IFA 2022: QuietOn 3 su najmanje bubice na svetu sa aktivnim potiskivanjem buke

QuietOn 3 bubice sa aktivnim potiskivanjem buke dizajnirane su da znatno smanje niskofrekventne zvukove i doprinesu tihom i mirnom ambijentu za spavanje, bez obzira na okruženje u kom se nalazite. Superiorna udobnost i tišina omogućavaju korisnicima kvalitetan san, što će im unaprediti opšte zdravlje, blagostanje i spremnost da započnu svaki novi dan sa čistim, odmornim umom.

Ove bubice ne koriste predajnike, risivere i druge komponente koje inače možete naći u bubicama za slušanje muzike i zato predstavljaju zdraviju opciju za spavanje. Bluetooth slušalice emituju elektromagnetska polja. Dalje, iako mašine za beli šum i drugi uređaji koji maskiraju buku pomažu ljudima da utonu u san i prilično su popularni, dodatak novog zvuka koji nadglašava pozadinske zvukove može zapravo da onemogući ili poremeti duboki san. Automatskim generisanjem suprotnih talasnih oblika koji poništavaju niske frekvencije, QuietOn 3 eliminiše zvukove koji bi u suprotnom poremetili kvalitetan san.

ANC tehnologija kod QuietOn 3 bubica je posebno dizajnirana da smanji buku, uključujući glasne komšije, saobraćaj i zujanje električnih uređaja. Dobar san je od ključnog značaja za uspešan i produktivan dan.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde