IFA 2020: Savršen kućni bioskop – Samsung predstavio trostruki laserski 4K projektor The Premiere

Kompanija Samsung Electronics je na nedavno održanoj virtuelnoj konferenciji Life Unstoppable najavila The Premiere – novi 4K Ultra Short Throw laserski projektor.

Zahvaljujući prikazivanju slike velikog formata, ovaj ultramoderni projektor korisnicima pruža bioskopski doživljaj gledanja filmova iz udobnosti doma.

The Premiere je novi vrhunski dodatak nagrađivanoj liniji lifestyle proizvoda, koji prevazilazi svako dosadašnje gledalačko iskustvo – i to bez ekrana.

Ovaj vrhunski projektor biće dostupan u modelima LSP9T od 130 inča i LSP7T od 120 inča koji laserskim pogonom projektuju sliku u 4K rezoluciji.

The Premiere LSP9T je prvi u svetu projektor sa HDR10+ sertifikatom, a opremljen je tehnologijom trostrukog lasera.

Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, kreira revolucionarni kontrast detalja koji dolazi do izražaja u prelazu iz svetlih u tamne scene, a vrhunac osvetljenosti ovog projektora doseže čak 2,800 ANSI lumena.

The Premiere je prvi projektor ove vrste što dokazuje i Filmmaker Mode – jedinstvena opcija putem koje korisnici mogu uživati u filmovima upravo na način na koji su reditelji to zamislili.

Ovaj pametni uređaj opremljen je i Samsung Smart TV platformom, koja nudi streaming video aplikacija za multimedijalni sadržaj, kao i opcije mobilne konektivnosti, poput Tap View i Image mirroring.

Budući je reč o ultra-short-throw projektoru, The Premiere je moguće postaviti gotovo skroz do zida, uz jednostavnu instalaciju.

Vrhunski bioskopski doživljaj garantuje moćno ozvučenje koje se sastoji od ugrađenih vufera i Acoustic Beam surround sistema, što eliminiše potrebu za dodatnim ozvučenjem u manjim prostorima.

„Tokom poslednjih nekoliko meseci, svakodnevni život korisnika se znatno promenio, budući da su više vremena nego ikada pre provodili kod kuće. Televizor je ponovo postao centar zabave, fitness partner, saradnik i izvor vesti. Stoga The Premiere potpuno redefiniše iskustvo kućnog bioskopa, zahvaljujući potpuno novom, kompaktnom dizajnu, 4K kvalitetu slike i moćnom zvuku za manje prostore,” izjavio je Jongsuk Chu, izvršni potpredsednik odeljenja za vizuelne prikaze kompanije Samsung Electronics.

Samsung je svoju liniju lifestyle proizvoda prvi put pokrenuo 2016. godine, televizorom The Serif, a od tada ga je proširio na višestruko nagrađivanu liniju televizora The Frame, The Sero i The Terrace.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Samsung Odyssey G7

Predvodnik na svetskom tržištu gejming monitora, kompanija Samsung...

BOLT šolja održava piće toplim duže od 4...

Nakon uspešne Kickstarter kampanje, nova BOLT pristupačna samozagrevajuća...

Acer masažna stolica sa energetskim pićem

Predator Gejming stolica x OSIM, dizajnirana za profesionalne...

CES 2021: Samsung BESPOKE frižideri za svačiji stil

Prvi put kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila...

QLED za brojnim inovacijama!

Novi modeli Samsung Neo QLED serije televizora od...

Tri Epson laserska projektora menjaju televizore

Ako vam velika crna ploča iliti televizor u...

Sony predstavlja liniju televizora za 2023. godinu

Sony je predstavio liniju Bravia XR televizora za...

Uživajte u postavci sa dva monitora uz Mobile...

Bilo da ste grafički dizajner koji kreira logoe...

CES 2021: Samsung vizija budućnosti

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je nove...

TOP 5: Soba za igre sledeće generacije

Ranije su sobe za igre izgledale otprilike ovako:...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Kompanija Samsung Electronics je na nedavno održanoj virtuelnoj konferenciji Life Unstoppable najavila The Premiere - novi 4K Ultra Short Throw laserski projektor. Zahvaljujući prikazivanju slike velikog formata, ovaj ultramoderni projektor korisnicima pruža bioskopski doživljaj gledanja filmova iz udobnosti doma. The Premiere je novi vrhunski dodatak nagrađivanoj liniji lifestyle proizvoda, koji prevazilazi svako dosadašnje gledalačko iskustvo – i to bez ekrana. Ovaj vrhunski projektor biće dostupan u modelima LSP9T od 130 inča i LSP7T od 120 inča koji laserskim pogonom projektuju sliku u 4K rezoluciji. The Premiere LSP9T je prvi u svetu projektor sa HDR10+ sertifikatom, a opremljen je tehnologijom trostrukog lasera. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, kreira revolucionarni kontrast detalja koji dolazi do izražaja u prelazu iz svetlih u tamne scene, a vrhunac osvetljenosti ovog projektora doseže čak 2,800 ANSI lumena. The Premiere je prvi projektor ove vrste što dokazuje i Filmmaker Mode – jedinstvena opcija putem koje korisnici mogu uživati u filmovima upravo na način na koji su reditelji to zamislili. Ovaj pametni uređaj opremljen je i Samsung Smart TV platformom, koja nudi streaming video aplikacija za multimedijalni sadržaj, kao i opcije mobilne konektivnosti, poput Tap View i Image mirroring. Budući je reč o ultra-short-throw projektoru, The Premiere je moguće postaviti gotovo skroz do zida, uz jednostavnu instalaciju. Vrhunski bioskopski doživljaj garantuje moćno ozvučenje koje se sastoji od ugrađenih vufera i Acoustic Beam surround sistema, što eliminiše potrebu za dodatnim ozvučenjem u manjim prostorima. „Tokom poslednjih nekoliko meseci, svakodnevni život korisnika se znatno promenio, budući da su više vremena nego ikada pre provodili kod kuće. Televizor je ponovo postao centar zabave, fitness partner, saradnik i izvor vesti. Stoga The Premiere potpuno redefiniše iskustvo kućnog bioskopa, zahvaljujući potpuno novom, kompaktnom dizajnu, 4K kvalitetu slike i moćnom zvuku za manje prostore," izjavio je Jongsuk Chu, izvršni potpredsednik odeljenja za vizuelne prikaze kompanije Samsung Electronics. Samsung je svoju liniju lifestyle proizvoda prvi put pokrenuo 2016. godine, televizorom The Serif, a od tada ga je proširio na višestruko nagrađivanu liniju televizora The Frame, The Sero i The Terrace.