IFA 2019: LG G8X ThinQ

Tri ekrana LG perjanice

Jedan od proizvođača telefona koji je izabrao Google asistenta za svog savetnika u teškim situacijama je LG. Velika južnokorejska kompanija je za Evropsko tržište predstavila G8X ThinQ, telefon sa dva ekrana od 6,4 inča. Možda je bolje opisati ga kao telefon sa dodatnim ekranom, takozvanim Dual Screenom, koji se nalazi na zaštitnoj masci.

Ekrani su osmišljeni tako da stvore sasvim novi način multitaskinga, uživanja u sadržajima i društvenog života na mobilnom telefonu koji postaje nešto više.
Kada su ekrani u unutrašnjosti sklopljenog telefona, treći ekran je na spoljnom delu maske, kako bi bez otvaranja videli važne notifikacije.

Dual Screen ima novu 360 Freestop šarku koja omogućava gledanje iz bilo kog ugla, poput laptopa, i to mu daje dodatnu vrednost. Kako se dodatni ekran nalazi na tankom dodatku koji se kači na telefon, a napajanje dobija iz specijalnih konektora sa telefona, kada želite da upravljate sadržajem (pišete poruke ili igrate igre) držite telefon, a gledate sadržaj na Dual Screen-u.

Postoje i mnoge druge opcije. Na primer, da na jednom ekranu pratite utakmicu, a na drugom gledate statistiku, ili da imate uključene obe kamere i na svakom od ekrana gledate po jednu, ili da imate otvorene dve potpuno različite aplikacije…

Dva zvučnika od 1,2W pružaju uravnotežen stereo zvuk, dok Hi-Fi Quad DAC od 32 bita podešen od strane kompanije Meridian Audio omogućava da G8X i dalje bude reper po pitanju izuzetnog zvuka na smartfonu. Kada se radi o snimanju, sadrži mikrofon koji se automatski pojačava pri video snimanju kako bi se obezbedilo da se zvukovi snimaju sa živopisnim detaljima, i da bi se dobili najzanimljiviji snimci.

Iznad glavnog ekrana je selfie kamera od 32 MP u „Waterdrop“ izvedbi, a dve glavne kamere od 12 MP i ultrawide 13 MP pružajući vrhunske fotografije bez obzira na to na koju je stranu okrenut telefon. Zarad savršenog selfija, režim Reflector obezbeđuje jasnije, oštrije portrete čak i u mračnim ambijentima, omogućujući korisnicima da podese boju osvetljenja prema svom raspoloženju ili ukusu.

Funkcija Action Shot na bazi veštačke inteligencije prepoznaje i vrši kompenzaciju kretanja brzinom slikanja od 1/480 sekunde kako bi subjekte u potpunosti zadržao u fokusu.

LG G8X ThinQ ima šta da ponudi zahtevnim korisnicima, i ove jeseni dolazi na tržište da gužvu na vrhu učini zanimljivijom.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Yamaha YH-E700A slušalice sa potiskivanjem buke – ...

Kod najnovijih Yamaha slušalica apsolutno perfektno su odrađeni...

IFA 2019: Galaxy A90 5G proširuje portfolio 5G...

A90 5G je daleko najjeftiniji telefon s podrškom...

Klipsch T5 True Wireless – Odličan zvuk u...

Kompanija Klipsch se zvanično priključila ludilu oko bežičnih...

IFA 2019: Samsung QLED 8K TV kreira vašu...

Samsung je napunio 50 godina. Tada je pravio...

Zens Liberty staklo za bežično punjenje okrtiva 16...

Providni gedžeti ne samo da su jako interesantni,...

CES 2023: Da li je Motorola ThinkPhone sledeći...

Telefoni osmišljeni za posao su retko među najinteresantnijim...

CES 2021: Revolucionarne Vuzix Next Gen pametne naočare

Koristeći revolucionarnu novu tehnologiju, Vuzix Next Gen pametne...

Koje slušalice nose poznati?!

Društvena mreža Instagram raste iz dana u dan,...

Podelite svoju priču – LUMIX G100

Panasonic s uzbuđenjem najavljuje najnoviji fotoaparat bez ogledala,...

TESTIRALI SMO: Amazfit GTS 2e – odlična jeftina...

Iako jeftin, Amazfit GTS 2e je dosta dobro...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Jedan od proizvođača telefona koji je izabrao Google asistenta za svog savetnika u teškim situacijama je LG. Velika južnokorejska kompanija je za Evropsko tržište predstavila G8X ThinQ, telefon sa dva ekrana od 6,4 inča. Možda je bolje opisati ga kao telefon sa dodatnim ekranom, takozvanim Dual Screenom, koji se nalazi na zaštitnoj masci. Ekrani su osmišljeni tako da stvore sasvim novi način multitaskinga, uživanja u sadržajima i društvenog života na mobilnom telefonu koji postaje nešto više. Kada su ekrani u unutrašnjosti sklopljenog telefona, treći ekran je na spoljnom delu maske, kako bi bez otvaranja videli važne notifikacije. Dual Screen ima novu 360 Freestop šarku koja omogućava gledanje iz bilo kog ugla, poput laptopa, i to mu daje dodatnu vrednost. Kako se dodatni ekran nalazi na tankom dodatku koji se kači na telefon, a napajanje dobija iz specijalnih konektora sa telefona, kada želite da upravljate sadržajem (pišete poruke ili igrate igre) držite telefon, a gledate sadržaj na Dual Screen-u. Postoje i mnoge druge opcije. Na primer, da na jednom ekranu pratite utakmicu, a na drugom gledate statistiku, ili da imate uključene obe kamere i na svakom od ekrana gledate po jednu, ili da imate otvorene dve potpuno različite aplikacije… Dva zvučnika od 1,2W pružaju uravnotežen stereo zvuk, dok Hi-Fi Quad DAC od 32 bita podešen od strane kompanije Meridian Audio omogućava da G8X i dalje bude reper po pitanju izuzetnog zvuka na smartfonu. Kada se radi o snimanju, sadrži mikrofon koji se automatski pojačava pri video snimanju kako bi se obezbedilo da se zvukovi snimaju sa živopisnim detaljima, i da bi se dobili najzanimljiviji snimci. Iznad glavnog ekrana je selfie kamera od 32 MP u „Waterdrop“ izvedbi, a dve glavne kamere od 12 MP i ultrawide 13 MP pružajući vrhunske fotografije bez obzira na to na koju je stranu okrenut telefon. Zarad savršenog selfija, režim Reflector obezbeđuje jasnije, oštrije portrete čak i u mračnim ambijentima, omogućujući korisnicima da podese boju osvetljenja prema svom raspoloženju ili ukusu. Funkcija Action Shot na bazi veštačke inteligencije prepoznaje i vrši kompenzaciju kretanja brzinom slikanja od 1/480 sekunde kako bi subjekte u potpunosti zadržao u fokusu. LG G8X ThinQ ima šta da ponudi zahtevnim korisnicima, i ove jeseni dolazi na tržište da gužvu na vrhu učini zanimljivijom.