Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Nakon uspeha koji su postigli modeli 200 i 320, Saxdor Yachts predstavlja model 270. Sa svakim kvadratnim centimetrom prostora dizajniranim za praktičnost, ovaj novi, svestrani brod je pun funkcija koje su obično rezervisane za modele iz skuplje klase.

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu premijerno predstavio još jedan inovativan projekat u kategoriji glisera ispod 9 metara: Saxdor 270. Jedini model u ovoj porodici koji ima i bar sa sudoperom kao i sedišta za šest osoba koja su okrenuta jedna prema drugima je Saxdor 270 GTO, koji dokazuje da postoje nove granice funkcionalnosti koje ovaj brend istražuje sa svojim novim modelom.

Simetrični kokpit doprinosi balansu broda, širina prolaza sa leve strane omogućava ljudima da se samouvereno kreću po brodu, a prostor za ručavanje na krmi može da se pretvori u prostor za sunčanje.

Elegantne proporcije modela Saxdor 270 skrivaju kabinu za spavanje sa bračnim krevetom i toaletom sa lavaboom, čime se model 270 GTO unapređuje iz glisera za dnevne plovidbe u stilizovani vikend brod. Unutra imamo mnogo prirodnog svetla koje dolazi kroz prozor na plafonu i otvore, što ceo prostor čini većim.

Dizajniran koristeći prepoznatljivo Saxdor korito sa dvostrukim stepenastim prelazom, koje garantuje laganu i meku plovidbu, Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i potrošnju goriva po kojim su poznati prethodni modeli ovog brenda. Duboki „V“ ulaz korita ublažava udare pri kontaktu s vodom čime se dodatno poboljšava stabilnost broda.

Lagana i čvrsta konstrukcija, izgrađena tehnikom vakuumske infuzije, za rezultat ima plovilo koje je lako preneti prikolicom, čime se otvara čitava nova dimenzija za ljude koji žele da isprobaju druga mesta mimo svoje uobičajene oblasti za krstarenje. Sa vanbrodskim motorom od 225 do 350 ks, Saxdor 270 ima dizajn koji je osmišljen za štednju goriva.

Osnivač i glavni dizajner kompanije Saxdor Yachts, Sakari Matila, poznat i kao osnivač kompanija Axopar, XO, Aquador i Paragon kaže: „Modeli 200 i 320 su se pokazali kao izuzetno popularni kod kupaca. Sa velikim uzbuđenjem, predstavljamo vam model 270 GTO. Sa istim fokusom na performanse, dizajn i kvalitet, ovaj brod je najsvestraniji u svojoj kategoriji. Linija 270 i dolazeća linija modela 400 predstavljaju sledeće korake za flotu Saxdor brodova.“

Generalni direktor Saxdor grupe, Erna Rusi, kaže: „Novi SX270 će biti odličan dodatak našoj floti, jer predstavlja još jedan model koji „nudi više za svoju cenu“ – to je fantastičan brod za taj cenovni rang! Dolazeći model SX 400 GTC ponudiće sveobuhvatni doživljaj plovidbe koji će zadovoljiti sve potrebe kupca“.

SX270 je izbačen na tržište kao model ograničene serije i dolazi sa T-krovom sa GPR okvirom i mekim materijalima.

Saxdor 270 GTO specifikacije:

Dužina

8,45m

Širina

2,60m

Težina (kg)

2069

Maks. snaga

motora (Ks)

300

Kapacitet goriva (l)

300

Broj osoba

7

Broj ležaja

/


Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu premijerno predstavio još jedan inovativan projekat u kategoriji glisera ispod 9 metara: Saxdor 270. Jedini model u ovoj porodici koji ima i bar sa sudoperom kao i sedišta za šest osoba koja su okrenuta jedna prema drugima je Saxdor 270 GTO, koji dokazuje da postoje nove granice funkcionalnosti koje ovaj brend istražuje sa svojim novim modelom. Simetrični kokpit doprinosi balansu broda, širina prolaza sa leve strane omogućava ljudima da se samouvereno kreću po brodu, a prostor za ručavanje na krmi može da se pretvori u prostor za sunčanje. Elegantne proporcije modela Saxdor 270 skrivaju kabinu za spavanje sa bračnim krevetom i toaletom sa lavaboom, čime se model 270 GTO unapređuje iz glisera za dnevne plovidbe u stilizovani vikend brod. Unutra imamo mnogo prirodnog svetla koje dolazi kroz prozor na plafonu i otvore, što ceo prostor čini većim. Dizajniran koristeći prepoznatljivo Saxdor korito sa dvostrukim stepenastim prelazom, koje garantuje laganu i meku plovidbu, Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i potrošnju goriva po kojim su poznati prethodni modeli ovog brenda. Duboki „V“ ulaz korita ublažava udare pri kontaktu s vodom čime se dodatno poboljšava stabilnost broda. Lagana i čvrsta konstrukcija, izgrađena tehnikom vakuumske infuzije, za rezultat ima plovilo koje je lako preneti prikolicom, čime se otvara čitava nova dimenzija za ljude koji žele da isprobaju druga mesta mimo svoje uobičajene oblasti za krstarenje. Sa vanbrodskim motorom od 225 do 350 ks, Saxdor 270 ima dizajn koji je osmišljen za štednju goriva. Osnivač i glavni dizajner kompanije Saxdor Yachts, Sakari Matila, poznat i kao osnivač kompanija Axopar, XO, Aquador i Paragon kaže: „Modeli 200 i 320 su se pokazali kao izuzetno popularni kod kupaca. Sa velikim uzbuđenjem, predstavljamo vam model 270 GTO. Sa istim fokusom na performanse, dizajn i kvalitet, ovaj brod je najsvestraniji u svojoj kategoriji. Linija 270 i dolazeća linija modela 400 predstavljaju sledeće korake za flotu Saxdor brodova.“ Generalni direktor Saxdor grupe, Erna Rusi, kaže: „Novi SX270 će biti odličan dodatak našoj floti, jer predstavlja još jedan model koji „nudi više za svoju cenu“ – to je fantastičan brod za taj cenovni rang! Dolazeći model SX 400 GTC ponudiće sveobuhvatni doživljaj plovidbe koji će zadovoljiti sve potrebe kupca“. SX270 je izbačen na tržište kao model ograničene serije i dolazi sa T-krovom sa GPR okvirom i mekim materijalima. Saxdor 270 GTO specifikacije:

Dužina

8,45m

Širina

2,60m

Težina (kg)

2069

Maks. snaga

motora (Ks)

300

Kapacitet goriva (l)

300

Broj osoba

7

Broj ležaja

/