TOP 5: Stilskih bežičnih kućnih zvučnika za 2021. godinu

Pevajte ispod tuša ili igrajte uz svoju omiljenu muziku bilo gde u svom domu. Ovi prenosivi zvučnici – od kojih su neki i vodootporni! – kombinuju praktičnost i premijum kvalitet zvuka.

Audiofili znaju da trenutno živimo u zlatnom dobu za bežične zvučnike. Mnoštvo inovativnih otkrića koja su trenutno na tržištu ne samo da isporučuju moćan zvuk, već takođe nude i niz funkcija kao što su vodootpornost ili podrška za virtuelne asistenate.

Iz široke ponude revolucionarnih opcija, mi smo napravili listu prenosivih zvučnika koji vam omogućavaju da strimujete i puštate muziku bilo gde u vašem domu, bez gubitka kvaliteta zvuka.

Nema kablova, nema petljanja.

Sonos Five

Sonos je veliko ime na tržištu kućne audio opreme a Sonos Five zvučnik je samo dodatno zacementirao tu poziciju.
Ovaj kućni zvučnik visoke vernosti isporučuje bogat bas i moćan kvalitet zvuka koji ne može biti mnogo bolji.

Pored personalizacije zvuka u skladu sa jedinstvenim postavkama, zvučnik je otporan na vlagu i ima unapređenu moć obrade zvuka za jasne i čiste zvučne performanse bez distorzije.

Najnovija tehnologija, povećana radna memorija i moć obrade donose unapređene performanse a ažurirani dizajn uključuje nove stilske elemente kao i monohromatsku završnu obradu.

CENA: $ 799.00

Bang & Olufsen Beosound Level

Sa elegantnim i minimalističkim skandinavskim dizajnom, najnoviji zvučnik kompanije Bang&Olufsen donosi superioran kvalitet zvuka u prenosivoj formi.

Danski brend luksuzne elektronike proširuje značenje pojma fleksibilnog zvuka u domu pomoću pet drajvera u zvučniku koji prilagođavaju zvuk punog opsega njegovoj orijentaciji.

Bilo da ga postavite na stranicu, uspravno ili ga montirate na zid, Beosound Level isporučuje čist i jasan zvuk koji će oplemeniti svaki prostor.

Zvuk je veličanstven i podsetiće svakoga koliko su dobri zvučni inženjeri kompanije B&O.

CENA: $ 1,799

Audioengine A1 kućni muzički sistem

Za ultimativni doživljaj zvuka u vašem domu potražite kućni muzički sistem A1 kompanije Audioengine.
Ovaj sistem od dva zvučnika nudi besprekorno jasan prostorni zvuk kao i muzičku reprodukciju visokog kvaliteta.

Mali i kompaktni zvučnici su dizajnirani da se uklope u prostorna ograničenja i istovremeno pruže besprekoran doživljaj slušanja.

Bežični Audioengine A1 zvučnici su iznenađujuće jeftini za par poličnih zvučnika sa vrlo preciznim i detaljnim zvukom bez digitalne obrade signala.

A1 zvučnici isporučuju precizan, izbalansiran zvuk. Oni će se svideti ljudima koji traže čistoću i bogat zvuk dok slušaju muziku, kao i pravu stereo separaciju.

CENA: $ 199

Providni zvučnik

Strimujte svoju omiljenu muziku preko ovog upečatljivog providnog (Transparent) zvučnika.

Kao što mu samo ime govori, zvučnik ima jednostavan stil i vrlo neuobičajen dizajn.
Sa panelima od kaljenog stakla i aluminijumskim okvirom, Providni zvučnik se neprimetno uklapa u enterijer svakog doma.

Transparentnost ovde nije samo pitanje stila. Naštimovan da reprodukuje premijum zvuk studijskog kvaliteta, ovaj zvučnik isporučuje kristalno jasnu dubinu i čistoću zvuka.

Zvučnik je vrlo lepo stilizovan i ima modularni dizajn sa održivim komponentama, što je plod ideje ove švedske kompanije da se smanji količina elektronskog otpada.

CENA: 500 EUR

Marshall Uxbridge Voice

Poznat po legendarnim pojačalima, brend Marshall je svoj prepoznatljiv dizajn pretočio i na kućne zvučnike.

Najnovija (i najmanja) pridošlica njihovoj porodici zvučnika je Uxbridge Voice. Uglađen i vrlo stilizovan, ovaj savremeni kućni zvučnik ima naprednu postavku sa kvalitetnim visokim tonovima koji su izbalansirani sa bogatim, dubokim basovima.

Ovaj imerzivni sistem ima i podršku za glasovne asistente Google Asistenta i Alexa, što vam omogućava da puštate i podešavate muziku ne koristeći ruke.
Zvučnik Marshall Uxbridge Voice nudi respektabilne performanse u pakovanju sa mnogo stila.

CENA: $ 249.00

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde