše druge uređaje. Frižider radi na četiri opcije napajanja, uključujući solarnu energiju i visokokapacitetni paket baterija B70. U svakom paketu se nalaze dve baterije, tako da kada koristite jednu za napajanje frižidera, drugu možete napuniti (preko AC180T) i zatim je zameniti kada je potrebno. Sve što je preostalo je da se pripremite i krenete.

Sa svojim radom na bateriju (ili solarno punjenje), SwapSolar je oslobođen kablova dok ga nosite na avanture na otvorenom. Naravno, frižider funkcioniše kao koristan backup za konzerviranje hrane kada dođe do nestanka struje kod kuće. Multifunkcionalnost je suština ovog proizvoda i redefinisaće vaša očekivanja o prenosivim frižiderima kao kategoriji, i ne mislimo samo na brzu proizvodnju vode i efikasno pravljenje leda.

Bluetti SwapSolar

VIP tehnologija kontrole temperature koristi izolacione panele za vakuum i mikroporozne ploče za isporučivanje konstantne temperature i sprečavanje kvarenja, čak i na direktnom suncu. Frižider takođe dolazi sa funkcijom samočišćenja i brzim odvodom kako bi se osigurala čista proizvodnja leda i izbegao rast bakterija. AC180T solarni generator se može koristiti kao nezavisni rezervni izvor napajanja za stvari poput telefona, laptopova i drugih uređaja.

Osim što radi na bateriju ili solarnu energiju, SwapSolar može se napajati putem PV, AC-a, čak i priključkom za upaljač za cigarete. To ga čini prvim frižiderom na svetu sa četiri načina napajanja. Kontrolisanje je jednostavno putem LCD ekranа na dodir, ili aplikacije kao privremeni daljinski upravljač. Govoreći o lakoj upotrebi, frižider uključuje ručku za vuču, ugrađene točkove, tehnologiju za sprečavanje vibracija, zaštitu od nagiba i odvojivi poklopac za lako čišćenje. Zamena baterije je lako i jednostavno.

Bluetti SwapSolar

Frižider je tih, elegantan, ekološki prihvatljiv, veoma koristan, prostran, siguran, čvrst, lak za kontrolu, dugotrajan i bez kabla. AC180T solarni generator je podržan petogodišnjim garancijom, obezbeđujući još veći mir. Ne krećite na put bez njega!

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...

Apeks Luna X lampa za ronjenje

Ronilačka svetiljka Apeks Luna X sa 3300 lumena ima režime od uskog do širokog snopa svetlosti...

LG StanbyME zvučnik daje LG StanbyME...

Sećate li se prenosivog ekrana LG StanbyME? LG je nedavno predstavio prateći zvučnik za njega. LG...

Logitech Casa Pop-up radni sto

Kao i sa svim najboljim idejama, ovo je pametno rešenje za uobičajeni problem – rešenje za...