IFA 2020: Fitbit premijerno predstavlja Sense, sat koji prati zdravstvene parametre

Kompanija Fitbit je predstavila pametni sat Fitbit Sense koji donosi inovativnu senzorsku i softversku tehnologiju kao i prvi ikada senzor za elektrodermalnu aktivnost (EDA) na pametnom satu koji pomaže kod kontrole stresa, a tu je i napredna tehnologija za merenje pulsa, nova EKG aplikacija i senzor za merenje temperature a sve to pokreće baterija koja traje 6+ dana između punjenja.

U kombinaciji sa besplatnom šestomesečnom pretplatom na Fitbit Premium, ovaj sat će vam pomoći da preko novog taba sa zdravstvenim parametrima pratite ključne podatke koji se tiču vašeg zdravlja i blagostanja, kao što su varijabilnost pulsa (HRV), brzina disanja i zasićenje kiseonikom.

Fitbit pomera granice sa nosivim uređajima i pomaže vam da bolje razumete i kontrolišete stres i puls, i grupiše sve ključne zdravstvene parametre na jedan jednostavan i lako čitljiv način, kako biste mogli da pratite stvari kao što su temperatura kože, varijabilnost pulsa i zasićenost krvi kiseonikom i omogućava vam da vidite kako su sve te stvari povezane.

A što je najvažnije, ova kompanija čini brigu o zdravlju dostupnom svima, prikazujući vam nove podatke koje inače dobijate svega jednom ili dvaput godišnje kada odete kod doktora i koje možete da koristite kako biste se fokusirali na vaše holističko zdravlje i blagostanje onda kada vam je to najpotrebnije.

Novi senzor za temperaturu kože na Fitbit Sense pametnom satu detektuje promene koje potencijalno mogu da predstavljaju simptom groznice, bolesti ili početak novog menstrualnog ciklusa.

Ako nosite uređaj svake noći dok spavate, možete redovno da merite temperaturu kože kako biste uočili trendove, umesto da samo merite temperaturu u nekom posebnom trenutku.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Y-Brush četkica može da očisti vaše zube za...

Uopšteno gledano, pranje zuba nije neki težak zadatak....

#TestiranjeAutomatizacije – Euro NCAP testira tehnologiju autonomne vožnje

Rezultati ankete su svesno objavljeni u vreme kada...

TESTIRALI SMO: HP Envy 16 laptop – svestrana...

HP Envy 16 lako može biti jedna od...

TOP 5: Ultimativnih tehnoloških uređaja za kućne ljubimce:...

Bilo da ste ultraposvećeni vlasnik ljubimaca sa porodicom...

CES 2021: APC Back-UPS Pro Gaming rezervna baterija

Osmišljena da radi i sa PC računarima i...

ADATA SSD SU720 1TB

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Master & Dynamic MH40 bežične slušalice V2

Master & Dynamic MH40 bežične slušalice predstavljaju najnoviju...

Manta Slim maska za oči blokira svetlost da...

San, taj divni san.  Svi znamo koliko je...

Spoj elegancije i autentičnih inovacija – Samsung Galaxy...

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je danas zvanično...

TOP 5: Prenosivi kamini u 2023. godini

Logorska vatra je poput magneta jer oko sebe...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija Fitbit je predstavila pametni sat Fitbit Sense koji donosi inovativnu senzorsku i softversku tehnologiju kao i prvi ikada senzor za elektrodermalnu aktivnost (EDA) na pametnom satu koji pomaže kod kontrole stresa, a tu je i napredna tehnologija za merenje pulsa, nova EKG aplikacija i senzor za merenje temperature a sve to pokreće baterija koja traje 6+ dana između punjenja. U kombinaciji sa besplatnom šestomesečnom pretplatom na Fitbit Premium, ovaj sat će vam pomoći da preko novog taba sa zdravstvenim parametrima pratite ključne podatke koji se tiču vašeg zdravlja i blagostanja, kao što su varijabilnost pulsa (HRV), brzina disanja i zasićenje kiseonikom. Fitbit pomera granice sa nosivim uređajima i pomaže vam da bolje razumete i kontrolišete stres i puls, i grupiše sve ključne zdravstvene parametre na jedan jednostavan i lako čitljiv način, kako biste mogli da pratite stvari kao što su temperatura kože, varijabilnost pulsa i zasićenost krvi kiseonikom i omogućava vam da vidite kako su sve te stvari povezane. A što je najvažnije, ova kompanija čini brigu o zdravlju dostupnom svima, prikazujući vam nove podatke koje inače dobijate svega jednom ili dvaput godišnje kada odete kod doktora i koje možete da koristite kako biste se fokusirali na vaše holističko zdravlje i blagostanje onda kada vam je to najpotrebnije. Novi senzor za temperaturu kože na Fitbit Sense pametnom satu detektuje promene koje potencijalno mogu da predstavljaju simptom groznice, bolesti ili početak novog menstrualnog ciklusa. Ako nosite uređaj svake noći dok spavate, možete redovno da merite temperaturu kože kako biste uočili trendove, umesto da samo merite temperaturu u nekom posebnom trenutku.