Anker 675 USB-C bazna stanica i postolje za monitor

Kineski tehnološki gigant je lansirao još jedan inovativni proizvod – postolje za monitor koje služi i kao USB-C bazna stanica. Anker 675 USB-C bazna stanica, kako se zove, je više od običnog postolja za monitor, to je multifunkcionalni mrežni uređaj koji će vam pomoći da organizujete svoj radni sto i olakšate sebi život na poslu. Glavna funkcija ove bazne stanice je da podigne monitor na ergonomskiju visinu, čime se smanjuje opterećenje na vrat i oči. Ali ona takođe nudi čitav niz portova za povezivanje svih vaših uređaja na jednom mestu, što omogućava lakši pristup svim uređajima i prebacivanje sa jednog na drugi tokom korišćenja.

Jedna od funkcija koja se izdvaja na UCB-C baznoj stanici Anker 675 je raznovrsnost portova koje nudi. Ona ima ukupno 10 portova, uključujući USB-A i USB-C, HDMI, i čitač memorijskih kartica. To znači da možete na baznu stanicu da povežete sve svoje uređaje kao što su kompjuter, telefon, kamera i periferije i sa lakoćom se prebacujete sa korišćenja jednog na drugi. Najčešće korišćeni portovi su smešteni s leve strane bazne stanice za lak pristup, dok su ostali skriveni ispod površine kako ih ne biste prstima zakačili.

Pored portova, Anker 675 USB-C bazna stanica takođe uključuje i podlogu za bežično punjenje sa desne strane, koja podržava većinu savremenih telefona. To znači da možete da punite telefon dok radite bez potrebe za dodatnim kablovima.

Anker 675 USB-C bazna stanica je dizajnirana i da bude estetski atraktivna, što može pomoći sa smanjenjem stresa i poboljšanjem generalnog ambijenta tokom rada. Bazna stanica je napravljena od legure aluminijuma koja se koristi u izradi aviona i ima minimalistički dizajn koji ne zauzima puno prostora. Zaobljene ivice i uglovi daju joj estetski prijatnu formu, što je upravo ono što vašim očima i mozgu treba dok se suočavate sa pritiscima i stresom na radnom mestu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

GPD gejming konzola na Androidu, sa LTE podrškom

GPD je jedan od poznatijih igrača u domenu...

Punite sve vaše baterije u pokretu

FlexSolar 200 W aktovka od solarnih panela sastoji...

CES 2021: Najnoviji S21

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavila Galaxy...

Polar Vantage V2: Jedan od najboljih multidisciplinarnih sportskih...

Polar Vantage V2 je druga generacija multidisciplinarnog sportskog...

Sony PlayStation VR2: Neviđeno dobra VR kaciga

Sa PlayStation VR 2 kacigom, Sony pokušava da...

Origami solarni panel možete nositi sa sobom gde...

Kompaniju Sego osnovala su tri diplomca univerziteta Brigam...

TOP 5: Test najboljih telefona 2019

Za najbolje telefone 2019. smo izabrali nekolicinu koji...

Asus ROG Zephyrus Duo 15 (GX550) predstavlja dizajnerski...

Asus Zephyrus Duo 15 je preuzeo dizajn sa...

Ručni čistač odeće

Bosch FreshUp izgleda kao svetleća kutija za naočare...

Yamaha YH-E700A slušalice sa potiskivanjem buke – ...

Kod najnovijih Yamaha slušalica apsolutno perfektno su odrađeni...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kineski tehnološki gigant je lansirao još jedan inovativni proizvod – postolje za monitor koje služi i kao USB-C bazna stanica. Anker 675 USB-C bazna stanica, kako se zove, je više od običnog postolja za monitor, to je multifunkcionalni mrežni uređaj koji će vam pomoći da organizujete svoj radni sto i olakšate sebi život na poslu. Glavna funkcija ove bazne stanice je da podigne monitor na ergonomskiju visinu, čime se smanjuje opterećenje na vrat i oči. Ali ona takođe nudi čitav niz portova za povezivanje svih vaših uređaja na jednom mestu, što omogućava lakši pristup svim uređajima i prebacivanje sa jednog na drugi tokom korišćenja. Jedna od funkcija koja se izdvaja na UCB-C baznoj stanici Anker 675 je raznovrsnost portova koje nudi. Ona ima ukupno 10 portova, uključujući USB-A i USB-C, HDMI, i čitač memorijskih kartica. To znači da možete na baznu stanicu da povežete sve svoje uređaje kao što su kompjuter, telefon, kamera i periferije i sa lakoćom se prebacujete sa korišćenja jednog na drugi. Najčešće korišćeni portovi su smešteni s leve strane bazne stanice za lak pristup, dok su ostali skriveni ispod površine kako ih ne biste prstima zakačili. Pored portova, Anker 675 USB-C bazna stanica takođe uključuje i podlogu za bežično punjenje sa desne strane, koja podržava većinu savremenih telefona. To znači da možete da punite telefon dok radite bez potrebe za dodatnim kablovima. Anker 675 USB-C bazna stanica je dizajnirana i da bude estetski atraktivna, što može pomoći sa smanjenjem stresa i poboljšanjem generalnog ambijenta tokom rada. Bazna stanica je napravljena od legure aluminijuma koja se koristi u izradi aviona i ima minimalistički dizajn koji ne zauzima puno prostora. Zaobljene ivice i uglovi daju joj estetski prijatnu formu, što je upravo ono što vašim očima i mozgu treba dok se suočavate sa pritiscima i stresom na radnom mestu.