Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU nivoa efikasnosti

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem za evropsko tržište. Svoju premijeru imao je na događaju „Dobro došli na BESPOKE AI“, održanom u les Pavillon des Étangs, u Parizu. Uz izuzetnu energetsku efikasnost, nudi i ugrađeni WiFi, kao i poboljšanu uštedu energije uz SmartThings Energy podržanu veštačkom inteligencijom.

„Kao odgovor na sve veću težnju korisnika ka energetskoj efikasnosti, Samsung je odlučio da lansira novi Wide BMF frižider“, rekao je Moohyung Lee, EVP i rukovodilac tima za korisničko iskustvo poslovanja digitalnih uređaja (DA) u Samsung Electronics. „Kroz naše znatne napore u istraživanju i razvoju, uspeli smo da omogućimo uštedu energije dostojnu Samsung kvaliteta koju cene globalni potrošači. Uvereni smo da će korisnici iskoristiti prednosti našeg novog širokog frižidera u svom svakodnevnom životu.”

Frižider je prema energetskim standardima EU ostvario energetsku ocenu „A” te je ujedno i prvi Samsung široki frižider sa donjim zamrzivačem koji je zadovoljio te kriterijume. U poređenju sa uobičajenim modelom zamrzivača, Samsung je u novi model implementirao jedinstvena rešenja za smanjenje potrošnje energije za 55,9%. Novi AI inverterski kompresor ključan je za postizanje „A“ razreda prema EU energetskim standardima.

Novi visokokvalitetni AI inverterski kompresor redizajniran je kako bi se povećao radijus rotirajućih delova, što omogućuje da njegova inercija bude veća od uobičajenog kompresora za 4,1 puta. Tako kompresor duže održava snagu, a koristi manje energije, dok održava umerenu temperaturu u frižideru. Kompresor, zahvaljujući novoj tehnologiji upravljanja, doprinosi i smanjenju razine buke i do 5 puta, u odnosu na uobičajene modele.

Frižider sa donjim zamrzivačem, SmartThings AI Energy režimom i metalnim hlađenjem

Ekstra široki frižider sa zamrzivačem uz pomoć SmartThings Energy načina rada smanjuje potrošnju energije do 15%. SmartThings AI Energy Mode omogućava korisnicima jednostavnu proveru dnevne, nedeljne i mesečne potrošnje energije, ali i procenu mesečnog računa potrošnje za električnu energiju. Ako potrošnja premašuje utvrđenu procenu, način rada takođe može proaktivno štedeti energiju. Na osnovu obrasca upotrebe, SmartThings Energy optimiziju brzinu kompresora i učestalost ciklusa odmrzavanja, osiguravajući da korisnici što duže uživaju u svežim namirnicama.

Kako bi povećao prednosti kapaciteta frižidera veće širine od uobičajenog tipa te ga učinio konkurentnim na tržištu, Samsung je primenio već dobro poznatu SpaceMax™ tehnologiju. Novi frižider koristi tanke zidove i efikasnu izolaciju za povećanje prostora za skladištenje namirnica, uz neprestano održavanje željene temperature. Dodatni prostor za skladištenje takođe ne utiče na spoljni izgled frižidera, budući da kompaktni dizajn omogućuje višak prostora u domaćinstvu.

Osim naprednih performansi i mogućnosti skladištenja, frižider dolazi u elegantnom dizajnu, čime se fenomenalno uklapa u moderne domove. Potpuno ravna vrata sa udubljenom ručkom daju skladan oblik, dok nežno unutrašnje osvetljenje kontroliše svetlinu i sprečava odsjaj.

Energetski efikasan ekstra široki frižider sa zamrzivačem dostupan je u dve verzije, kapaciteta 538 odnosno 508 litara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Streamer CXN100 je potpuno mehanički redizajn...

Cambridge Audio je otkrio svoj najnoviji i veoma očekivani muzički streamer srednjeg ranga. Novi model Cambridge...

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...

Nocs Design-ovi Monolit i Mini aktivni...

Dizajnirani i inženjerski razvijeni u Švedskoj, Nocs Mini i Monolit bežični zvučnici imaju za cilj da...

8 uzastopih godina na vrhu globalnog...

Samsung Electronics je još jednom potvrdio dominaciju na svetskom tržištu TV uređaja i već 18 godina...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

Uranjanje u dubine uz 8K

Svet snimanja video materijala i filmova se stalno razvija uz nove tehnologije koje pomeraju granice mogućeg....

HDMI ARC i eARC: Šta su...

Prilikom postavljanja novog televizora ili soundbara, trebaće vam različiti kablovi. Većina ljudi će jednostavno koristiti bilo...

Philips OLED+959 TV sa unapređenim Ambilightom...

TP Vision, kompanija koja poseduje brend Philips, je najavila svoj novi vrhunski OLED TV u okviru...