Ovo je budućnost bežičnog punjenja. Pretvara bilo koju površinu u punjač!

FreePower radi na tehnologiji bežičnog punjenja koja funkcioniše na bilo kojoj površini. Vaš naredni noćni ormarić može doći sa ugrađenim punjačem.

Kada je reč o tehnologiji bežičnog punjenja, videli smo mnogo toga. Postoje Qi punjači i magnetski punjači sa MagSafe-om koji mogu napuniti vaš telefon bez žica. Budućnost bežičnog punjenja će pretvoriti bilo koju površinu u punjač. FreePower, koji stoji iza Teslinog bežičnog punjača u automobilu, predstavio je svoju novu tehnologiju punjenja.

FreePower je tu da vaša radna površina postane gigantski bežični punjač. Možete se pozdraviti sa svojim mukotrpnim pokušajima preciznog postavljanja. Možete puniti do tri uređaja istovremeno, bez potrebe da izvodite delikatno balansiranje da biste ih pravilno poravnavali. Postoji traka LED dioda na površini koja prikazuje vašu tačku za punjenje.

FreePower

Ispod vaše radne površine (ili bilo koje druge površine) stvari postaju zaista pametne. Naći ćete niz FreePower-ovih bežičnih delova za punjenje, sve zasnovane na Qi 2 standardu. One se preklapaju međusobno, što vam omogućava da postavite telefon bilo gde. Postoji zaštitni poklopac i sistem za hlađenje da se pobrine da stvari ne krenu pogrešnim tokom unutar vašeg radnog stola. Zavojnice su dovoljno blizu vrhu površine da vaš telefon i dalje može održavati vezu.

FreePower još nije dostupan, i kada bude, neće biti proizvod koji se može kupiti odmah. Umesto toga, brend sarađuje sa građevinarima, dizajnerima i drugim stručnjacima iz industrije. Oni će moći instalirati sistem prilikom renoviranja kuhinje. Brendovi nameštaja će početi ugrađivati tehnologiju u proizvode koje kupujete. Radne površine u kuhinji nisu krajnji cilj; FreePower takođe radi na noćnim ormarićima i drugim kućnim predmetima na kojima biste postavili svoj telefon.

FreePower

Još uvek nije jasno kada će se FreePower-ovi punjači naći u kuhinjama. Izgleda da je ovo budućnost bežičnog punjenja, pa se spremite da se pozdravite sa starim navikama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...

Nocs Design-ovi Monolit i Mini aktivni...

Dizajnirani i inženjerski razvijeni u Švedskoj, Nocs Mini i Monolit bežični zvučnici imaju za cilj da...

8 uzastopih godina na vrhu globalnog...

Samsung Electronics je još jednom potvrdio dominaciju na svetskom tržištu TV uređaja i već 18 godina...

TOP 5: Televizori ispod 1.000 evra

Opremanje vaše TV sobe jednim od najboljih televizora koje novac može kupiti može biti skupa investicija....

Uranjanje u dubine uz 8K

Svet snimanja video materijala i filmova se stalno razvija uz nove tehnologije koje pomeraju granice mogućeg....

HDMI ARC i eARC: Šta su...

Prilikom postavljanja novog televizora ili soundbara, trebaće vam različiti kablovi. Većina ljudi će jednostavno koristiti bilo...

Philips OLED+959 TV sa unapređenim Ambilightom...

TP Vision, kompanija koja poseduje brend Philips, je najavila svoj novi vrhunski OLED TV u okviru...

LG je predstavio elegantni DUALCOOL klima...

Ako živite na mestu sa četiri godišnja doba i još uvek koristite split sistem klima uređaj...