IFA 2019: LG G8X ThinQ

Tri ekrana LG perjanice

Jedan od proizvođača telefona koji je izabrao Google asistenta za svog savetnika u teškim situacijama je LG. Velika južnokorejska kompanija je za Evropsko tržište predstavila G8X ThinQ, telefon sa dva ekrana od 6,4 inča. Možda je bolje opisati ga kao telefon sa dodatnim ekranom, takozvanim Dual Screenom, koji se nalazi na zaštitnoj masci.

Ekrani su osmišljeni tako da stvore sasvim novi način multitaskinga, uživanja u sadržajima i društvenog života na mobilnom telefonu koji postaje nešto više.
Kada su ekrani u unutrašnjosti sklopljenog telefona, treći ekran je na spoljnom delu maske, kako bi bez otvaranja videli važne notifikacije.

Dual Screen ima novu 360 Freestop šarku koja omogućava gledanje iz bilo kog ugla, poput laptopa, i to mu daje dodatnu vrednost. Kako se dodatni ekran nalazi na tankom dodatku koji se kači na telefon, a napajanje dobija iz specijalnih konektora sa telefona, kada želite da upravljate sadržajem (pišete poruke ili igrate igre) držite telefon, a gledate sadržaj na Dual Screen-u.

Postoje i mnoge druge opcije. Na primer, da na jednom ekranu pratite utakmicu, a na drugom gledate statistiku, ili da imate uključene obe kamere i na svakom od ekrana gledate po jednu, ili da imate otvorene dve potpuno različite aplikacije…

Dva zvučnika od 1,2W pružaju uravnotežen stereo zvuk, dok Hi-Fi Quad DAC od 32 bita podešen od strane kompanije Meridian Audio omogućava da G8X i dalje bude reper po pitanju izuzetnog zvuka na smartfonu. Kada se radi o snimanju, sadrži mikrofon koji se automatski pojačava pri video snimanju kako bi se obezbedilo da se zvukovi snimaju sa živopisnim detaljima, i da bi se dobili najzanimljiviji snimci.

Iznad glavnog ekrana je selfie kamera od 32 MP u „Waterdrop“ izvedbi, a dve glavne kamere od 12 MP i ultrawide 13 MP pružajući vrhunske fotografije bez obzira na to na koju je stranu okrenut telefon. Zarad savršenog selfija, režim Reflector obezbeđuje jasnije, oštrije portrete čak i u mračnim ambijentima, omogućujući korisnicima da podese boju osvetljenja prema svom raspoloženju ili ukusu.

Funkcija Action Shot na bazi veštačke inteligencije prepoznaje i vrši kompenzaciju kretanja brzinom slikanja od 1/480 sekunde kako bi subjekte u potpunosti zadržao u fokusu.

LG G8X ThinQ ima šta da ponudi zahtevnim korisnicima, i ove jeseni dolazi na tržište da gužvu na vrhu učini zanimljivijom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde