SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za gejming

I za kreatore i za gejmere, želja da pomeraju granice i stalno iznova osmišljavaju nove mogućnosti zahteva tehnologiju koja prevazilazi očekivanja. Samsung i Qualcomm zajedno optimizuju Samsung Galaxy iskustvo sa najnovijim Snapdragon 8 Gen 2 mobilnom platformom, najmoćnijom i naefikasnijom platformom ikada kod Samsung Galaxy pametnih telefona sa nabržim karakteristikama do sada.

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara

U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da podrži praćenje zraka u realnom vremenu kada je u pitanju mainstream mobilnih igara.

Korisnici će moći da vide primetno realnije prikaze scena, zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaki zrak svetlosti. Takođe, parna komora za hlađenje Samsung Galaxy, sada je veća i na svakom modelu serije Galaxy S23 osigurava da se gejming maraton ne prekida.

Vojislav Arsić (SupremeNexus) – Samsung Galaxy S23 Ultra

Uz svu ovu snagu dolazi i široki ekran od 6,8 inča sa zaobljenim ivicama na modelu Galaxy S23 Ultra sa smanjenim zakrivljenjem radi veće i ravnije površine za najbolji vizuelni doživljaj na Samsung Galaxy pametnom telefonu.

Jedinstvena Samsung Galaxy funkcija unapređene udobnosti omogućava korisnicima da prilagode tonove boja i nivoe kontrasta da bi umanjili naprezanje očiju pred ekranom u noćnim uslovima. Funkcija pojačivača slike se sada podešava na tri nivoa osvetljenja umesto na dva protiv jarke svetlosti i odsjaja na dnevnom svetlu.

SupremeNexus –
iskustva sa Samsung Galaxy Ultra S23

Svoje Iskustvo sa Samsung Galaxy S23 Ultra podelio je sa nama i naš poznati gejmer SupremeNexus. „Moram odmah reći da je ovo najbolji telefon koji sam ikada imao priliku koristiti na svom mobilnom gaming putovanju.

Jedna od prvih stvari koja me oduševila je trajanje baterije. Bez obzira na to koliko intenzivno igram ili snimam svoje gaming sesije za YouTube, ovaj telefon me nikada nije ostavio na cedilu.

Baterija traje i traje, što znači da se mogu potpuno posvetiti svojim igrama bez brige da ću ostati bez struje.

Ekran na Samsung S23 Ultra je prava umetnost. Boje su živopisne, kontrast je izvanredan, i svaka igra na njemu izgleda fenomenalno. Zapravo, često se zateknem gledajuci u ekran samo kako bih se divio estetici igre. Ovaj telefon zaista omogućava potpuno uranjanje u svet igara.

Što se tiče performansi, procesor na ovom uređaju je prava zver. Ne moram brinuti o kompatibilnosti, jer ovaj telefon bez problema pokreće svaku igru. Čak i kada aktiviram “battery saver” mod kako bih produžio trajanje baterije, igra i dalje radi besprekorno, bez trunke usporavanja.

Da sumiram, Samsung S23 Ultra je za mene pravo otkriće. Ovaj telefon nije samo alat za komunikaciju, već prava gaming mašina.

Sa izvanrednom baterijom, prelepim ekranom i moćnim procesorom, postao je neizostavan deo mog gaming iskustva. Ako ste istinski entuzijasta za tehnologiju i gaming, ovaj telefon je apsolutno pravi izbor za vas.“

Pogledajte u videu šta šta SupremeNexus misli
o Samsung Galaxy S23 Ultra

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

TOP 5 detektori metala 2023

Garrett ACE 300 Garrett ACE 300 ima vrlo razumnu cenu i nudi pet režima pretrage, podešavanje dubine...

TOP 5 aplikacije za vežbanje kod...

Kada je u pitanju aplikacija za vežbanje kod kuće, izbor najbolje za vas će se bazirati...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara

U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da podrži praćenje zraka u realnom vremenu kada je u pitanju mainstream mobilnih igara. Korisnici će moći da vide primetno realnije prikaze scena, zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaki zrak svetlosti. Takođe, parna komora za hlađenje Samsung Galaxy, sada je veća i na svakom modelu serije Galaxy S23 osigurava da se gejming maraton ne prekida.
Vojislav Arsić (SupremeNexus) - Samsung Galaxy S23 Ultra
Uz svu ovu snagu dolazi i široki ekran od 6,8 inča sa zaobljenim ivicama na modelu Galaxy S23 Ultra sa smanjenim zakrivljenjem radi veće i ravnije površine za najbolji vizuelni doživljaj na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Jedinstvena Samsung Galaxy funkcija unapređene udobnosti omogućava korisnicima da prilagode tonove boja i nivoe kontrasta da bi umanjili naprezanje očiju pred ekranom u noćnim uslovima. Funkcija pojačivača slike se sada podešava na tri nivoa osvetljenja umesto na dva protiv jarke svetlosti i odsjaja na dnevnom svetlu.

SupremeNexus - iskustva sa Samsung Galaxy Ultra S23

Svoje Iskustvo sa Samsung Galaxy S23 Ultra podelio je sa nama i naš poznati gejmer SupremeNexus. „Moram odmah reći da je ovo najbolji telefon koji sam ikada imao priliku koristiti na svom mobilnom gaming putovanju. Jedna od prvih stvari koja me oduševila je trajanje baterije. Bez obzira na to koliko intenzivno igram ili snimam svoje gaming sesije za YouTube, ovaj telefon me nikada nije ostavio na cedilu. Baterija traje i traje, što znači da se mogu potpuno posvetiti svojim igrama bez brige da ću ostati bez struje. Ekran na Samsung S23 Ultra je prava umetnost. Boje su živopisne, kontrast je izvanredan, i svaka igra na njemu izgleda fenomenalno. Zapravo, često se zateknem gledajuci u ekran samo kako bih se divio estetici igre. Ovaj telefon zaista omogućava potpuno uranjanje u svet igara. Što se tiče performansi, procesor na ovom uređaju je prava zver. Ne moram brinuti o kompatibilnosti, jer ovaj telefon bez problema pokreće svaku igru. Čak i kada aktiviram "battery saver" mod kako bih produžio trajanje baterije, igra i dalje radi besprekorno, bez trunke usporavanja. Da sumiram, Samsung S23 Ultra je za mene pravo otkriće. Ovaj telefon nije samo alat za komunikaciju, već prava gaming mašina. Sa izvanrednom baterijom, prelepim ekranom i moćnim procesorom, postao je neizostavan deo mog gaming iskustva. Ako ste istinski entuzijasta za tehnologiju i gaming, ovaj telefon je apsolutno pravi izbor za vas.“

Pogledajte u videu šta šta SupremeNexus misli o Samsung Galaxy S23 Ultra

https://www.youtube.com/watch?v=eQCMJTW-Ags