Pametna četkica za zube je ideja koja odbija da ode u istoriju

Prikupite više informacija nego što vam je ikada bilo potrebno o svojim navikama vezanim za pranje zuba

Na CES sajmu ne manjka „pametnih“ povezanih gedžeta, a to važi i za četkice za zube.
Oral-B i Colgate ove godine predstavljaju nove pametne četkice za zube: Oral-B iO i Colgate Plaqless Pro
četkicu za zube.

Proizvođač za četkicu Oral-B iO kaže da ima veštačku inteligenciju i algoritme koji „pomažu korisniku da savršeno opere zube u svih 16 zona za superiorno oralno zdravlje“.
Ovoga puta, iO dodaje novi „magnetički drajv“ koji je odgovoran za mikrovibracije vlakana.

Model iO ima sedam različitih režima za pranje zuba, i povezuje se sa Oral-B mobilnom aplikacijom preko Bluetootha, dajući korisnicima povratne informacije o njihovom učinku pranja zuba.

Četkica ima bateriju koja traje 12 i po dana, kojoj je potrebno tri sata da se u potpunosti napuni, i koja radi na frekvenciji od 145 Hz.

Nova pametna četkica za zube opaža naslage na zubima – najčešće zubni plak kao i ostale bakterijske naslage koje se lepe za zube – i pomaže korisniku da unapredi pranje zuba tako što „u realnom vremenu pruža precizne informacije koje su specifične za svaka usta“.

Nije baš najjasnije kako tačno četkica opaža naslage ili kako će se ta informacija iskoristiti da vam pomogne da perete zube bolje, ali nadamo se da ćemo uskoro moći da testiramo magičnu četkicu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Na CES sajmu ne manjka „pametnih“ povezanih gedžeta, a to važi i za četkice za zube. Oral-B i Colgate ove godine predstavljaju nove pametne četkice za zube: Oral-B iO i Colgate Plaqless Pro četkicu za zube. Proizvođač za četkicu Oral-B iO kaže da ima veštačku inteligenciju i algoritme koji „pomažu korisniku da savršeno opere zube u svih 16 zona za superiorno oralno zdravlje“. Ovoga puta, iO dodaje novi „magnetički drajv“ koji je odgovoran za mikrovibracije vlakana. Model iO ima sedam različitih režima za pranje zuba, i povezuje se sa Oral-B mobilnom aplikacijom preko Bluetootha, dajući korisnicima povratne informacije o njihovom učinku pranja zuba. Četkica ima bateriju koja traje 12 i po dana, kojoj je potrebno tri sata da se u potpunosti napuni, i koja radi na frekvenciji od 145 Hz. Nova pametna četkica za zube opaža naslage na zubima – najčešće zubni plak kao i ostale bakterijske naslage koje se lepe za zube – i pomaže korisniku da unapredi pranje zuba tako što „u realnom vremenu pruža precizne informacije koje su specifične za svaka usta“. Nije baš najjasnije kako tačno četkica opaža naslage ili kako će se ta informacija iskoristiti da vam pomogne da perete zube bolje, ali nadamo se da ćemo uskoro moći da testiramo magičnu četkicu.