Vozi odmah BMW seriju 1 ili 3 sa 0% depozita

Model BMW 116i M Sport u M Sport paketu isporučuje 109 KS, ima automatski menjač sa 7 brzina, sportska sedišta za vozača i suvozača, LED farove i LED svetla za maglu, M Sport oslanjanje, parking senzore napred i pozadi, BMW Individual oblogu krova “Anthracite” i BMW Individual spoljašnju lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, M sportski volan i M aerodinamički paket.

Njegova standardna oprema uključuje senzore pritiska u gumama, set za reparaciju pneumatika, automatsku klimu, volan sa multifunkcijama, senzore za kišu i drugo.
Takođe, ovaj model je u prodaji po akcijskoj ceni od 27.990€ i donosi uštedu od 3.460€.

Oba modela BMW Serije 3 su dostupna po specijalnim cenama i to 35.990€ za BMW 318i u Sport Line paketu opreme, odnosno 38.500€ za BMW 318i u M paketu.

Isporučuju 156 KS, imaju agregat radne zapremine 1.998cm3 i automatski menjač sa 8 brzina. Ubrzanje od 0 do 100km/h dostižu za 8,4 sekunde.

Kada je u pitanju BMW 318i Sport Line, u svojoj standardnoj opremi poseduje led farove, senzore pritiska u gumama, automatsku klimu, unutrašnju lajsnu Silver Matt i BMW Live Cockpit, dok Sport Line paket dodatno donosi Parking Asistent sistem koji uključuje parking senzore napred i pozadi, kao i kameru za vožnju unazad i asistenciju prilikom parkiranja, sportski kožni volan, sportska sedišta za vozača i suvozača, BMW Individual lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, “BMW Live Cockpit Professional”, LED svetla za maglu i drugo.

BMW 318i u M paketu opreme u svojoj dodatnoj opremi poseduje M kožni volan, Steptronic automatski menjač sa tasterima za promenu brzine na volanu, led svetla za maglu, BMW Individual oblogu krova “Anthracite”, BMW Individual spoljašnju lajsnu visokog sjaja “Shadow Line”, M sportsko oslanjanje i M aerodinamički paket, kao i Parking Asistent koji uključuje parking senzore napred i pozadi kao i parking kameru pozadi, senzore za kišu, set za reparaciju pneumatika i drugo.

Kao deo ove posebne ponude, dodatno ističemo BMW 320e PLUG-IN-HYBRID koji je dostupan po specijalnoj ceni od 46.990€ i donosi uštede od 6.137€, a takođe, ima mogućnost i korišćenja državne subvencije u iznosu od 3.500€ za hibridna vozila.

Ubrzanje do 100km/h postiže za 7,6 sekundi. Maksimalna snaga njegovog elektro motora je 83 KS, dok SUS agregat isporučuje 120KS.

Saznajte više o aktuelnim ponudama na: BMW Serije 1 i BMW Serije 3 i posetite BMW prodajne salone.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde