Hed Unity Wi-Fi slušalice su prve ponudile zvuk visoke rezolucije bez gubitaka

Hed Unity slušalice nisu za svačiji budžet, ali ako ste audiofil koji dugo čeka na par bežičnih slušalica koje mogu da isporuče zvuk visoke rezolucije bez gubitaka, onda su ove slušalice prvi proizvod koji može da Vam ispuni tu želju. Unity slušalice koje idu preko ušiju koriste Wi-Fi i Bluetooth i imaju internu memoriju na kojoj možete da čuvate muziku visoke rezolucije kako biste mogli tu muziku da slušate i kada niste kod kuće, zakačeni na Wi-Fi mrežu. A koja je cena ovog ultimativnog bežičnog slušanja? Cena je 2.199$ i možete ih poručiti na sajtu getunity.com.

Unity su prve slušalice švajcarskog proizvođača audio opreme Hed. U ovoj kompaniji zvuk koji isporučuju Unity slušalice nazivaju zvukom potpune vernosti i veruju da svako zaslužuje da sluša audiofilski kvalitet zvuka bilo gde i bilo kada, jednostavno i bez kompromisa. Jednom kada čujete razliku, biće vam nemoguće da se vratite na staro.

U kompaniji Hed kažu možete da slušate muziku visoke rezolucije bez gubitaka do 24-bit/96kHz preko Wi-Fi mreže, uključujući peer-to-peer konekcije kada nije dostupna pristupna tačka za Wi-Fi. Većina bežičnih Bluetooth slušalica podržava samo verzije zvuka visoke rezolucije sa gubicima, sa kodecima kao što su LDAC, aptX HD i aptX Adaptive, a zbog prirode Bluetooth konekcija može biti teško pouzdano održati protok neophodan za pravi hi-res zvuk.

Unity slušalice takođe imaju aktivno potiskivanje buke (ANC) kao i čak 12 mikrofona. U kompaniji Hed kažu da četiri mikrofona podržavaju ANC, dok preostalih osam imaju funkcije beamforminga i potiskivanja pozadinske buke tokom poziva. Hed je takođe u Unity slušalice stavio senzor pokreta sa 9-osa (akcelerometar, žiroskop, magnetometar) koji će se koristiti za praćenje glave i proširenu realnost.

Školjke su napravljene od jednog komada aluminijumske legure koja se koristi u građevinarstvu u kombinaciji sa najlonskim kućištem punjenim ugljeničnim vlaknima za smanjenje vibracija. Hed tvrdi da ovaj dizajn nudi čvrstu, laganu strukturu i prelep izgled.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde