IFA 2023: HONOR oduševio ljubitelje predstavljanjem novih savitljivih telefona

Pod nazivom “Unfold Tomorrow”, glavna sesija je bila prilika za izvršnog direktora kompanije HONOR, Georgea Zhoa, da iznese sve detalje o njihovom fokusiranju na sklopive pametne telefone. Ovaj brend je odlučan da ovu tehnologiju učini svakodnevnom, a sa Magic V2 su definitivno napravili veliki korak ka tom cilju. Sa malom debljinom i lakoćom koju pruža ovaj telefon, korisnici zaista mogu osetiti vrhunski kvalitet koji HONOR pruža. Osim toga, HONOR je dodatno oduševio svoje pristalice sa konceptom HONOR V Purse. Ova inovacija namenjena lepšem polu omogućava nošenje sklopivog telefona na elegantan način, kao moderne torbice koja istovremeno izražava stil i praktičnost.

Otvaranje nove granice spoja tehnologije i mode

HONOR prihvata svoju ulogu u oblikovanju budućih stilova i otkriva HONOR V Purse, novi koncept „od telefona do torbice”, koji najavljuje novo doba u kojem će se elektronski uređaji posmatrati kao potpuno nova kategorija moderne potrošačke robe koja nudi neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

HONOR V Purse transformiše sklopivi pametni telefon u ultimativni fizičko-digitalni modni detalj, zahvaljujući nizu prilagodljivih i uvek aktivnih ekrana (AOD) koji oponašaju dizajn torbe. Oni uključuju elemente dizajna kao što su lanci, perje i rese koji reaguju i pomeraju se sa pametnim telefonom dok se krećete. Koncept telefon je takođe kompatibilan sa brojnim izmenljivim kaiševima i lančićima, koji se pričvršćuju na šarku kako bi se pametni telefon lagano mogao nositi preko ramena kao obična torbica ili tašna, što mu omogućava da postane nova „ona” torba u budućnosti.

Napravljena u skladu sa principima održivosti, HONOR V Purse predstavlja oličenje HONOR-ove posvećenosti životnoj sredini. Pored toga što sadrži materijale održivog porekla, kao što je veganska koža za svoje kaiševe, beskrajno prilagodljivi AOD ekrani mogu se upariti sa bilo kojom odećom. Kako modna industrija prevazilazi fizički svet i ulazi u digitalniji prostor, tehnologija omogućava neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila. Na ovaj način, HONOR V Purse može pomoći ekološki svesnim potrošačima da smanje potrošnju „brze mode“, i što je još važnije, pomaže svetu mode da prihvati nove tehnologije kako bi se ohrabrili potrošači da kupuju manje, a koriste duže.

Odražavajući svoj duh brenda otvorene saradnje, HONOR se udružio sa vrhunskim kulturnim stvaraocima preko svoje HONOR Talents Global Design Awards platforme. Tu su Bram Van Diepen, kreativni direktor BURBERRY muške odeće, Yunuene Esparza, savremeni umetnik, Art Yuan Youmin, profesor Kineske akademije umetnosti i krosover umetnik Xiao Hui Wang, koji su dizajnirali seriju prilagođenih AOD ekrana za HONOR V Purse, nudeći beskrajne modne mogućnosti. U sledećoj fazi programa, otvaranjem API interfejsa, koje omogućava dizajnerima da pozivaju senzore poput žiroskopa, dodira ili ambijentalnog svetla, HONOR će pozvati nove talente iz celog sveta da osmisle sopstvena dizajnerska rešenja, koja su u skladu sa modernim trendovima dizajna, i koja oblikuju naše stilove.

Prva globalna premijera HONOR Magic V2

Tokom IFA 2023, HONOR je takođe predstavio svoj novi vodeći sklopivi pametni telefon, HONOR Magic V2. Prvi put predstavljen na globalnom događaju, novi telefon savršeno ilustruje viziju kompanije sklopivih pametnih telefona, koja ponovo definiše standarde industrije, sa značajnim poboljšanjima na polju formata, baterije, ekrana i korisničkog iskustva.

HONOR Magic V2 je najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa ka unutra koji je HONOR do sada predstavio, težak samo 231 g i debeo svega 9,9 mm kada je sklopljen. Opremljen je novom generacijom dvostruke silicijum-karbonske baterije sa prosečnom debljinom od samo 2,72 mm, koja postiže veliki kapacitet do 5.000 mAh, a staje u kućište tankog i laganog sklopivog flegšip telefona.

Pored toga što je tanak i lagan, HONOR Magic V2 ima prvu super-laganu titanijumsku šarku te vrste i novi HONOR čelik, koji obezbeđuje dodatnu robusnost i izdržljivost mehanizmu šarke. HONOR Magic V2 takođe poseduje SGS sertifikat o izdržljivosti koji svi žele, što omogućava šarkama da izdrže više od 400.000 sklapanja, čime se obezbeđuje životni vek do deset godina sa 100 preklapanja dnevno.

HONOR Magic V2 ima sistem sa tri zadnje kamere koji uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Sistem sa prednje strane ima dve kamere od 16 MP (f/2.2).

Uključujući inovacije usmerene na čoveka, HONOR Magic V2 takođe podržava vodeću PWM tehnologiju zatamnjivanja ekrana od 3840 Hz koja minimizira naprezanje očiju, obezbeđujući udobno gledanje, čak i tokom duže upotrebe.

HONOR Magic V2 omogućava nova interaktivna iskustva. HONOR Magic V2 ne podržava samo „plutajuće fotografije”, već i druga „plutajuća iskustva” bilo za sastanke ili zabavu. Po prvi put, HONOR Magic V2 podržava Parallel Space – paralelni prostor, koji vam omogućava ne samo da razdvojite poslovne i privatne podatke, već i da nezavisno upravljate aplikacijama u dva paralelna prostora. Kao da imate još jedan telefon u svom sklopivom telefonu.

Nova boja za EISA Award pobednika – HONOR 90

Među svim novostima o proizvodima, HONOR je takođe objavio da je HONOR 90 osvojio prestižnu Best Buy Smartphone 2023-2024 nagradu od strane Udruženja stručnjaka za fotografiju i zvuk (EISA). Kako bi proslavio ovu pobedu kako dolikuje, HONOR je predstavio trendi Peacock Blue (paun plavu) boju za HONOR 90 širom sveta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Najbolje premijere sa LVMH Watch Week...

Od 28. januara do 1. februara, održana je peta edicija LVMH Watch Week u „Sunshine State“...

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...

Apeks Luna X lampa za ronjenje

Ronilačka svetiljka Apeks Luna X sa 3300 lumena ima režime od uskog do širokog snopa svetlosti...