Hed Unity Wi-Fi slušalice su prve ponudile zvuk visoke rezolucije bez gubitaka

Hed Unity slušalice nisu za svačiji budžet, ali ako ste audiofil koji dugo čeka na par bežičnih slušalica koje mogu da isporuče zvuk visoke rezolucije bez gubitaka, onda su ove slušalice prvi proizvod koji može da Vam ispuni tu želju. Unity slušalice koje idu preko ušiju koriste Wi-Fi i Bluetooth i imaju internu memoriju na kojoj možete da čuvate muziku visoke rezolucije kako biste mogli tu muziku da slušate i kada niste kod kuće, zakačeni na Wi-Fi mrežu. A koja je cena ovog ultimativnog bežičnog slušanja? Cena je 2.199$ i možete ih poručiti na sajtu getunity.com.

Unity su prve slušalice švajcarskog proizvođača audio opreme Hed. U ovoj kompaniji zvuk koji isporučuju Unity slušalice nazivaju zvukom potpune vernosti i veruju da svako zaslužuje da sluša audiofilski kvalitet zvuka bilo gde i bilo kada, jednostavno i bez kompromisa. Jednom kada čujete razliku, biće vam nemoguće da se vratite na staro.

U kompaniji Hed kažu možete da slušate muziku visoke rezolucije bez gubitaka do 24-bit/96kHz preko Wi-Fi mreže, uključujući peer-to-peer konekcije kada nije dostupna pristupna tačka za Wi-Fi. Većina bežičnih Bluetooth slušalica podržava samo verzije zvuka visoke rezolucije sa gubicima, sa kodecima kao što su LDAC, aptX HD i aptX Adaptive, a zbog prirode Bluetooth konekcija može biti teško pouzdano održati protok neophodan za pravi hi-res zvuk.

Unity slušalice takođe imaju aktivno potiskivanje buke (ANC) kao i čak 12 mikrofona. U kompaniji Hed kažu da četiri mikrofona podržavaju ANC, dok preostalih osam imaju funkcije beamforminga i potiskivanja pozadinske buke tokom poziva. Hed je takođe u Unity slušalice stavio senzor pokreta sa 9-osa (akcelerometar, žiroskop, magnetometar) koji će se koristiti za praćenje glave i proširenu realnost.

Školjke su napravljene od jednog komada aluminijumske legure koja se koristi u građevinarstvu u kombinaciji sa najlonskim kućištem punjenim ugljeničnim vlaknima za smanjenje vibracija. Hed tvrdi da ovaj dizajn nudi čvrstu, laganu strukturu i prelep izgled.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Doživite epski zvuk u svakom trenutku

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je lansiranje...

TEST: Samsung Xcover Pro – Tvrd da tvrđi...

Evropa godinama nije videla Samsungov telefon sa MIL-STD-810G...

TEST: Panasonic G100 – savršeni fotoaparat za vlogere?

U kompaniji Panasonic ga opisuju kao „ultimativni fotoaparat...

Fossil se aktivirao sa Sport pametnim satom

Američki proizvođač satova Fossil ima novi pametni sat...

Napravite zadivljujuće fotografije sa dronom koji ima dve...

Porast popularnosti ove tehnologije mogao bi biti jedan...

eSIM kartice će promeniti način na koji mislite...

SIM kartica – ta klimava, plastična pločica koja...

TOP 5: Audio proizvoda sa sajma CES 2022

Na CES 2022 sajmu videli smo relativno suzdržanu...

Yamaha YH-E700A slušalice sa potiskivanjem buke – ...

Kod najnovijih Yamaha slušalica apsolutno perfektno su odrađeni...

Tehnološka narukvica dizajnirana da štiti od seksualnih napada

Flare je diskretna sigurnosna narukvica koja je laka...

CES 2021: Dugo očekivani LG laptop računar

Kompanija LG će na prvom virtuelnom CES® 2021...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Hed Unity slušalice nisu za svačiji budžet, ali ako ste audiofil koji dugo čeka na par bežičnih slušalica koje mogu da isporuče zvuk visoke rezolucije bez gubitaka, onda su ove slušalice prvi proizvod koji može da Vam ispuni tu želju. Unity slušalice koje idu preko ušiju koriste Wi-Fi i Bluetooth i imaju internu memoriju na kojoj možete da čuvate muziku visoke rezolucije kako biste mogli tu muziku da slušate i kada niste kod kuće, zakačeni na Wi-Fi mrežu. A koja je cena ovog ultimativnog bežičnog slušanja? Cena je 2.199$ i možete ih poručiti na sajtu getunity.com. Unity su prve slušalice švajcarskog proizvođača audio opreme Hed. U ovoj kompaniji zvuk koji isporučuju Unity slušalice nazivaju zvukom potpune vernosti i veruju da svako zaslužuje da sluša audiofilski kvalitet zvuka bilo gde i bilo kada, jednostavno i bez kompromisa. Jednom kada čujete razliku, biće vam nemoguće da se vratite na staro. U kompaniji Hed kažu možete da slušate muziku visoke rezolucije bez gubitaka do 24-bit/96kHz preko Wi-Fi mreže, uključujući peer-to-peer konekcije kada nije dostupna pristupna tačka za Wi-Fi. Većina bežičnih Bluetooth slušalica podržava samo verzije zvuka visoke rezolucije sa gubicima, sa kodecima kao što su LDAC, aptX HD i aptX Adaptive, a zbog prirode Bluetooth konekcija može biti teško pouzdano održati protok neophodan za pravi hi-res zvuk. Unity slušalice takođe imaju aktivno potiskivanje buke (ANC) kao i čak 12 mikrofona. U kompaniji Hed kažu da četiri mikrofona podržavaju ANC, dok preostalih osam imaju funkcije beamforminga i potiskivanja pozadinske buke tokom poziva. Hed je takođe u Unity slušalice stavio senzor pokreta sa 9-osa (akcelerometar, žiroskop, magnetometar) koji će se koristiti za praćenje glave i proširenu realnost. Školjke su napravljene od jednog komada aluminijumske legure koja se koristi u građevinarstvu u kombinaciji sa najlonskim kućištem punjenim ugljeničnim vlaknima za smanjenje vibracija. Hed tvrdi da ovaj dizajn nudi čvrstu, laganu strukturu i prelep izgled.