Anker 675 USB-C bazna stanica i postolje za monitor

Kineski tehnološki gigant je lansirao još jedan inovativni proizvod – postolje za monitor koje služi i kao USB-C bazna stanica. Anker 675 USB-C bazna stanica, kako se zove, je više od običnog postolja za monitor, to je multifunkcionalni mrežni uređaj koji će vam pomoći da organizujete svoj radni sto i olakšate sebi život na poslu. Glavna funkcija ove bazne stanice je da podigne monitor na ergonomskiju visinu, čime se smanjuje opterećenje na vrat i oči. Ali ona takođe nudi čitav niz portova za povezivanje svih vaših uređaja na jednom mestu, što omogućava lakši pristup svim uređajima i prebacivanje sa jednog na drugi tokom korišćenja.

Jedna od funkcija koja se izdvaja na UCB-C baznoj stanici Anker 675 je raznovrsnost portova koje nudi. Ona ima ukupno 10 portova, uključujući USB-A i USB-C, HDMI, i čitač memorijskih kartica. To znači da možete na baznu stanicu da povežete sve svoje uređaje kao što su kompjuter, telefon, kamera i periferije i sa lakoćom se prebacujete sa korišćenja jednog na drugi. Najčešće korišćeni portovi su smešteni s leve strane bazne stanice za lak pristup, dok su ostali skriveni ispod površine kako ih ne biste prstima zakačili.

Pored portova, Anker 675 USB-C bazna stanica takođe uključuje i podlogu za bežično punjenje sa desne strane, koja podržava većinu savremenih telefona. To znači da možete da punite telefon dok radite bez potrebe za dodatnim kablovima.

Anker 675 USB-C bazna stanica je dizajnirana i da bude estetski atraktivna, što može pomoći sa smanjenjem stresa i poboljšanjem generalnog ambijenta tokom rada. Bazna stanica je napravljena od legure aluminijuma koja se koristi u izradi aviona i ima minimalistički dizajn koji ne zauzima puno prostora. Zaobljene ivice i uglovi daju joj estetski prijatnu formu, što je upravo ono što vašim očima i mozgu treba dok se suočavate sa pritiscima i stresom na radnom mestu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde