Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Nakon uspeha koji su postigli modeli 200 i 320, Saxdor Yachts predstavlja model 270. Sa svakim kvadratnim centimetrom prostora dizajniranim za praktičnost, ovaj novi, svestrani brod je pun funkcija koje su obično rezervisane za modele iz skuplje klase.

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu premijerno predstavio još jedan inovativan projekat u kategoriji glisera ispod 9 metara: Saxdor 270. Jedini model u ovoj porodici koji ima i bar sa sudoperom kao i sedišta za šest osoba koja su okrenuta jedna prema drugima je Saxdor 270 GTO, koji dokazuje da postoje nove granice funkcionalnosti koje ovaj brend istražuje sa svojim novim modelom.

Simetrični kokpit doprinosi balansu broda, širina prolaza sa leve strane omogućava ljudima da se samouvereno kreću po brodu, a prostor za ručavanje na krmi može da se pretvori u prostor za sunčanje.

Elegantne proporcije modela Saxdor 270 skrivaju kabinu za spavanje sa bračnim krevetom i toaletom sa lavaboom, čime se model 270 GTO unapređuje iz glisera za dnevne plovidbe u stilizovani vikend brod. Unutra imamo mnogo prirodnog svetla koje dolazi kroz prozor na plafonu i otvore, što ceo prostor čini većim.

Dizajniran koristeći prepoznatljivo Saxdor korito sa dvostrukim stepenastim prelazom, koje garantuje laganu i meku plovidbu, Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i potrošnju goriva po kojim su poznati prethodni modeli ovog brenda. Duboki „V“ ulaz korita ublažava udare pri kontaktu s vodom čime se dodatno poboljšava stabilnost broda.

Lagana i čvrsta konstrukcija, izgrađena tehnikom vakuumske infuzije, za rezultat ima plovilo koje je lako preneti prikolicom, čime se otvara čitava nova dimenzija za ljude koji žele da isprobaju druga mesta mimo svoje uobičajene oblasti za krstarenje. Sa vanbrodskim motorom od 225 do 350 ks, Saxdor 270 ima dizajn koji je osmišljen za štednju goriva.

Osnivač i glavni dizajner kompanije Saxdor Yachts, Sakari Matila, poznat i kao osnivač kompanija Axopar, XO, Aquador i Paragon kaže: „Modeli 200 i 320 su se pokazali kao izuzetno popularni kod kupaca. Sa velikim uzbuđenjem, predstavljamo vam model 270 GTO. Sa istim fokusom na performanse, dizajn i kvalitet, ovaj brod je najsvestraniji u svojoj kategoriji. Linija 270 i dolazeća linija modela 400 predstavljaju sledeće korake za flotu Saxdor brodova.“

Generalni direktor Saxdor grupe, Erna Rusi, kaže: „Novi SX270 će biti odličan dodatak našoj floti, jer predstavlja još jedan model koji „nudi više za svoju cenu“ – to je fantastičan brod za taj cenovni rang! Dolazeći model SX 400 GTC ponudiće sveobuhvatni doživljaj plovidbe koji će zadovoljiti sve potrebe kupca“.

SX270 je izbačen na tržište kao model ograničene serije i dolazi sa T-krovom sa GPR okvirom i mekim materijalima.

Saxdor 270 GTO specifikacije:

Dužina

8,45m

Širina

2,60m

Težina (kg)

2069

Maks. snaga

motora (Ks)

300

Kapacitet goriva (l)

300

Broj osoba

7

Broj ležaja

/


Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...
Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu premijerno predstavio još jedan inovativan projekat u kategoriji glisera ispod 9 metara: Saxdor 270. Jedini model u ovoj porodici koji ima i bar sa sudoperom kao i sedišta za šest osoba koja su okrenuta jedna prema drugima je Saxdor 270 GTO, koji dokazuje da postoje nove granice funkcionalnosti koje ovaj brend istražuje sa svojim novim modelom. Simetrični kokpit doprinosi balansu broda, širina prolaza sa leve strane omogućava ljudima da se samouvereno kreću po brodu, a prostor za ručavanje na krmi može da se pretvori u prostor za sunčanje. Elegantne proporcije modela Saxdor 270 skrivaju kabinu za spavanje sa bračnim krevetom i toaletom sa lavaboom, čime se model 270 GTO unapređuje iz glisera za dnevne plovidbe u stilizovani vikend brod. Unutra imamo mnogo prirodnog svetla koje dolazi kroz prozor na plafonu i otvore, što ceo prostor čini većim. Dizajniran koristeći prepoznatljivo Saxdor korito sa dvostrukim stepenastim prelazom, koje garantuje laganu i meku plovidbu, Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i potrošnju goriva po kojim su poznati prethodni modeli ovog brenda. Duboki „V“ ulaz korita ublažava udare pri kontaktu s vodom čime se dodatno poboljšava stabilnost broda. Lagana i čvrsta konstrukcija, izgrađena tehnikom vakuumske infuzije, za rezultat ima plovilo koje je lako preneti prikolicom, čime se otvara čitava nova dimenzija za ljude koji žele da isprobaju druga mesta mimo svoje uobičajene oblasti za krstarenje. Sa vanbrodskim motorom od 225 do 350 ks, Saxdor 270 ima dizajn koji je osmišljen za štednju goriva. Osnivač i glavni dizajner kompanije Saxdor Yachts, Sakari Matila, poznat i kao osnivač kompanija Axopar, XO, Aquador i Paragon kaže: „Modeli 200 i 320 su se pokazali kao izuzetno popularni kod kupaca. Sa velikim uzbuđenjem, predstavljamo vam model 270 GTO. Sa istim fokusom na performanse, dizajn i kvalitet, ovaj brod je najsvestraniji u svojoj kategoriji. Linija 270 i dolazeća linija modela 400 predstavljaju sledeće korake za flotu Saxdor brodova.“ Generalni direktor Saxdor grupe, Erna Rusi, kaže: „Novi SX270 će biti odličan dodatak našoj floti, jer predstavlja još jedan model koji „nudi više za svoju cenu“ – to je fantastičan brod za taj cenovni rang! Dolazeći model SX 400 GTC ponudiće sveobuhvatni doživljaj plovidbe koji će zadovoljiti sve potrebe kupca“. SX270 je izbačen na tržište kao model ograničene serije i dolazi sa T-krovom sa GPR okvirom i mekim materijalima. Saxdor 270 GTO specifikacije:

Dužina

8,45m

Širina

2,60m

Težina (kg)

2069

Maks. snaga

motora (Ks)

300

Kapacitet goriva (l)

300

Broj osoba

7

Broj ležaja

/