Ako želite da slušate omiljene FM ili AM stanice u pokretu bez oslanjanja na mobilni internet ili Wi-Fi, najbolje radio slušalice predstavljaju najkorisniji komad audio opreme koji vam je dovoljan za to. Dostupne su u različitim stilovima i nude različite nivoe smanjenja buke. Bilo da želite da koristite radio slušalice za slušanje muzike ili informativnog programa na nekom bučnom mestu ili tokom relativno tihih šetnji gradom, postoji opcija koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Dostupnost AM stanica, broj stanica koje možete unapred da podesite po kanalima i LCD displej su opcije koje variraju kod različitih modela radio slušalica, pa je preporučljivo da pre kupovine razmislite koje od tih specifikacija su vama najbitnije. Neki modeli nudei i aux ulaz za slušanje muzike sa eksternih uređaja, dok neke slušalice nude čak i Bluetooth povezivanje za još veću svestranost. Takođe treba da razmislite da li više volite modele sa tradicionalnim baterijama ili punjive slušalice, a to je subjektivna kategorija.

Kakve god da su vaše potrebe, u nastavku možete naći neke od najboljih radio slušalica sa kojima možete da slušate muziku i radijske emisije na svom personalnom uređaju.

3M WorkTunes Connect

Pored slušanja AM i FM stanica, ove popularne slušalice koje idu preko ušiju imaju i Bluetooth pa možete da slušate preko radio talasa ili da se povežete na svoj telefon. One takođe nude 24 dB slušne zaštite za slučajeve kada provodite vreme u glasnom okruženju. Za sve one koji imaju problema prilikom korišćenja gedžeta, ove slušalice kompanije 3M imaju „tehnologiju za pomoć oko zvuka“ koja vam pomaže sa postavkama i vrlo je korisna, a pritom vam omogućava da sve opcije koristite bez skidanja slušalica.

Odličan kvalitet, najbolje radio slušalice. FM radio hvata sve stanice. Bluetooth povezivanje je glatko, i svaki put radi bez problema, a posebno dobra funkcija je glasovno obaveštenje koje vam govori koju radio stanicu trenutno slušate. Stanice se automatski pronalaze a slušalice su udobne i preporučljive za slušanje kako napolju tako i u zatvorenom.

CENA: $ 61.99

YUFFUN Rechargeable

Ove radio slušalice koje idu na uši ne pružaju zaštitu sluha, ali imaju aux kabl, što znači da možete da ih utaknete u druge uređaje sa kojih želite da slušate muziku. Iako ove slušalice nude samo jednu unapred podešenu stanicu, one imaju jednostavan LCD ekran, punjive su (dolaze sa USB kablom za punjenje) i koštaju manje od 20 $.

Radio je dobar kada hoćete nešto da slušate tokom vežbanja. S obzirom na to da je antena smeštena u nosaču školjki, prijem slabih signala ili dalekih stanica je prilično ograničen. Slušalice nude odličan zvuk, vrlo su lagane i ne morate da brinete o baterijama.

CENA: $ 19.80

DeWalt DPG15 Industrial Safety Electronic Hearing Muff

DeWalt je napravio par slušalica sa potiskivanjem buke koje idu uz njihove električne alatke i pružaju zaštitu sluha kao i zabavu tokom rada. Na raspolaganju imate osam stanica (AM ili FM) koje možete da sačuvate, a birate ih preko LCD ekrana na slušalicama, ili ih utaknite u telefon koristeći aux kabl i slušajte muziku sa svog telefona.

Odličan radijski zvuk sa zaštitom sluha. Koristite ih dok ste u pokretu ili dok radite nešto oko kuće. Udobne su čak i nakon nekoliko sati nošenja i nećete čuti mnogo drugih stvari iz okruženja dok slušate radio.

CENA: $ 51.99

PROHEAR 033

Ove punjive radio slušalice ne samo da imaju zaštitu sluha, već imaju i podršku za Bluetooth pa možete bežično da slušate sadržaje sa vašeg telefona kad god to poželite. Baterija traje 40 sati sa jednim punjenjem a uz slušalice dobijate sve što vam je potrebno da se organizujete i uživate u slušanju: USB kabl za punjenje, aux kabl i torba u kojoj možete da nosite slušalice. Neki recenzenti su kritikovali kvalitet zvuka, i možda su neke druge slušalice na ovoj listi bolje ako vas interesuje zvuk visokog kvaliteta za slušanje muzike – ali neko će možda radije to zameniti za bateriju koja traje dugo. Takođe su dostupne u dve boje.

