IFA 2020: Elegantan i prilagodljiv: Bosch dodaje novi, integrisani stakleni kuhinjski aspirator u accent line porodicu ugljeno-crnih proizvoda

Kuhinjski aspiratori bi trebalo ili da su upadljivi ili da se neprimetno stope sa kuhinjom – ili oboje!

Bosch sada dodaje novi, integrisani stakleni kuhinjski aspirator u svoju uspešnu accent line porodicu ugljeno-crnih proizvoda, a on sa lakoćom postiže balans između očaravajućeg dizajna i savršene sinteze.

Kada vam nije potreban, možete jednim pritiskom na dugme da ga spustite u ploču za kuvanje i on postaje praktično nevidljiv.
Nema nikakvih prepreka između kuvara i njegovog kuhinjskog okruženja, a kretanje se odvija potpuno nesmetano.

Kada radi, aspirator ima izvanredne performanse zahvaljujući EcoSilence Drive elektromotoru, PerfectAir senzoru za kvalitet vazduha i posebnoj GuidedAir funkciji koja usmerava protok vazduha.

Ovaj elegantni uređaj je takođe jednostavan za čišćenje i zahteva minimalno angažovanje da bi bio blistavo čist.

Novi integrisani stakleni kuhinjski aspirator može fleksibilno da se instalira i uklopi u kuhinju bilo kog stila.

Jedinstveni stakleni dizajn i atraktivno osvetljenje

Sa dizajnom od providnog stakla i atraktivnim LED osvetljenjem, novi, integrisani stakleni kuhinjski aspirator aktivno doprinosi kuhinjskom ambijentu.

LED modul osvetljava staklenu ploču sa donje strane.

Podrazumevana boja je crvena, ali korisnici mogu preko Home Connect aplikacije da podese da im osvetljenje bude u bilo kojoj boji iz RGB spektra.

Poslednju odabranu boju sistem zapamti. Ram je dizajniran da bude čvrst, a novi integrisani stakleni kuhinjski aspirator je dostupan u dve verzije.

Model ComfortProfile (DDW88MM66) ima poravnate ivice koje se savršeno stapaju sa pločom za kuvanje: vizuelno, ova dva uređaja postaju jedan.

Tehnički dizajn verzije koje se montira u ploču za kuvanje (DDW88MM65) zahteva postojanje prostora između aspiratora i ploče za kuvanje, čime se dobija elegantni dvodelni izgled.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde