Digitalni pristup Genesis vozilima

Genesis je objavio svoju saradnju sa kompanijama za mobilne telefone kako bi omogućio široj grupi korisnika iOS i Android telefona da digitalno pristupe svojim Genesis vozilima preko funkcionalnosti Digitalni Ključ 2.

Digitalni Ključ 2 je jedna od prvih usluga u automobilskoj industriji koja podržava kompatibilnost između platformi za beskontaktno deljenje digitalnih ključeva između telefona. Po prvi put, korisnici će moći da dele svoje digitalne ključeve između iOS i Android telefona na odabranim uređajima.

Napredna tehnologija omogućava korisnicima da automatski otključavaju svoj Genesis kada prilaze vozilu, ali takođe ima funkcionalnost Pametnog Gepeka koja omogućava automatsko otvaranje gepeka samo stajanjem iza vozila na tri sekunde. Daljinsko zaključavanje i otključavanje je omogućeno unutar Bluetooth dometa, dok vlasnici Genesis vozila mogu deliti pristup svom vozilu sa do tri druga korisnika telefona, bez obzira na operativni sistem telefona.

Hyundai je prva kompanija u automobilskoj industriji koja nudi ovu mogućnost beskontaktnog Digitalnog Ključa 2 sa GV60 modelom. Kroz aktivnu saradnju sa partnerima u industriji mobilnih telefona, nastaviće da unapređuju iskustvo korisnika i bezbednost povezanosti sa automobilima.

Genesis GV60

Ova inovativna mogućnost proizilazi iz reorganizacije načina na koji se pruža Digitalni Ključ 2 putem Genesis aplikacije. Nova funkcionalnost je dostupna za sva nova Genesis vozila sa Digitalnim Ključem 2, dok će stariji modeli sa sličnom opremom moći da koriste ovu mogućnost putem ažuriranja softvera. Deljenje između platformi će inicijalno biti dostupno za Apple iPhone, Samsung Galaxy i Google Pixel telefone, a podrška za druge modele će biti dodata kasnije.

Funkcija deljenja između uređaja može se koristiti nakon ažuriranja telefona na najnoviju verziju ili brisanja prethodno korišćenih ključeva i registracije novih ključeva pre korišćenja. Mnogi korisnici, uključujući one sa novim Genesis GV60, već koriste ovu funkcionalnost, a se očekuje da će se broj korisnika povećati sa proširenim kompatibilitetom usluge, jer pruža poboljšanu povezanost sa automobilom, deljenje između telefona sa različitim operativnim sistemima i unapređenu udobnost za potrošače.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Nosač skija u zimskom periodu

Nosač Chuck Bucket za skije je bez ikakvih dodataka, ali upravo to ga čini posebno prijateljskim...

Top 5 snowboard daske za početnike...

Nećemo to ulepšavati, ali vaši prvi dani na snoubordu će biti mešavina padova, klizanja i modrica....

Top 5 satova spremnih za skijanje

Postoje pametni satovi s aplikacijama koji mogu pratiti vaše rute, vožnje i visine tokom jednog dana...

Garmin najavljuje veliko ažuriranje za vaš...

Jedna od najinteresantnijih novih funkcija koje će stići na vaš zglob u narednim danima je praćenje...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj apsolutne lepote. Na tržištu danas nema drugog luksuznog ručnog sata...

Brellum Pilot GMT LE.3: Čisto zelena...

Pored svojih različitih modela iz osnovne kolekcije, švajcarski nezavisni brend Brellum takođe proizvodi nekoliko limitiranih serija...

Bremont postaje skriven sa modelom MBIII...

Bremont ažurira svoj model MIII sa novom verzijom u potpuno crnoj završnoj obradi. MBIII Stealth Limited...

Actros u ulozi džinovskog usisivača

Kada je reč o kamionima Mercedes-Benz, mogu se prilagoditi bilo kojoj upotrebi ili misiji, uključujući vozila...

Toyota Yaris Cross dizajniran od strane...

Toyota ojačava svaki ključni aspekt popularnog modela Yaris Cross, nastavljajući tradiciju kvaliteta koji su kompaktnom SUV-u,...

Ekskluzivno uživanje 365 dana – Mercedes-Benz...

Sa novim CLE Kabrioletom, Mercedes-Benz nastavlja svoju dugu tradiciju automobila sa otvorenim krovom i četiri sedišta....