OTKRIJTE magiju fotografije uz HONOR Magic 6 Pro

Društvene mreže su promenile način na koji komuniciramo i više se izražavamo fotografijama nego rečima. To ne mora da bude nužno loše jer na ovaj način otkrivamo nova interesovanja i čuvamo dragocene uspomene. Kvalitet fotografija danas najviše zavisi od performansi kamere naših pametnih uređaja. Kompanija HONOR se ističe u razvoju mehanizma koji omogućava hvatanje najboljih fotografija, čak i u pokretu.

U međuvremenu, potražnja za fotoaparatima bez ogledala rapidno raste zahvaljujući njihovim neodoljivim karakteristikama. Unapređenja u brzini zatvarača su posebno korisna, omogućavajući fotografima da efikasno zabeleže brze trenutke bez zamućenja pokreta, što je ključno u sportskoj i akcionoj fotografiji.

HONOR je postao lider u inovacijama kamere pametnih telefona, prepoznavši rastuću popularnost sportske fotografije i ulogu veštačke inteligencije. Njihov AI Falcon sistem kamere omogućava korisnicima da uhvate svaki detalj uz izvanrednu jasnoću.

Integracija veštačke inteligencije omogućava revolucionarno fotografsko iskustvo, dok HONOR AI Motion Sensing donosi dodatne inovacije za snimanje nestvarnih trenutaka.

HONOR Magic6 serija nasleđuje snagu Falcon Camera sistema, unapređujući ga na profesionalni nivo. Ova evolucija donosi izvanrednu brzinu fotografisanja i inovativne funkcije poput Shape Memory Alloy (SMA) koja omogućava brži autofokus i optičku stabilizaciju slike.

To pomaže fotografima da zabeleže svaki prolazni trenutak sa neverovatnom brzinom zatvarača i preciznošću fokusa. Sa algoritmom za sportske portrete, HONOR Magic6 Pro pruža prirodne efekte i detalje čak i u brzim scenama, obezbeđujući profesionalne slike bez kompromisa.

Kada je reč o sportskoj fotografiji, telefoto objektivi su ključni za snimanje upečatljivih slika. HONOR Magic6 serija donosi napredan periskop telefoto objektiv koji omogućava precizno kadriranje i snimanje ključnih trenutaka na različitim udaljenostima, pružajući izuzetnu jasnoću i detalje. Ova specifikacija se konkretno odnosi na benefit zuma od 2,5x – 10x (ekvivalentno opsegu žižne daljine od 68 mm do 270 mm) koja pomaže da se minimizira izobličenje slike koje se obično pojavljuje pri širim uglovima.

Sa širokim otvorom blende i velikim telefoto senzorom, ovi pametni telefoni omogućavaju vrhunsko snimanje čak i u uslovima izazovnog osvetljenja. HONOR prati korake profesionalnih kamera, pružajući mogućnosti snimanja ekvivalentne onome što nudi fotoaparat bez ogledala, kako bi profesionalna sportska fotografija bila dostupna svima.

HONOR Magic6 serija unapređuje svoj telefoto objektiv kako bi omogućila profesionalnu sportsku fotografiju na pametnim telefonima. Sa periskop telefoto kamerom rezolucije 180 MP, širokim otvorom blende od f/2.6 i najvećim telefoto senzorom od 1/1,49 inča u industriji, ova serija omogućava jasne snimke udaljenih objekata sa izuzetnim kvalitetom.

Sa sposobnošću kombinovanja 16 susednih piksela u jedan veći, kamera beleži svetle i živopisne snimke čak i u uslovima izazovnog osvetljenja. Nadalje, podržavajući optički zum od 2,5x, 5x/10x zum senzora i 100X Super Resolution mogućnosti, HONOR telefoto objektiv omogućava korisnicima da snime subjekte izbliza ili na daljinu sa neuporedivom preciznošću i izuzetnim kvalitetom slike.

Ne bojite se svetla: prvi prilagođeni HDR senzor u industriji sa ultra-velikim mogućnostima dinamičkog raspona

OTKRIJTE magiju fotografije uz HONOR Magic 6 Pro
HONOR Magic6 Pro 3

HONOR Magic6 serija donosi revolucionarne inovacije u svet fotografije sa svojim prilagođenim HDR senzorom sa ultra-velikim dinamičkim opsegom, prvim takvim senzorom u industriji. Sa HDR senzorom od 1/1,3 inča, ova serija nudi izuzetno poboljšanje od 800% u dinamičkom opsegu, omogućavajući korisnicima da bez napora prave fotografije sa visokim nivoom detalja i savršeno očuvanim osvetljenim delovima čak i u zahtevnim uslovima osvetljenja.

Poboljšanje slike visokog dinamičkog opsega sa internim algoritmom automatske ekspozicije osigurava glatke prelaze između različitih HDR stanja, prilagođavajući se svim uslovima osvetljenja i obezbeđujući optimalnu ekspoziciju i živopisne detalje u svakom kadru.

Dodatno, podrška za HDR na nivou 2 frejma i sveobuhvatna HDR transformacija omogućavaju korisnicima da snime uravnoteženije i vizuelno privlačnije slike sa zapanjujućim svetlim delovima i senkama, dok HDR kontrola svetla i senki olakšava kreiranje impresivnih fotografija silueta.

Vrhunska kontrola svetla: Najveći promenljivi otvor blende u industriji

HONOR uvodi ultra-veliki promenljivi otvor blende u Falcon Camera sistem, omogućavajući korisnicima da prilagode dubinu polja prema svojim željama. Ovaj inteligentni sistem automatski prilagođava otvor blende tokom redovnog slikanja, dok korisnicima daje kontrolu u profesionalnom režimu, sa opcijom podešavanja otvora blende između f/1.4 i f/2.0. Sa impresivnim povećanjem unosa svetlosti od 22% u poređenju sa IMX989 F1.9 sočivom, HONOR Magic6 serija omogućava izvanredan efekat zamućenja pozadine, s posebnim naglaskom na portretima i slabim svetlima.

Sa mogućnošću biranja između dva otvora blende, korisnici lako prelaze između snimanja sa prirodnim izlomljenim efektima i oštrog zamućenja pozadine, stvarajući detaljne slike subjekata i pozadine.

Pametnija #Sportografija: značajno unapređena AI Motion Sensing (detekcija pokreta)

OTKRIJTE magiju fotografije uz HONOR Magic 6 Pro
HONOR Magic6 Pro 3

HONOR Magic6 serija donosi napredni AI Motion Sensing algoritam koji pomera granice fotografije. Sa obukom na ogromnom skupu podataka od 8 miliona slika, kamera sada može precizno pratiti 10 različitih sportova, od mačevanja do plesa, snimajući svaki pokret sa izuzetnom preciznošću.

U saradnji sa sportistima poput međunarodnog mačevaoca Sesilije Berder i stvaraocem “bullet time” fotografije Tajsonom, HONOR Magic6 serija snima impresivne trenutke sportova poput mačevanja sa neviđenom jasnoćom i detaljima. Ovaj napredni AI tehnologijom omogućava korisnicima da zabeleže svaki uzbuđujući trenutak sportskog života sa izvanrednom preciznošću i kvalitetom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...

Apeks Luna X lampa za ronjenje

Ronilačka svetiljka Apeks Luna X sa 3300 lumena ima režime od uskog do širokog snopa svetlosti...

LG StanbyME zvučnik daje LG StanbyME...

Sećate li se prenosivog ekrana LG StanbyME? LG je nedavno predstavio prateći zvučnik za njega. LG...