Odlične su za ljude koji se bave pejzažnim uređenjem. Baterija traje nekoliko dana i lake su za korišćenje.

CENA: $ 73.95

ZOHAN EM042

Ove radio slušalice koje idu preko ušiju nude odličnu zaštitu za sluh i dolaze sa dva para zamenjivih jastučića za školjke: od pene i gela. Takođe dolaze sa aux kablom sa kojim možete da utaknete slušalice u druge uređaje, a možete da ih nabavite u četiri boje. Zvuk je dosta jak, a imaju i digitalni displej, podešavanje omiljenih stanica i sive su, što znači da se lako uklapaju u vaš stajling. Lake su za korišćenje i nude odličnu vrednost.

Dizajn je jednostavan za korišćenje: Potrebne su 2 AA baterije koje će vam dugo potrajati. Digitalno AM/FM podešavanje radi se preko LCD ekrana. S jedne strane, uvek znate koju stanicu slušate, a s druge strane, slušalice mogu da zapamte do 10 AM i 10 FM stanica, a manuelno podešavanje i automatsko traženje olakšavaju pronalazak omiljenih stanica.

CENA: $ 64.99

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TEST: Die beste – Samsung Galaxy Note 10+

Trenutno najbolji telefon je titula koja se...

Konačno novi Honor, i to sa Google Play!

Kompanija HONOR korisnicima širom sveta uskoro će predstaviti...

TOP 5: Najboljih muških all-mountain skija za 2022....

All-mountain kategorija je savršena za ljude koji žele...

Nove Bang & Olufsen bežične slušalice su prelepe...

Bang & Olufsen, danski proizvođač audio i video...

TEST: TAG Heuer Connected (2020) – Pravi...

TAG Heuer je pomerio granice pametnih satova kada...

Aplikacija koja može da pomogne slepima da se...

Waymap za cilj ima da slepima i slabovidima pruži...

Dali iO-4 – Slušalice Dali iO-4 u u...

Poput zvučnika kompanije DALI, ove slušalice su napravljene...

Sennheiser bežične slušalice dizajnirane su da rade sa...

S obzirom na to da zvuk koji dolazi...

TEST: Urbanears Pampas – Ultimativna bežična sreća

Već duže od jedne decenije, skandinavska kompanija...

TOP 5: Profi trikovi makro fotografija (snimci izbliza)...

Makrofotografija je kada napravite fotografiju subjekta iz velike...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Ako želite da slušate omiljene FM ili AM stanice u pokretu bez oslanjanja na mobilni internet ili Wi-Fi, najbolje radio slušalice predstavljaju najkorisniji komad audio opreme koji vam je dovoljan za to. Dostupne su u različitim stilovima i nude različite nivoe smanjenja buke. Bilo da želite da koristite radio slušalice za slušanje muzike ili informativnog programa na nekom bučnom mestu ili tokom relativno tihih šetnji gradom, postoji opcija koja će zadovoljiti vaše potrebe. Dostupnost AM stanica, broj stanica koje možete unapred da podesite po kanalima i LCD displej su opcije koje variraju kod različitih modela radio slušalica, pa je preporučljivo da pre kupovine razmislite koje od tih specifikacija su vama najbitnije. Neki modeli nudei i aux ulaz za slušanje muzike sa eksternih uređaja, dok neke slušalice nude čak i Bluetooth povezivanje za još veću svestranost. Takođe treba da razmislite da li više volite modele sa tradicionalnim baterijama ili punjive slušalice, a to je subjektivna kategorija. Kakve god da su vaše potrebe, u nastavku možete naći neke od najboljih radio slušalica sa kojima možete da slušate muziku i radijske emisije na svom personalnom uređaju.

