Samsung bežični štapni usisivač dolazi sa visokotehnološkim spremištem za prašinu

Novi Jet usisivač ume da izvede nekoliko novih trikova. Za početak, on je znatno lakši, sa masom od 1,66 kg za model Jet i 1,48 kg za model Jet Light.

Jet ima usisnu snagu od 200 W, a Jet Light do 150 W. Takođe, novi Jet bežični štapni usisivač sada može i da se montira na zid (najzad!).

Druge funkcije vredne pažnje uključuju digitalni invertni elektromotor i Jet Cyclone sistem za optimizovani protok vazduha i minimalni gubitak usisne snage, HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva, perivu posudu za prašinu, četka koja se odvaja jednim klikom i odvojiva baterija koja vam omogućava sat vremena usisavanja.

Uz ovaj novi bežični štapni usisisvač dolazi i inovativni novi projekat po imenu Clean Station.

To je u suštini visokotehnološka kanta za smeće osmišljena za vađenje prašine i prljavštine iz Jet bežičnog štapnog usisivača bez rizika da prašina poleti svuda okolo.

Sve što treba da uradite jeste da postavite posudu za prašinu na Clean Station i taj uređaj će automatski isprazniti sadržaj posude.

Clean Station koristi Air Pulse tehnologiju koja pulsira vazduh u posudi za prašinu kako bi otresao zarobljenu prašinu.

Struktura sa UL verifikacijom koja sprečava širenje prašine ne dozvoljava da najfinije čestice prašine dospeju u vazduh dok Clean Station radi svoj posao.

Plus imate i HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva koji zarobljava čestice prašine i tako garantuje da se te sitne čestice koje ste pokupili ne vrate nazad u vaše okruženje.

U svakoj Clean Station „kanti“ nalazi se mikro vreća za sakupljanje prašine i dovoljno je da je menjate samo jednom u dva-tri meseca.

Neko je najzad shvatio da je čišćenje posuda za prašinu iz usisivača kontraintuitivno i to je dobra stvar.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

Ultimativni klima uređaj štedi prostor i...

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja...

Uštedite prostor u stanu sa ovim...

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su „školjka“ sto (Clamshell Desk) kao alternativu kabastim stolovima...

Novo rešenje kompanije Schneider pretvara postojeće...

Schneider Electric je već duboko zagazio u tržište pametnih domova, ali sada je rešio da širom...

TOP 5 Spikerfoni za rad od...

Jabra Speak2 55 - Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu Speak2 55 je model srednje klase...

TOP 5: Integrisanih pojačala za vaš...

Kada sastavljate svoj prvi kućni stereo sistem, integrisano pojačalo je vaš najbolji prijatelj. Kombinujući pojačalo sa...
Novi Jet usisivač ume da izvede nekoliko novih trikova. Za početak, on je znatno lakši, sa masom od 1,66 kg za model Jet i 1,48 kg za model Jet Light. Jet ima usisnu snagu od 200 W, a Jet Light do 150 W. Takođe, novi Jet bežični štapni usisivač sada može i da se montira na zid (najzad!). Druge funkcije vredne pažnje uključuju digitalni invertni elektromotor i Jet Cyclone sistem za optimizovani protok vazduha i minimalni gubitak usisne snage, HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva, perivu posudu za prašinu, četka koja se odvaja jednim klikom i odvojiva baterija koja vam omogućava sat vremena usisavanja. Uz ovaj novi bežični štapni usisisvač dolazi i inovativni novi projekat po imenu Clean Station. To je u suštini visokotehnološka kanta za smeće osmišljena za vađenje prašine i prljavštine iz Jet bežičnog štapnog usisivača bez rizika da prašina poleti svuda okolo. Sve što treba da uradite jeste da postavite posudu za prašinu na Clean Station i taj uređaj će automatski isprazniti sadržaj posude. Clean Station koristi Air Pulse tehnologiju koja pulsira vazduh u posudi za prašinu kako bi otresao zarobljenu prašinu. Struktura sa UL verifikacijom koja sprečava širenje prašine ne dozvoljava da najfinije čestice prašine dospeju u vazduh dok Clean Station radi svoj posao. Plus imate i HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva koji zarobljava čestice prašine i tako garantuje da se te sitne čestice koje ste pokupili ne vrate nazad u vaše okruženje. U svakoj Clean Station „kanti“ nalazi se mikro vreća za sakupljanje prašine i dovoljno je da je menjate samo jednom u dva-tri meseca. Neko je najzad shvatio da je čišćenje posuda za prašinu iz usisivača kontraintuitivno i to je dobra stvar.