IFA 2019: CHiQ predstavlja najnoviju seriju Q6N seriju pametnih televizora koji koriste Android 9.0 operativni sistem

Brend potrošačke elektronike ChiQ namerava da se još više etablira na evropskom tržištu televizora pa je na IFA 2019 sajmu predstavito tri nove serije pametnih Android televizora.

Fokus će biti na ChiQ Q6N liniji proizvoda, koja uključuje jedan televizor sa dijagonalom od 65 inča i jedan sa dijagonalom od 55 inča u jedinstvenoj „Indigo plavoj“ boji.

Ovi flegšip uređaji sa metalnim kućištem bez okvira su opremljeni najnovijim Android 9.0 sistemom koji uključuje i Google Asistenta, Google Play, Chromecast, sa sve Netflix, Amazon Prime i YouTube aplikacijama. Svi televizori će biti pušteni u prodaju u prvom kvartalu 2020. godine.

Proizvodi kompanije ChiQ predstavljaju kombinaciju vrhunske tehnološke inovacije i savremenog dizajna u srednjem cenovnom segmentu.

Flegšip serija kompanije ChiQ – Q6N donosi modele sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela (UHD).
Ekstrevagantan dizajn proizvoda je posebno naglašen ultratankim izgledom bez okvira, Metalnim ramom i centralno postavljenim metalnim postoljem.

Kako bi isporučili najbolji kvalitet slike, ovi uređaji su opremljeni moćnim Quad-core procesorima i grafičkim karticama sa integrisanim apskejlingom na 4K rezoluciju i HDR 10 tehnologijom. Najnoviji Android operativni sistem za pemetne televizore je jedna od većih prednosti za krajnje potrošače. Popularne aplikacije kao što su Amazon Prime Video, Netflix i YouTube su unapred instalirane, a pored toga dostupno je još preko 4.000 različitih aplikacija u Google Play Storeu.

Uz pomoć integrisanog Google Asistenta krajnji korisnik može da uživa u ovim televizorima na lakši i brži način, npr. tako što postavljaju pitanja televizoru ili kontrolišu pametne uređaje u svom domu. Druge važne funkcije uključuju Bluetooth 5.0 i Chromecast.

Ostale atrakcije na IFA 2019 sajmu uključuju ChiQ H8 liniju pametnih televizora srednjeg cenovnog ranga, a Metal Design i CHiQ H7A su ulazni uređaji u toj liniji proizvoda.

Televizori iz ove linije koji prate dizajnerski trend bez okvira su takođe opremljeni Android 9.0 sistemom koji uključuje Google Asistenta.

U četvrtom kvartalu 2019. godine kompanija ChiQ će u Nemačkoj lansirati i potpuno novu H7N liniju pametnih televizora sa internet pretraživačem, instaliranim Netflix, Amazon Prime, Maxdome i YouTube aplikacijama i dijagonalama ekrana od 32 do 55 inča.

1 Komentar

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...

Ultimativni klima uređaj štedi prostor i...

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja...

Uštedite prostor u stanu sa ovim...

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su „školjka“ sto (Clamshell Desk) kao alternativu kabastim stolovima...

Novo rešenje kompanije Schneider pretvara postojeće...

Schneider Electric je već duboko zagazio u tržište pametnih domova, ali sada je rešio da širom...

TOP 5 Spikerfoni za rad od...

Jabra Speak2 55 - Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu Speak2 55 je model srednje klase...

TOP 5: Integrisanih pojačala za vaš...

Kada sastavljate svoj prvi kućni stereo sistem, integrisano pojačalo je vaš najbolji prijatelj. Kombinujući pojačalo sa...

TOP 5: Aktivni zvučnici na tržištu

Aktivni zvučnici spajaju sve tradicionalne komponente stereo sistema u jednom paru zvučnika. Pojačalo je integrisano u...

Totem displej i soundbar

Totem je OLED displej koji može da se smota i takođe služi kao soundbar zvučnik. Za...

LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP...

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis Vuitton Horizon linija predstavlja kolekciju skupih, visokokvalitetnih gedžeta...