Magnetar UDP900 je ultimativni 4K Blu-ray plejer

UDP900 je vrlo težak uređaj sa masom od 15,5 kg, što je izuzetno mnogo za Blu-ray plejer. Kao što možete da vidite, njegovo kućište od aluminijuma ima vrlo elegantni prednji panel podeljen na četiri segmenta.

Za veći deo mase ovog Blu-ray plejera odgovoran je dizajn koji uključuje dvostruko napajanje, koje se sastoji iz jednog torusnog transformatora of 60 W za analogni zvuk i posebnog transformatora „visoke snage i male buke“ takođe od 60 W za prostorni zvuk i muziku visoke rezolucije. Odvojeno metalno kućište za napajanja osmišljeno je da redukuje buku i očuva čistoću zvučnih signala.

Kvalitet zvuka je ovde očigledno shvaćen vrlo ozbiljno, jer UDP900 dolazi sa digitalno-analognim konverterom Sabre ES9038PRO koji izbacuje stereo zvuk preko dva balansirana XLR ili nebalansirana RCA kabla i prostorni zvuk preko 7.1 RCA rasporeda. Plejer naravno može da reprodukuje zvuk i digitalnim putem, preko HDMI, optičkog ili koaksijalnog kabla.

S druge strane UDP900 podržava HDR10, HDR10+ i Dolby Vision i premda se vodi kao „4K Blu-ray plejer“, on je u stvari univerzalni plejer koji podražva čitav niz optičkih disk formata, uključujući Super Audio CD.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde