Punite sve vaše baterije u pokretu

FlexSolar 200 W aktovka od solarnih panela sastoji se iz dva spojena panela od po 100 W koji koriste monokristalne ćelije. Prateći kablovi imaju standardne konektore. Upravljačka jedinica solarnog punjača vam opciono omogućava da napunite akumulator automobila ili kampera, a istovremeno može da puni i dva uređaja sa USB priključkom. FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela je efikasna i izdržljiva, a njen svestrani dizajn čini je odličnom za korišćenje kod kuće, kao i u avanturama na otvorenom.

Kada budete planirali sledeće kampovanje, razmislite o tome kako ćete obezbediti svetlo kad padne mrak, kako ćete napajati frižider i puniti elektronske uređaje. Prenosivi solarni panel vam omogućava da prikupite svetlosnu energiju tokom dana i punite sve vaše uređaje gde god da se nalazite.

FlexSolar 200W se suštinski sastoji iz dva povezana panela od po 100 W sa ručkom. Uz uređaj dobijate i sve kablove i dodatke koji su vam neophodni za napajanje generatora, akumulatora, svetala ili USB uređaja.

FlexSolar aktovka od solarnih panela koristi monokristalne ćelije sa efikasnošću od 21,5%. Monokristalni solarni paneli nude efikasniju konverziju, što znači da proizvode više energije po kvadratnom centimetru. Nadalje, monokristalni solarni paneli su izdržljiviji, efikasniji na toploti i traju do pet godina duže od polikristalnih panela.

FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela može da puni uređaje koji koriste jednosmernu struju od 12 V, kao što je akumulator kampera ili mejnstrim prenosivi generator, i USB uređaje.

Možete ili da povežete panel direktno na uređaj ili možete da šaljete energiju preko kontrolera za solarno punjenje. Ako želite da napunite akumulator automobila, moraćete da idete preko kontrolera za solarno punjenje koji takođe ima izlazne terminale za izvor svetlosti i dva USB-A porta.

FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela predstavlja odličan izbor ako vam treba kompaktni, izdržljivi i svestrani solarni panel za vaš dom ili za avanture na otvorenom.

CENA: $ 369.99

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Memorija DUPLOG kapaciteta

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Minijaturni USB-C mrežni uređaj služi i kao hard...

Postoji inovativno rešenje za ljude koji žele da...

IFA 2022: Amazfit GTS i GTR 4

Amazfit pametni satovi uvek su imali više funkcija...

DJI Mavic 3 Pro je prvi dron sa...

Nešto više od godinu dana nakon što je...

Beats Studio Buds Plus donose stil sa kojim...

Nove bubice Studio Buds Plus predstavljaju unapređenu i...

AirPods – Nove slušalice dolaze sa kućištem za...

Novo kućište za bežično punjenje radi sa standardnim...

IFA 2022: Solarna energija se zahuktava

Sa rastućim cenama energenata širom sveta i prekidima...

Yeelight Cube

Yeelight Cube je jedinstvena pametna lampa koja vam omogućava...

Razlozi da odaberete Urikar AT1 masažni pištolj

Masažni pištolji, poznati i kao perkusioni pištolji ili...

Šta je grupisanje piksela?

Broj megapiksela u kamerama smartfona se rapidno povećava...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
FlexSolar 200 W aktovka od solarnih panela sastoji se iz dva spojena panela od po 100 W koji koriste monokristalne ćelije. Prateći kablovi imaju standardne konektore. Upravljačka jedinica solarnog punjača vam opciono omogućava da napunite akumulator automobila ili kampera, a istovremeno može da puni i dva uređaja sa USB priključkom. FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela je efikasna i izdržljiva, a njen svestrani dizajn čini je odličnom za korišćenje kod kuće, kao i u avanturama na otvorenom. Kada budete planirali sledeće kampovanje, razmislite o tome kako ćete obezbediti svetlo kad padne mrak, kako ćete napajati frižider i puniti elektronske uređaje. Prenosivi solarni panel vam omogućava da prikupite svetlosnu energiju tokom dana i punite sve vaše uređaje gde god da se nalazite. FlexSolar 200W se suštinski sastoji iz dva povezana panela od po 100 W sa ručkom. Uz uređaj dobijate i sve kablove i dodatke koji su vam neophodni za napajanje generatora, akumulatora, svetala ili USB uređaja. FlexSolar aktovka od solarnih panela koristi monokristalne ćelije sa efikasnošću od 21,5%. Monokristalni solarni paneli nude efikasniju konverziju, što znači da proizvode više energije po kvadratnom centimetru. Nadalje, monokristalni solarni paneli su izdržljiviji, efikasniji na toploti i traju do pet godina duže od polikristalnih panela. FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela može da puni uređaje koji koriste jednosmernu struju od 12 V, kao što je akumulator kampera ili mejnstrim prenosivi generator, i USB uređaje. Možete ili da povežete panel direktno na uređaj ili možete da šaljete energiju preko kontrolera za solarno punjenje. Ako želite da napunite akumulator automobila, moraćete da idete preko kontrolera za solarno punjenje koji takođe ima izlazne terminale za izvor svetlosti i dva USB-A porta. FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela predstavlja odličan izbor ako vam treba kompaktni, izdržljivi i svestrani solarni panel za vaš dom ili za avanture na otvorenom.

CENA: $ 369.99