Jiobit vam pomaže da znate gde vam je dete

Ako postoji jedna stvar oko koje roditelji brinu, to su njihova deca. Briga od starijoj deci je lakša jer većina njih sada poseduje telefone.
Međutim, šta ako je vaše dete mlađe i ne želite da mu date mobilni telefon? Tu Jiobit stupa na scenu, jer su upravo izbacili novi način praćenja koji će sigurno obradovati roditelje.

Jiobit je u jednom trenutku razmišljao da napravi sat koji bi deca nosila da bi ih roditelji pratili, ali je bio nezgrapan i naporan za nošenje. Ovaj novi uređaj za praćenje je savršen za nošenje.

Izgleda kao mali trougao i veličine je baterije.
Ovaj uređaj poseduje mobilnu konekciju tako da bez obzira gde se vaše dete nalazi, možete ga sa lakoćom pratiti. Ovo je savršeno kada se nalazite u parku ili kada vozite bicikl.

Sa ažuriranje lokacije svakih 10 sekundi, uvek ćete znati gde se vaši najmiliji nalaze.
Takođe postoji opcija nazvana „Trusted Places“, koja je odlična kada su deca u obdaništu, posećuju prijatelja ili kada izlaze sa parkinga.

Još jedna velika pogodnost njegova mobilna geo ograda.
Ova funkcija vezuje uređaj za mobilni telefon. Ako ste u kupovini i vaše dete slučajno odluta, ova funkcija će vas upozoriti o tome.
Funkcija ljudi od poverenja radi na isti način. Ako dodate nekoga u uređaj vašeg deteta, ne samo da ćete znati gde vam je dete već i sa kim je.

Ova funkcija koristi Bluetooth i verovatno će zahtevati da Jiobit aplikacija bude instalirana na mobilnom telefonu.
Jiobit se može zakačiti za šorceve, staviti u cipele, džepove, kaiševe, majice, svuda. To je zaista odličan alat koji vam pomaže da uvek znate gde vam je dete.

Sa cenom koja počinje od $99.99 i potpisivanje godišnjeg ugovora ili $149.99 ako biste radije da sklopite mesečni ugovor. Cena usluge se kreće $7.99 mesečno i zahteva da mobilna funkcionalnost uređaja bude aktivna. Probni period od 30 dana je uključen uz svaku kupovinu, kako biste se uverili da to zaista nešto što vam je potrebno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde