Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model u CC porodici

Sa rastućom potražnjom za brodovima sa vanbrodskim motorima, Jeanneau predstavlja model Cap Camarat 10.5 CC, njihov najveći brod sa centralno postavljenom konzolom. Sa svestranim programom i rasporedom prostora, ovaj novi model je podjednako dobar za ribolov i za porodične izlete i nudi do četiri ležaja.

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom u Cap Camarat porodici model 10.5 CC. Ovaj brod dužine skoro 11 metara je baziran na koritu modela Cap Camarat 10.5 WA Series 2 koje je dizajnirao Majkl Piters i predviđeno je za višenamenski program, koji uključuje vodene sportove, ribolov, odmaranje.

Dve krmene platforme sa obe strane motora opremljene su rukohvatima za lakši povratak na brod, a na levoj platformi nalaze se vrata kao i merdevine. Ona je takođe dizajnirana da pomogne sa podizanjem ulova tokom ribolova. U kokpitu se sa leve strane nalaze vrata za iskrcavanje, a sa desne strane je ugaona garnitura za sedenje dok se na levom zidu korita nalazi još jedna klupa koja može da se pretvori u prostor za sunčanje. Sve klupe mogu da se sklope kako bi se napravio prostor za nautičke aktivnosti ili ribolov.

T-krov kao deo standardne opreme

Iza upravljačke konzole nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, grilom i kutijom za ubacivanje ulovljene ribe. Na pramcu se nalazi kokpit sa tri sedišta od kojih je centralno rezervisano za kapetana. T-krov sa vetrobranskim staklom dolazi kao deo standardne opreme i opremljen je držačima za štapove za pecanje. Na raspolaganju su vam i dodatne tende koje štite dva kokpita od sunca. Kretanje po palubi odvija se jednako lagano sa svih strana oko konzole.

U prednjem kokpitu nalazi se klupa u obliku slova „U“ na samom pramcu kao i duplo sedište sa naslonima za ruke koje je naslo- njeno na konzolu. Sedište može da se otvori kako bi se omogućila ventilacija u kabini ispod. Prednja paluba se takođe pretvara u prostor za sunčanje.

Četiri osobe mogu da prenoće ispod palube, napred na ugaonoj garnituri koja se pretvara u bračni krevet ili u srednjoj kabini iza nje. Kupatilo sa odvojenom tuš kabinom, kao i frižider i mikrotalasna zaokružuju ponudu opreme koja se tu nalazi.

Cap Camarat 10.5 CC maksimalno ga „gura“ tri vanbrodska motora od po 300Hp.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC specifikacije:

Dužina

10,90m

Širina

3,25m

Težina (kg)

4582

Maks. snaga

motora (Ks)

2x425

Kapacitet goriva (l)

2 x 400

Broj osoba

11

Broj ležaja

2

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...

Rolls-Roice predstavlja La Rose Noire Droptail...

Glavni izvor inspiracije za ovu tamnu, hrabru i moćnu limuzinu bila je ruža Black Baccara, koja...
Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom u Cap Camarat porodici model 10.5 CC. Ovaj brod dužine skoro 11 metara je baziran na koritu modela Cap Camarat 10.5 WA Series 2 koje je dizajnirao Majkl Piters i predviđeno je za višenamenski program, koji uključuje vodene sportove, ribolov, odmaranje. Dve krmene platforme sa obe strane motora opremljene su rukohvatima za lakši povratak na brod, a na levoj platformi nalaze se vrata kao i merdevine. Ona je takođe dizajnirana da pomogne sa podizanjem ulova tokom ribolova. U kokpitu se sa leve strane nalaze vrata za iskrcavanje, a sa desne strane je ugaona garnitura za sedenje dok se na levom zidu korita nalazi još jedna klupa koja može da se pretvori u prostor za sunčanje. Sve klupe mogu da se sklope kako bi se napravio prostor za nautičke aktivnosti ili ribolov.

T-krov kao deo standardne opreme

Iza upravljačke konzole nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, grilom i kutijom za ubacivanje ulovljene ribe. Na pramcu se nalazi kokpit sa tri sedišta od kojih je centralno rezervisano za kapetana. T-krov sa vetrobranskim staklom dolazi kao deo standardne opreme i opremljen je držačima za štapove za pecanje. Na raspolaganju su vam i dodatne tende koje štite dva kokpita od sunca. Kretanje po palubi odvija se jednako lagano sa svih strana oko konzole. U prednjem kokpitu nalazi se klupa u obliku slova „U“ na samom pramcu kao i duplo sedište sa naslonima za ruke koje je naslo- njeno na konzolu. Sedište može da se otvori kako bi se omogućila ventilacija u kabini ispod. Prednja paluba se takođe pretvara u prostor za sunčanje. Četiri osobe mogu da prenoće ispod palube, napred na ugaonoj garnituri koja se pretvara u bračni krevet ili u srednjoj kabini iza nje. Kupatilo sa odvojenom tuš kabinom, kao i frižider i mikrotalasna zaokružuju ponudu opreme koja se tu nalazi. Cap Camarat 10.5 CC maksimalno ga „gura“ tri vanbrodska motora od po 300Hp.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC specifikacije:

Dužina

10,90m

Širina

3,25m

Težina (kg)

4582

Maks. snaga

motora (Ks)

2x425

Kapacitet goriva (l)

2 x 400

Broj osoba

11

Broj ležaja

2