Punite sve vaše baterije u pokretu

FlexSolar 200 W aktovka od solarnih panela sastoji se iz dva spojena panela od po 100 W koji koriste monokristalne ćelije. Prateći kablovi imaju standardne konektore. Upravljačka jedinica solarnog punjača vam opciono omogućava da napunite akumulator automobila ili kampera, a istovremeno može da puni i dva uređaja sa USB priključkom. FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela je efikasna i izdržljiva, a njen svestrani dizajn čini je odličnom za korišćenje kod kuće, kao i u avanturama na otvorenom.

Kada budete planirali sledeće kampovanje, razmislite o tome kako ćete obezbediti svetlo kad padne mrak, kako ćete napajati frižider i puniti elektronske uređaje. Prenosivi solarni panel vam omogućava da prikupite svetlosnu energiju tokom dana i punite sve vaše uređaje gde god da se nalazite.

FlexSolar 200W se suštinski sastoji iz dva povezana panela od po 100 W sa ručkom. Uz uređaj dobijate i sve kablove i dodatke koji su vam neophodni za napajanje generatora, akumulatora, svetala ili USB uređaja.

FlexSolar aktovka od solarnih panela koristi monokristalne ćelije sa efikasnošću od 21,5%. Monokristalni solarni paneli nude efikasniju konverziju, što znači da proizvode više energije po kvadratnom centimetru. Nadalje, monokristalni solarni paneli su izdržljiviji, efikasniji na toploti i traju do pet godina duže od polikristalnih panela.

FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela može da puni uređaje koji koriste jednosmernu struju od 12 V, kao što je akumulator kampera ili mejnstrim prenosivi generator, i USB uređaje.

Možete ili da povežete panel direktno na uređaj ili možete da šaljete energiju preko kontrolera za solarno punjenje. Ako želite da napunite akumulator automobila, moraćete da idete preko kontrolera za solarno punjenje koji takođe ima izlazne terminale za izvor svetlosti i dva USB-A porta.

FlexSolar 200W aktovka od solarnih panela predstavlja odličan izbor ako vam treba kompaktni, izdržljivi i svestrani solarni panel za vaš dom ili za avanture na otvorenom.

CENA: $ 369.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde