Bang & Olufsen predstavlja bubice Beoplay EX

Usvojen je novi izgled sa „stabjlikom“ a deo koji ide u uho je manji nego ikada pre. U kompaniji Bang & Olufsen kažu da novi oblik stvara prostor za drajver od 9,2 mm a to je najveći drajver ikada korišćen u nekom pravom bežičnom uređaju ovog brenda. U kompaniji kažu da je rezultat toga značajno povećanje snage bez žrtvovanja udobnosti. Slušanje može da traje ceo dan, jer Beoplay EX bubice nude ukupno do 20 sati slušanja sa dodatnim punjenjem u kutiji, kao i šest sati slušanja sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke (ANC).

Svaka bubica ima tri mikrofona, beamforming tehnologiju i funkciju za prepoznavanje glasa korisnika.

Od interfejsa poput ogledala do okolnog prstena od brušenog aluminijuma, uz takav dizajn korisnik Beoplay EX bubica će se izdvojiti iz mase bilo da se on odluči za crnu (Black Anthracite), zlatnu (Gold Tone) ili sivu (Anthracite Oxygen) boju.

Beoplay EX bubice dolaze sa kutijom za punjenje od brušenog aluminijuma u istoj boji, a dobijaju se i silikonski i penasti završeci kao i USB-a-u-USB-C kabel za punjenje a tu je prilagodljivo aktivno potiskivanje buke.

Sa Multipoint povezivanjem bubice mogu da se povežu na dva uređaja istovremeno, omogućavajući korisniku da sluša muziku preko jedne bubice a obavlja pozive preko druge. Novi model takođe ima IP57 rejting otpornosti na vodu i prašinu.

CENA: $ 399

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde