Kako frižideri mogu promeniti način na koji se hranite

Istraživanja tvrde da ljudi imaju tendenciju da biraju one namirnice koje prvo ugledaju kada otvore frižider.

Imamo naviku da visokokaloričnu hranu stavljajmo u vrata frižidera ili na donje police kako bismo odoleli iskušenju, dok preferiramo da nam sveže namirnice, poput voća i povrća, budu u vidokrugu čim posegnemo za hranom.

Pored organizacije namirnica, ono što u velikoj meri utiče na našu ishranu, a samim tim i stil života, jeste način na koji namirnice skladištimo, koliko su one pregledno poređane kao i sam prostor u našem frižideru zadužen za svežinu i trajanje istih.

Tokom leta frižider punimo svežim sezonskim salatama, sladoledima, osvežavajućim pićem što je i idealno vreme za pametnu investiciju u možda najkorisniji uređaj u domaćinstvu Side-by-side frižider!

Ukoliko želite frižider sa mega kapacitetom od čak 600 litara koji će u znatnoj meri doprineti uštedi u vašem budžetu, a vaše namirnice održati svežim duži vremenski period, našli ste frižider koji vam je potreban ovde.

Zahvaljujući naprednom, tankom okviru vrata sa funkcijom Door-in-Door, dobija se devet puta više unutrašnjeg prostora, a dodatne police pružaju preglednost unutar samog frižidera, dok se gubi 46,5 odstomanje hladnog vazduha.

Međutim, ono što ovaj frižider čini posebnim jeste mogućnost održavanja optimalne svežine i vlažnosti namirnica, što svakako utiče i na bolju i zdraviju ishranu samih korisnika.

U frižideru se nalazi poklopac rešetkastog tipa koji pokriva kutiju za namirnice.

Takođe, jedinstveni linearni kompresor sa inverterom kompanije LG koristi linearni klipni pogon umesto konvencionalnog recipročnog pogona.

Na ovaj način dobija se manje unutrašnjeg trenja što za posledicu ima čak 32 odsto manju potrošnju energije uz rad u gotovo nečujnom režimu.
Pri kupovini bilo kod tipa frižidera, veoma je važno da vodite računa i o klimatskom razredu koji je naznačen na samom uređaju.

Sve navedene inovacije sigurno su dovoljan razlog da poboljšate kvalitet života uz neki od LG frižidera, koji će sigurno doprineti potpuno novom iskustvu i lepšem osećaju u vašoj kuhinji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde