IFA 2019: CHiQ predstavlja najnoviju seriju Q6N seriju pametnih televizora koji koriste Android 9.0 operativni sistem

Brend potrošačke elektronike ChiQ namerava da se još više etablira na evropskom tržištu televizora pa je na IFA 2019 sajmu predstavito tri nove serije pametnih Android televizora.

Fokus će biti na ChiQ Q6N liniji proizvoda, koja uključuje jedan televizor sa dijagonalom od 65 inča i jedan sa dijagonalom od 55 inča u jedinstvenoj „Indigo plavoj“ boji.

Ovi flegšip uređaji sa metalnim kućištem bez okvira su opremljeni najnovijim Android 9.0 sistemom koji uključuje i Google Asistenta, Google Play, Chromecast, sa sve Netflix, Amazon Prime i YouTube aplikacijama. Svi televizori će biti pušteni u prodaju u prvom kvartalu 2020. godine.

Proizvodi kompanije ChiQ predstavljaju kombinaciju vrhunske tehnološke inovacije i savremenog dizajna u srednjem cenovnom segmentu.

Flegšip serija kompanije ChiQ – Q6N donosi modele sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela (UHD).
Ekstrevagantan dizajn proizvoda je posebno naglašen ultratankim izgledom bez okvira, Metalnim ramom i centralno postavljenim metalnim postoljem.

Kako bi isporučili najbolji kvalitet slike, ovi uređaji su opremljeni moćnim Quad-core procesorima i grafičkim karticama sa integrisanim apskejlingom na 4K rezoluciju i HDR 10 tehnologijom. Najnoviji Android operativni sistem za pemetne televizore je jedna od većih prednosti za krajnje potrošače. Popularne aplikacije kao što su Amazon Prime Video, Netflix i YouTube su unapred instalirane, a pored toga dostupno je još preko 4.000 različitih aplikacija u Google Play Storeu.

Uz pomoć integrisanog Google Asistenta krajnji korisnik može da uživa u ovim televizorima na lakši i brži način, npr. tako što postavljaju pitanja televizoru ili kontrolišu pametne uređaje u svom domu. Druge važne funkcije uključuju Bluetooth 5.0 i Chromecast.

Ostale atrakcije na IFA 2019 sajmu uključuju ChiQ H8 liniju pametnih televizora srednjeg cenovnog ranga, a Metal Design i CHiQ H7A su ulazni uređaji u toj liniji proizvoda.

Televizori iz ove linije koji prate dizajnerski trend bez okvira su takođe opremljeni Android 9.0 sistemom koji uključuje Google Asistenta.

U četvrtom kvartalu 2019. godine kompanija ChiQ će u Nemačkoj lansirati i potpuno novu H7N liniju pametnih televizora sa internet pretraživačem, instaliranim Netflix, Amazon Prime, Maxdome i YouTube aplikacijama i dijagonalama ekrana od 32 do 55 inča.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Pametni dozer za vino „Albicchiere“ dobio nagradu za...

„Albi“ sistem, koji još nije izašao na tržište,...

CES 2021: Denon Home Sound Bar 550

Unapredite zvučni sistem u vašem domu tako što...

Zvučnik Q Acoustics 5020 donosi dinamički zvuk u...

Po hijerarhiji je smešten između modela Q Acoustics...

LG 5 ukusnih jela internacionalne kuhinje

Kada bismo pravili listu stvari koje nas ujedinjuju,...

Acer masažna stolica sa energetskim pićem

Predator Gejming stolica x OSIM, dizajnirana za profesionalne...

TEST: Panasonic ES-LV67 – Koliko je dobar novi...

Panasonic je u poslednje vreme jedan od aktivnijih...

TOP 5: Električne četkice za zube

Električne četkice za zube čine čitav proces čišćenja...

KitchenAid predstavlja novu liniju bežičnih kuhinjskih aparata

S vremena na vreme naiđe neka inovacija koja...

Bang & Olufsen Beovision Harmony OLED – Sklopivi...

Kompanija Bang & Olufsen je razmrdala svet televizora...

Nervozi je došao kraj sa LG Steam +...

Mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo obavljanje...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Brend potrošačke elektronike ChiQ namerava da se još više etablira na evropskom tržištu televizora pa je na IFA 2019 sajmu predstavito tri nove serije pametnih Android televizora. Fokus će biti na ChiQ Q6N liniji proizvoda, koja uključuje jedan televizor sa dijagonalom od 65 inča i jedan sa dijagonalom od 55 inča u jedinstvenoj „Indigo plavoj“ boji. Ovi flegšip uređaji sa metalnim kućištem bez okvira su opremljeni najnovijim Android 9.0 sistemom koji uključuje i Google Asistenta, Google Play, Chromecast, sa sve Netflix, Amazon Prime i YouTube aplikacijama. Svi televizori će biti pušteni u prodaju u prvom kvartalu 2020. godine. Proizvodi kompanije ChiQ predstavljaju kombinaciju vrhunske tehnološke inovacije i savremenog dizajna u srednjem cenovnom segmentu. Flegšip serija kompanije ChiQ – Q6N donosi modele sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela (UHD). Ekstrevagantan dizajn proizvoda je posebno naglašen ultratankim izgledom bez okvira, Metalnim ramom i centralno postavljenim metalnim postoljem. Kako bi isporučili najbolji kvalitet slike, ovi uređaji su opremljeni moćnim Quad-core procesorima i grafičkim karticama sa integrisanim apskejlingom na 4K rezoluciju i HDR 10 tehnologijom. Najnoviji Android operativni sistem za pemetne televizore je jedna od većih prednosti za krajnje potrošače. Popularne aplikacije kao što su Amazon Prime Video, Netflix i YouTube su unapred instalirane, a pored toga dostupno je još preko 4.000 različitih aplikacija u Google Play Storeu. Uz pomoć integrisanog Google Asistenta krajnji korisnik može da uživa u ovim televizorima na lakši i brži način, npr. tako što postavljaju pitanja televizoru ili kontrolišu pametne uređaje u svom domu. Druge važne funkcije uključuju Bluetooth 5.0 i Chromecast. Ostale atrakcije na IFA 2019 sajmu uključuju ChiQ H8 liniju pametnih televizora srednjeg cenovnog ranga, a Metal Design i CHiQ H7A su ulazni uređaji u toj liniji proizvoda. Televizori iz ove linije koji prate dizajnerski trend bez okvira su takođe opremljeni Android 9.0 sistemom koji uključuje Google Asistenta. U četvrtom kvartalu 2019. godine kompanija ChiQ će u Nemačkoj lansirati i potpuno novu H7N liniju pametnih televizora sa internet pretraživačem, instaliranim Netflix, Amazon Prime, Maxdome i YouTube aplikacijama i dijagonalama ekrana od 32 do 55 inča.