Digitalni pristup Genesis vozilima

Genesis je objavio svoju saradnju sa kompanijama za mobilne telefone kako bi omogućio široj grupi korisnika iOS i Android telefona da digitalno pristupe svojim Genesis vozilima preko funkcionalnosti Digitalni Ključ 2.

Digitalni Ključ 2 je jedna od prvih usluga u automobilskoj industriji koja podržava kompatibilnost između platformi za beskontaktno deljenje digitalnih ključeva između telefona. Po prvi put, korisnici će moći da dele svoje digitalne ključeve između iOS i Android telefona na odabranim uređajima.

Napredna tehnologija omogućava korisnicima da automatski otključavaju svoj Genesis kada prilaze vozilu, ali takođe ima funkcionalnost Pametnog Gepeka koja omogućava automatsko otvaranje gepeka samo stajanjem iza vozila na tri sekunde. Daljinsko zaključavanje i otključavanje je omogućeno unutar Bluetooth dometa, dok vlasnici Genesis vozila mogu deliti pristup svom vozilu sa do tri druga korisnika telefona, bez obzira na operativni sistem telefona.

Hyundai je prva kompanija u automobilskoj industriji koja nudi ovu mogućnost beskontaktnog Digitalnog Ključa 2 sa GV60 modelom. Kroz aktivnu saradnju sa partnerima u industriji mobilnih telefona, nastaviće da unapređuju iskustvo korisnika i bezbednost povezanosti sa automobilima.

Genesis GV60

Ova inovativna mogućnost proizilazi iz reorganizacije načina na koji se pruža Digitalni Ključ 2 putem Genesis aplikacije. Nova funkcionalnost je dostupna za sva nova Genesis vozila sa Digitalnim Ključem 2, dok će stariji modeli sa sličnom opremom moći da koriste ovu mogućnost putem ažuriranja softvera. Deljenje između platformi će inicijalno biti dostupno za Apple iPhone, Samsung Galaxy i Google Pixel telefone, a podrška za druge modele će biti dodata kasnije.

Funkcija deljenja između uređaja može se koristiti nakon ažuriranja telefona na najnoviju verziju ili brisanja prethodno korišćenih ključeva i registracije novih ključeva pre korišćenja. Mnogi korisnici, uključujući one sa novim Genesis GV60, već koriste ovu funkcionalnost, a se očekuje da će se broj korisnika povećati sa proširenim kompatibilitetom usluge, jer pruža poboljšanu povezanost sa automobilom, deljenje između telefona sa različitim operativnim sistemima i unapređenu udobnost za potrošače.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Trek CarBack radar za bicikle

Novi Trek CarBack jedinica se hvali nizom funkcija uključujući otkrivanje vozila koja se približavaju sa zadnje...

DIGITALNI NOMADI MOGU ŽIVETI I RADITI...

Jedna od prednosti ljudi koji mogu raditi na daljinu (digitalni marketing, pisci, virtuelni asistenti, itd) je...

Panerai Radiomir Annual Calendar Goldtech sat

Jedan od satova koje je Panerai objavio na sajmu Watches & Wonders 2023 ima novi godišnji...

Najbolje premijere sa LVMH Watch Week...

Od 28. januara do 1. februara, održana je peta edicija LVMH Watch Week u „Sunshine State“...

Potpuno novi elektrifikovan G 580

Sa potpuno novim Mercedes-Benz G 580 sa EQ tehnologijom (kombinovana potrošnja energije: 30,3-27,7 kWh/100 km |...

Ako bi Džejms Bond bio zdravstveni...

Digitalno ne znači uvek moderno. To je činjenica. S tim u vezi, ne dopada se svima...

Novi vrhunski Mercedes-AMG GT 63 S...

Tokom vikenda Formule 1™ u Šangaju, Mercedes-AMG je predstavio novi vrhunski model u svojoj GT seriji....

TOP 5: Inovacije u skijanju

Od ruksaka za lavine koji izvlači vazduh iz snega do par sklopivih skija, evo najnovijih, najboljih...

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...