TEST: Renault Megane TCe 140 – Najjači u klasi?

Sa novim motorom, napravljenim u saradnji sa Mercedesom, Renault Megane napada vrh „Golf“ klase

[vc_btn title=”Ponašanje motora i potrošnja, najjači paket opreme ga izdvaja od konkurencije” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Malo mesta u pregradama oko menjača, manje mesta na zadnjoj klupi, dubok gepek ume biti teži za korišćenje” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Megane četvorka se već odomaćio na našim putevima.

Prodaje se tri godine i napravljeno je već pola miliona primeraka. Ima ga u raznim oblicima i bojama, i dobro je prihvaćen od strane naših vozača.

U dugoj eksploataciji (ako računamo i prve tri verzije) se pokazao kao pouzdan i proveren. Renault je, dodavanjem novog motora u ponudu, uspeo da osveži ponudu i zada domaći zadatak konkurenciji.

Zapremine 1.332 kubnih centimetara, dolazi u tri različite snage (115, 140 i 160 KS), i stavlja kupca pred težak izbor.

Mi smo se našli „oči u oči“ sa srednjom varijantom, koja ima dovoljno snage za svaku priliku.

U laganoj vožnji, na niskim obrtajima, fino prede i ne nameće se. Ako pritisnete papučicu „gasa“ Megane momentalno reaguje i (u zavisnosti koliko ste stopalo približili podu) lepi vas za sedište.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde