EISA nagrada za Najbolji pametni telefon godine

Huawei Consumer Business Group danas je primio nagradu asocijacije Expert Image and Sound Association (EISA), grupe koja se sastoji od 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku.

Asocijacija je imenovala Huawei P30 Pro pametni telefon za „EISA Najbolji Pametni Telefon 2019-2020“, kao i prošle godine, kada je istoimena nagrada pripala Huawei P20 pametnom telefonu.

EISA je mogućnosti fotografisanja Huawei P30 Pro pametnim telefonom pri slabijem osvetljenju nazvala „najboljim što trenutno možete dobiti od kamere pametnog telefona“.
Takođe je pohvalila i ultra široko sočivo, portret režim i 5x telefoto periskopsko sočivo, rekavši da “nadmašuje bilo koga od konkurenata.”

„Čast nam je što smo još jednom primili nagradu od asocijacije EISA i veoma smo zadovoljni priznanjem koje je P30 Pro dobio. Svakim uređajem, Huawei nastoji da korisnicima donese nova i unapređena iskustva fotografisanja pametnim telefonom, pomerajući granice mogućnosti kamera pametnih telefona najnovijim tehnologijama“, izjavio je Li Changzhu, potpredsednik Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

EISA je takođe preporučila Huawei P30 Pro pametni telefon kao savršenog partnera za posvećene fotografe, verujući da je to još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji.
Huawei P30 Pro je napravio izuzetan korak u mobilnoj fotografiji kada je predstavio inovativni Huawei SuperSpectrum senzor, optičko SuperZoom sočivo, novu Huawei Time of Flight (ToF) kameru i poboljšanu optičku i AI tehnologiju stabilizacije slike.

Nenadmašan Leica Quad sistem kamera čine: glavna kamera od 40MP, kamera ultra širokog ugla od 20MP, telefoto kamera od 8MP, Huawei ToF kamera i prednja kamera od 32MP. Zajedno sa zasićenim bojama koje pruža glavna kamera od 40MP i stabilnosti OIS i AIS, SuperZoom sočivo nudi 5x optičko, 10x hibridno i 50x digitalno zumiranje sa sjajnom rezolucijom i mnoštvom detalja.

Huawei P30 Pro elegantno, 3D zakrivljeno staklo i OLED Dewdrop ekran od 6.47 inča, koji je otporan i na prašinu i vodu, pokreće Kirin 980, prvi svetski mobilni čipset zasnovan na 7nm proizvodnom procesu.

Članovi asocijacije EISA uključuju stručne medije iz celog spektra potrošačke elektronike iz preko 30 zemalja, a svaki član doprinosi jednoj ili više od šest stručnih grupa u asocijaciji.

Uglavnom su to: fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, zvuk kućnog bioskopa, prikaz i video kućnog bioskopa i automobilska elektronika.
Svake godine, članovi EISA nominuju listu proizvoda za koje smatraju da se ističu u svakoj od ovih stručnih grupa.

Nagrada će biti formalno dodeljena kompaniji Huawei tokom IFA sajma, na EISA nagradnoj ceremoniji 6. septembra u Berlinu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Zaboravite na solarni panel, dolaze kišni...

U potencijalnom preokretu u prikupljanju energije, istraživači su pronašli način da uhvate, skladište i iskoriste električnu...

AI influenserka koja ne postoji: Pratioci...

Milla Sofia je influencerka generisana veštačkom inteligencijom čije izazovne fotografije na Twitteru i TikToku zarađuju hiljade...

Zašto plaćati fotografa?: Z Generacija oduševljena...

Generacija Z koristi aplikaciju Remini koja koristi veštačku inteligenciju (AI) da pretvori njihove selfije u profesionalne...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

Uskoro nam stiže poboljšano bežično punjenje...

Smartfoni su postali neizostavni deo naših života, oni su naš uređaj za komunikaciju, personalni kompjuter i...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...

IFA 2023: HONOR oduševio ljubitelje predstavljanjem...

Pod nazivom "Unfold Tomorrow", glavna sesija je bila prilika za izvršnog direktora kompanije HONOR, Georgea Zhoa,...
Huawei Consumer Business Group danas je primio nagradu asocijacije Expert Image and Sound Association (EISA), grupe koja se sastoji od 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku. Asocijacija je imenovala Huawei P30 Pro pametni telefon za „EISA Najbolji Pametni Telefon 2019-2020“, kao i prošle godine, kada je istoimena nagrada pripala Huawei P20 pametnom telefonu. EISA je mogućnosti fotografisanja Huawei P30 Pro pametnim telefonom pri slabijem osvetljenju nazvala „najboljim što trenutno možete dobiti od kamere pametnog telefona“. Takođe je pohvalila i ultra široko sočivo, portret režim i 5x telefoto periskopsko sočivo, rekavši da "nadmašuje bilo koga od konkurenata." „Čast nam je što smo još jednom primili nagradu od asocijacije EISA i veoma smo zadovoljni priznanjem koje je P30 Pro dobio. Svakim uređajem, Huawei nastoji da korisnicima donese nova i unapređena iskustva fotografisanja pametnim telefonom, pomerajući granice mogućnosti kamera pametnih telefona najnovijim tehnologijama“, izjavio je Li Changzhu, potpredsednik Handset Business, Huawei Consumer Business Group. EISA je takođe preporučila Huawei P30 Pro pametni telefon kao savršenog partnera za posvećene fotografe, verujući da je to još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji. Huawei P30 Pro je napravio izuzetan korak u mobilnoj fotografiji kada je predstavio inovativni Huawei SuperSpectrum senzor, optičko SuperZoom sočivo, novu Huawei Time of Flight (ToF) kameru i poboljšanu optičku i AI tehnologiju stabilizacije slike. Nenadmašan Leica Quad sistem kamera čine: glavna kamera od 40MP, kamera ultra širokog ugla od 20MP, telefoto kamera od 8MP, Huawei ToF kamera i prednja kamera od 32MP. Zajedno sa zasićenim bojama koje pruža glavna kamera od 40MP i stabilnosti OIS i AIS, SuperZoom sočivo nudi 5x optičko, 10x hibridno i 50x digitalno zumiranje sa sjajnom rezolucijom i mnoštvom detalja. Huawei P30 Pro elegantno, 3D zakrivljeno staklo i OLED Dewdrop ekran od 6.47 inča, koji je otporan i na prašinu i vodu, pokreće Kirin 980, prvi svetski mobilni čipset zasnovan na 7nm proizvodnom procesu. Članovi asocijacije EISA uključuju stručne medije iz celog spektra potrošačke elektronike iz preko 30 zemalja, a svaki član doprinosi jednoj ili više od šest stručnih grupa u asocijaciji. Uglavnom su to: fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, zvuk kućnog bioskopa, prikaz i video kućnog bioskopa i automobilska elektronika. Svake godine, članovi EISA nominuju listu proizvoda za koje smatraju da se ističu u svakoj od ovih stručnih grupa. Nagrada će biti formalno dodeljena kompaniji Huawei tokom IFA sajma, na EISA nagradnoj ceremoniji 6. septembra u Berlinu.