IFA 2020: Fitbit premijerno predstavlja Sense, sat koji prati zdravstvene parametre

Kompanija Fitbit je predstavila pametni sat Fitbit Sense koji donosi inovativnu senzorsku i softversku tehnologiju kao i prvi ikada senzor za elektrodermalnu aktivnost (EDA) na pametnom satu koji pomaže kod kontrole stresa, a tu je i napredna tehnologija za merenje pulsa, nova EKG aplikacija i senzor za merenje temperature a sve to pokreće baterija koja traje 6+ dana između punjenja.

U kombinaciji sa besplatnom šestomesečnom pretplatom na Fitbit Premium, ovaj sat će vam pomoći da preko novog taba sa zdravstvenim parametrima pratite ključne podatke koji se tiču vašeg zdravlja i blagostanja, kao što su varijabilnost pulsa (HRV), brzina disanja i zasićenje kiseonikom.

Fitbit pomera granice sa nosivim uređajima i pomaže vam da bolje razumete i kontrolišete stres i puls, i grupiše sve ključne zdravstvene parametre na jedan jednostavan i lako čitljiv način, kako biste mogli da pratite stvari kao što su temperatura kože, varijabilnost pulsa i zasićenost krvi kiseonikom i omogućava vam da vidite kako su sve te stvari povezane.

A što je najvažnije, ova kompanija čini brigu o zdravlju dostupnom svima, prikazujući vam nove podatke koje inače dobijate svega jednom ili dvaput godišnje kada odete kod doktora i koje možete da koristite kako biste se fokusirali na vaše holističko zdravlje i blagostanje onda kada vam je to najpotrebnije.

Novi senzor za temperaturu kože na Fitbit Sense pametnom satu detektuje promene koje potencijalno mogu da predstavljaju simptom groznice, bolesti ili početak novog menstrualnog ciklusa.

Ako nosite uređaj svake noći dok spavate, možete redovno da merite temperaturu kože kako biste uočili trendove, umesto da samo merite temperaturu u nekom posebnom trenutku.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde