Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost novog Nokia X10 pametnog telefona u Srbiji – savršenog produktivnog partnera koji će vam pomoći da obavite sav posao na vreme.

Nokia X10 donosi neverovatna iskustva koja ćete voleti duže. Naše prepoznatljivo Android obećanje je upravo postalo još bolje, jer Nokia X10 sada dolazi sa tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i 100% razgradivom maskom.

Nokia X10 takođe nudi našu najpristupačniju superbrzu 5G povezanost – do 20 puta bržu od prosečne 4G brzine- za deljenje fajlova.

Neverovatnu kameru od 48MP za snimanje sadržaja i funkcije za personalizovanje fotografija, kao što je vodeni žig, za označavanje vaših slika – od logoa kompanije do heštegova.
A sve to na ekranu dijagonale 6,67 inča koji je jednostavan za korišćenje.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor) direktor marketinga u kompaniji HMD Global rekao je:
„Dolazeći ruku pod ruku sa svojim starijim bratom, Nokia X20 pametnim telefonom, Nokia X10 optimizira novu X-seriju Nokia telefona nudeći odgovarajuću cenu korisnicima naših pametnih telefona. Uz ponudu dobrih performansi, uređaj dolazi sa 5G, prepoznatljivom dugotrajnošću i moćnim funkcijama za fotografisanje. Kao i svi ostali, tačno znamo šta je potrebno za rad od kuće bez gubitka na produktivnosti i jednostavno rečeno, Nokia X10 telefon je stvoren za ljude koji traže da dobiju najbolje za svaki dinar koji su uložili.”

Zabeležite svoj rad i svet pomoću četvorostruke kamere od 48MP sa poznatom ZEISS optikom i praktičnim opcijama fotografisanja zasnovanim na veštačkoj inteligenciji zahvaljujući kojima ćete imati prelepe video snimke besprekorne jasnoće. Zatim odmah podelite svoju inspiraciju sa kolegama ili prijateljima dok ste u pokretu, koristeći 5G mrežu koja je savršena za deljenje video zapisa i većih fajlova.

Široki ekran dijagonale 6,67 inča će vam takođe omogućiti da gledate sadržaj u fenomenalnoj Full HD+ rezoluciji.
Dodajte svojim fotografijama „wow” faktor uz čitav set alata za uređivanje i korekciju boja koji uključuju Cinema mode, Portrait mode i ZEISS Flares.

Potpuno novi Dual Sight multi-cam režim Nokia X10 telefona omogućava vam snimanje sa dve kamere istovremeno, tako da obe strane akcije možete da snimite iz više uglova.

Svojim slikama takođe možete dodati i vodeni žig – bilo dodavanjem jedinstvenog potpisa u slučaju poslovnih projekata ili slanjem personalizovane rođendanske poruke prijatelju.

Uz tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i najnoviji Android 11 pravo iz kutije, možete u potpunosti da verujete novom Nokia X10 telefonu.

Uz do dva dana korišćenja telefona uz samo jedno punjenje i najnoviju Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilnu platformu – prvu Snapdragon platformu koja je dizajnirana da donese 5G mrežu na tržište 4-serije.

Nokia X10 pametni telefon je dostupan u Srbiji u boji Forest i dolazi u memorijskoj konfiguraciji 4/128GB.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost novog Nokia X10 pametnog telefona u Srbiji – savršenog produktivnog partnera koji će vam pomoći da obavite sav posao na vreme. Nokia X10 donosi neverovatna iskustva koja ćete voleti duže. Naše prepoznatljivo Android obećanje je upravo postalo još bolje, jer Nokia X10 sada dolazi sa tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i 100% razgradivom maskom. Nokia X10 takođe nudi našu najpristupačniju superbrzu 5G povezanost – do 20 puta bržu od prosečne 4G brzine- za deljenje fajlova. Neverovatnu kameru od 48MP za snimanje sadržaja i funkcije za personalizovanje fotografija, kao što je vodeni žig, za označavanje vaših slika – od logoa kompanije do heštegova. A sve to na ekranu dijagonale 6,67 inča koji je jednostavan za korišćenje. Stiven Tejlor (Stephen Taylor) direktor marketinga u kompaniji HMD Global rekao je: „Dolazeći ruku pod ruku sa svojim starijim bratom, Nokia X20 pametnim telefonom, Nokia X10 optimizira novu X-seriju Nokia telefona nudeći odgovarajuću cenu korisnicima naših pametnih telefona. Uz ponudu dobrih performansi, uređaj dolazi sa 5G, prepoznatljivom dugotrajnošću i moćnim funkcijama za fotografisanje. Kao i svi ostali, tačno znamo šta je potrebno za rad od kuće bez gubitka na produktivnosti i jednostavno rečeno, Nokia X10 telefon je stvoren za ljude koji traže da dobiju najbolje za svaki dinar koji su uložili." Zabeležite svoj rad i svet pomoću četvorostruke kamere od 48MP sa poznatom ZEISS optikom i praktičnim opcijama fotografisanja zasnovanim na veštačkoj inteligenciji zahvaljujući kojima ćete imati prelepe video snimke besprekorne jasnoće. Zatim odmah podelite svoju inspiraciju sa kolegama ili prijateljima dok ste u pokretu, koristeći 5G mrežu koja je savršena za deljenje video zapisa i većih fajlova. Široki ekran dijagonale 6,67 inča će vam takođe omogućiti da gledate sadržaj u fenomenalnoj Full HD+ rezoluciji. Dodajte svojim fotografijama „wow” faktor uz čitav set alata za uređivanje i korekciju boja koji uključuju Cinema mode, Portrait mode i ZEISS Flares. Potpuno novi Dual Sight multi-cam režim Nokia X10 telefona omogućava vam snimanje sa dve kamere istovremeno, tako da obe strane akcije možete da snimite iz više uglova. Svojim slikama takođe možete dodati i vodeni žig – bilo dodavanjem jedinstvenog potpisa u slučaju poslovnih projekata ili slanjem personalizovane rođendanske poruke prijatelju. Uz tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, tri ažuriranja operativnog sistema i najnoviji Android 11 pravo iz kutije, možete u potpunosti da verujete novom Nokia X10 telefonu. Uz do dva dana korišćenja telefona uz samo jedno punjenje i najnoviju Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilnu platformu – prvu Snapdragon platformu koja je dizajnirana da donese 5G mrežu na tržište 4-serije. Nokia X10 pametni telefon je dostupan u Srbiji u boji Forest i dolazi u memorijskoj konfiguraciji 4/128GB.