3M WorkTunes Connect

Pored slušanja AM i FM stanica, ove popularne slušalice koje idu preko ušiju imaju i Bluetooth pa možete da slušate preko radio talasa ili da se povežete na svoj telefon. One takođe nude 24 dB slušne zaštite za slučajeve kada provodite vreme u glasnom okruženju. Za sve one koji imaju problema prilikom korišćenja gedžeta, ove slušalice kompanije 3M imaju „tehnologiju za pomoć oko zvuka“ koja vam pomaže sa postavkama i vrlo je korisna, a pritom vam omogućava da sve opcije koristite bez skidanja slušalica. Odličan kvalitet, najbolje radio slušalice. FM radio hvata sve stanice. Bluetooth povezivanje je glatko, i svaki put radi bez problema, a posebno dobra funkcija je glasovno obaveštenje koje vam govori koju radio stanicu trenutno slušate. Stanice se automatski pronalaze a slušalice su udobne i preporučljive za slušanje kako napolju tako i u zatvorenom.

CENA: $ 61.99

YUFFUN Rechargeable

Ove radio slušalice koje idu na uši ne pružaju zaštitu sluha, ali imaju aux kabl, što znači da možete da ih utaknete u druge uređaje sa kojih želite da slušate muziku. Iako ove slušalice nude samo jednu unapred podešenu stanicu, one imaju jednostavan LCD ekran, punjive su (dolaze sa USB kablom za punjenje) i koštaju manje od 20 $. Radio je dobar kada hoćete nešto da slušate tokom vežbanja. S obzirom na to da je antena smeštena u nosaču školjki, prijem slabih signala ili dalekih stanica je prilično ograničen. Slušalice nude odličan zvuk, vrlo su lagane i ne morate da brinete o baterijama.

CENA: $ 19.80

DeWalt DPG15 Industrial Safety Electronic Hearing Muff

DeWalt je napravio par slušalica sa potiskivanjem buke koje idu uz njihove električne alatke i pružaju zaštitu sluha kao i zabavu tokom rada. Na raspolaganju imate osam stanica (AM ili FM) koje možete da sačuvate, a birate ih preko LCD ekrana na slušalicama, ili ih utaknite u telefon koristeći aux kabl i slušajte muziku sa svog telefona. Odličan radijski zvuk sa zaštitom sluha. Koristite ih dok ste u pokretu ili dok radite nešto oko kuće. Udobne su čak i nakon nekoliko sati nošenja i nećete čuti mnogo drugih stvari iz okruženja dok slušate radio.

CENA: $ 51.99

PROHEAR 033

Ove punjive radio slušalice ne samo da imaju zaštitu sluha, već imaju i podršku za Bluetooth pa možete bežično da slušate sadržaje sa vašeg telefona kad god to poželite. Baterija traje 40 sati sa jednim punjenjem a uz slušalice dobijate sve što vam je potrebno da se organizujete i uživate u slušanju: USB kabl za punjenje, aux kabl i torba u kojoj možete da nosite slušalice. Neki recenzenti su kritikovali kvalitet zvuka, i možda su neke druge slušalice na ovoj listi bolje ako vas interesuje zvuk visokog kvaliteta za slušanje muzike – ali neko će možda radije to zameniti za bateriju koja traje dugo. Takođe su dostupne u dve boje. Odlične su za ljude koji se bave pejzažnim uređenjem. Baterija traje nekoliko dana i lake su za korišćenje.

CENA: $ 73.95

ZOHAN EM042

Ove radio slušalice koje idu preko ušiju nude odličnu zaštitu za sluh i dolaze sa dva para zamenjivih jastučića za školjke: od pene i gela. Takođe dolaze sa aux kablom sa kojim možete da utaknete slušalice u druge uređaje, a možete da ih nabavite u četiri boje. Zvuk je dosta jak, a imaju i digitalni displej, podešavanje omiljenih stanica i sive su, što znači da se lako uklapaju u vaš stajling. Lake su za korišćenje i nude odličnu vrednost. Dizajn je jednostavan za korišćenje: Potrebne su 2 AA baterije koje će vam dugo potrajati. Digitalno AM/FM podešavanje radi se preko LCD ekrana. S jedne strane, uvek znate koju stanicu slušate, a s druge strane, slušalice mogu da zapamte do 10 AM i 10 FM stanica, a manuelno podešavanje i automatsko traženje olakšavaju pronalazak omiljenih stanica.

CENA: $ 64.99