CES 2023: Inovacija kompanije Opteev: ViraWarn prenosivi uređaj koji analizira dah

Kompanija Opteev Technologies, Inc. nagrađena je na CES 2023 sajmu u kategoriji „Digitalno zdravlje“ za svoj prenosivi uređaj ViraWarn koji analizira dah, detektuje COVID-19, grip i respiratorni sincicijalni virus (RSV) za manje od 60 sekundi.

ViraWarn, koji trenutno prolazi kliničke testove i na razmatranju je kod Američke agencije za hranu i lekove (FDA) i još nije u prodaji, predstavlja novi način za samotestiranje na COVID-19, grip i RSV preko analize daha koja pruža momentalne rezultate.

ViraWarn je lak za upotrebu i ne zahteva duboke nazalne briseve. Samo ga uključite, dunete dva puta u duvaljku i LED svetlo pokaže pozitivan ili negativan rezultat za manje od 60 sekundi. Uređaj se može koristiti iznova, samo je neophodno zameniti kertridž bio-senzora nakon pozitivnog rezultata ili nakon dve nedelje svakodnevnog korišćenja. ViraWarn i njegovi zamenjivi kertridži sa bio-senzorima su izuzetno jeftini, što nudi korisnicima jeftinu opciju za samotestiranje na COVID-19, RSV i grip kad god im je to potrebno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde