LG Pojačana TV dominacija

LG Electronics (LG) još jednom postavlja standard u TV industriji najimpresivnijom linijom premijum televizora do sada – OLED, QNED Mini LED i NanoCell.

Izuzetna LG C1 serija može se pohvaliti različitim opcijama veličine, od onih od 48 inča koju preferiraju strastveni gejmeri do novog modela od 83 inča, zbog kojeg će se komšije same pozivati na filmske večeri.

Pored toga, novi Gallery Stand je atraktivna alternativa elegantnom, flush-to-the-wall Gallery Design nosaču za one koji žele više fleksibilnosti u planiranju enterijera.

Najnoviji pametni procesor kompanije LG, α (Alpha) 9 Gen 4 AI, unapređuje performanse na najnovijim modelima LG OLED televizora u serijama Z1, G1 i C1, LG QNED Mini LED TV modelima NED99 i QNED95 i LG NanoCell TV modelima NANO99 i NANO95.

Procesor koristi duboko učenje da unapredi kvalitet, čineći da sadržaj bilo kog kvaliteta izgleda savršeno na velikim samoemisionim ekranima.

Najnoviji procesor kompanije LG sadrži AI Picture Pro tehnologiju koja prepoznaje predmete na ekranu kao što su slike i tela i razlikuje prednji plan i pozadine, obrađujući svaki objekat nezavisno kako bi slike učinila trodimenzionalnim.

Uz sposobnost detektovanja žanra sadržaja α9 Gen 4 procesor dodatno optimizuje kvalitet slike, količinu svetlosti u scenama i uslove u različitim okruženjima za gledanje.

Najnovija ponuda LG televizora nudi izuzetno intuitivno korisničko iskustvo zahvaljujući ažuriranoj webOS 6.0 platformi za pametne televizore.

Sa potpuno redizajniranim novim početnim ekranom i unapređenjem performansi i funkcija, webOS 6.0 nudi brži pristup aplikacijama i jednostavnije otkrivanje sadržaja sa još personalizovanijim preporukama.

Osim toga, kompanija LG je proširila broj TV modela koji će podržavati HDMI 2.1 funkcionalnosti u 2021. godini, sa unapređenim audio return kanalom (eARC) i automatskim režimom niske latencije (ALLM) koji su podržani kod svih modela u liniji.

QNED90 Mini LED, NANO90 and NANO85 NanoCell televizori kompanije LG će takođe podržati promenljivu stopu osvežavanja (VRR) za izuzetno iskustvo za one koji vole gejming.

LG OLED televizori su takođe prijatnog izgleda, bez narušavanja kvaliteta slike.

Pored niskog zračenja plavog svetla iz TÜV Rheinland i sertifikacije bez treperenja iz Underwriters laboratorija, LG OLED televizori koriste prve svetske TV panele koji su potvrđeni kao bezbedni za oči, a koji ispunjavaju zahtev niskog emitovanja plave svetlosti agencije Eyesafe, agencije za zdravstvene standarde sa sedištem u SAD.

Dizajnirani za savršeno uparivanje sa novim OLED TV modelima, poslednji soundbar uređaji kompanije LG još jednom dokazuju pristup kompanije proizvodnji koji vodi računa o zaštiti životne sredine.

Spoljašnjost soundbar zvučnika je napravljena od recikliranih materijala, a pakovanje je napravljeno da obezbedi zaštitu bez korišćenja blokova od ekspandirane polistirinske pene.

„Naša posvećenost podizanju standarda u industriji i povećanju vrednosti za potrošače jasno je vidljiva u našoj liniji OLED televizora za 2021. godinu“, rekao je Park Hyoung-sei, predsednik kompanije LG Home Entertainment. „Sa LG OLED evo, našom najnaprednijom tehnologijom panela do sada, najnoviji OLED televizori donose još jedan nivo iskustva gledanja za koji sa uverenjem možemo reći da je bez premca.“

Linija televizora kompanije LG za 2021. godinu, uključujući LG OLED televizore sa samoosvetljenjem, novim premijum LG QNED Mini LED televizorima i imerzivnijim NanoCell televizorima sa opcijama za ultra-velike veličine ekrana može se videti na LG virtuelnom izložbenom štandu tokom sajma CES 2021.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde