TEST: Urbanears Pampas – Ultimativna bežična sreća

Minimalističke slušalice koje imaju i prednosti i mane

[vc_btn title=”minimalistički dizajn, relativno jeftine, intuitivne boje” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”prigušen zvuk, „klimav“ osećaj kvaliteta izrade ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Već duže od jedne decenije, skandinavska kompanija Urbanears proizvodi prilično dobre audio proizvode koji su u urbanom, šik stilu, a uz to i ekonomični.
Kod nove Urbanears Pampas kolekcije, harmoničan nordijski izgled je i dalje tu, ali cena je malo jača u poređenju sa proizvodima od ranije.

Urbanears Pampas slušalice donose odličnu dubinu basa koji je okružen velikim udobnim školjkama, a tu su i ograničene serije boja i dodaci.

Urbanears Pampas slušalice preko ušiju donose preko 30 sati bežične sreće u paketu koji je udoban i dizajniran sa puno stila.
Ove slušalice sa dosta tkanine krasi sklopivi, minimalistički dizajn, a dostupne su u crnoj, zelenoj i bež boji.

Na slušalicama ćete naći jedno dugme na desnoj školjci, koje vam omogućava da preskačete pesme, podešavate jačinu zvuka ili prihvatate pozive.
Ovo dugme takođe služi i kao on/off dugme, koje možete da koristite da povežete slušalice sa vašim telefonom, tablet uređajem ili drugim uređajima koristeći Bluetooth 5.0.

1
2
3
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-urbanears-pampas-ultimativna-bezicna-srecaIzgledaju drugačije, pomalo čudno, ali rade dobro, i preporučujemo ih svakome ko želi da se izdvoji iz mase.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde