TEST: Samsung Galaxy A6 i A6+ : Mešanje karata usred Galaksije

Samsung je najavom novih telefona Galaxy A serije definitivno promešao karte, donoseći miks koji će bez sumnje naći puno poklonika

[vc_btn title=”AMOLED ekrani, baterija i kamere” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”A6+ dosta bolja kupovina od A6, konkurencija ipak nudi više u nekim stvarima” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Samsung se našao pred značajnim izazovom. Potrebno je odogovoriti na uporne i neprekidne izazove velikog broja proizvođača u svim kategorijama, ali se srednja klasa izdvojila kao poprište najbespoštednije bitke. Veliki broj korisnika smatra da je danas uređaj srednje klase sasvim dovoljan, čak i kao dugoročno rešenje, a tu je i veliki pritisak kineskih proizvođača smartfona koji su tek priča za sebe. Jedno je sigurno – danas za pristojne pare možete kupiti veoma, veoma dobar smartfon.

Odgovor na sve te izazove i izazivače jeste nova linija u okviru Galaxy A serije. Pored modela sa neparnim oznakama (A3, A5, A7) koje smo upoznali prethodnih godina, ove godine se uvode i varijante sa parnim oznakama (A6, A8…) koji imaju zadatak da popune neke tržišne niše koje Samsung smatra značajnim. To znači da novi Galaxy A6 i A6+ modeli imaju neke veoma dobre i zanimljive karakteristike, koji ih mogu učiniti zanimljivim svima koji žele da priušte sebi telefon srednje klase prestižnog brenda.

1
2
3
4
5
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-samsung-galaxy-a6-i-a6-mesanje-karata-usred-galaksijeKombinujući neke karakteristike ranijih modela A serije i neke odlike uređaja iz J serije, Samsung uspeva da ponudi privlačne uređaje po relativno pristupačnoj ceni.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde