OLED televizori koji ispunjavaju snove svih ljubitelja filmova, sporta i gejminga

Kompanija LG Electronics (LG), lider na tržištu OLED televizora, i u 2020. godini diže lestvicu sa 14 novih OLED modela.

Predvode ih tri iz nove serije GX Gallery inspirisani umetnošću i rezolucijom 4K Ultra HD.
Tu su i modeli od 77 i 88 inča stvarne 8K rezolucije, ali i OLED u potpuno novoj dimenziji ekrana od 48 inča.

Svi novi LG televizori predstavljeni na sajmu CES 2020, novi OLED televizori, kao i novi 8K i 4K NanoCell LCD televizori, donose zapanjujući kvalitet slike i inovativni dizajn sa poboljšanim performansama i funkcijama veštačke inteligencije koje oživljavaju filmove, sport i video igre kao nikada do sad.

Srce najnovijih 8K i 4K LG OLED televizora i 8K LG NanoCell televizora čine brojne napredne tehnologije među kojima je i novi AI procesor α (Alpha) 9 Gen 3.

LG premium televizore za 2020. krasi jedinstven, elegantan dizajn koji se bez problema uklapa u svako uređenje doma.
Potpuno nova minimalistička serija Gallery ističe se izrazito tankim profilima, pa je debljina 65-inčnog modela svega 20 milimetara.

Zajedno sa posebno dizajniranim zidnim nosačima svi modeli (dijagonala 55, 65 ili 77 inča) potpuno se „stapaju“ sa zidom pretvarajući OLED u umetničko delo.

Na taj način, 4K UHD modeli iz serije GX Gallery pridružuju se ultratankim modelima LG OLED televizora iz serije WX Wallpaper (dijagonala od 65 i 77 inča), kao i televizoru LG SIGNATURE OLED R (model 65RX).

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde