Nova era za Premium Class OTTAVA

Technics Ottava SC-C30 bežični sistem zvučnika

Technics je najavio proširenje svoje hvaljene serije Premium Class OTTAVA SC puštanjem u prodaju SC-C30 bežičnog sistema zvučnika.

Ovo je treća godina za redom u kojoj je Technics odlučio da predstavi proizvod serije Premium Class OTTAVA SC na događaju visokog profila u Minhenu, potvrđujući posvećenost ovog brenda audiofilima i samom HIGH END događaju.

U 2017. godini, Technics-ov raskošni SC-C70 kompaktni stereo sistem javno je debitovao na događaju HIGH END, a sledeće godine je sledio jednako privlačan SC-C50 bežični sistem zvučnika.

Dostupan na jesen ove godine, SC-C30 predstavlja novi reper u razvoju bežičnih zvučnika.

Kao kompaktnija verzija prelepog SC-C50 bežičnog mrežnog zvučnika u obliku luka, novi model takođe kombinuje vrhunski kvalitet izrade i akustično inženjerstvo sa izvanrednom estetikom dizajna.

Oba modela su predivna za gledanje i uživanje za slušanje, a tajna uspeha Premium Class OTTAVA SC modela je ta da oni, uprkos kompaktnoj veličini, isporučuju moćan, a opet rafinisan zvuk koji ispunjava sobu bez obzira na karakteristike sobe.

Kao što i dolikuje oznaci Premium Class OTTAVA SC, svaki model u ovoj seriji pruža kompatibilnost sa širokom lepezom izvora i najsavremenijim formatima tako da korisnici bez muke mogu da slušaju očaravajući, upečatljiv zvuk sa svih vrsta bežično strimovanog sadržaja visokog kvaliteta uključujući i najnovije Hi-Res audio formate studijskog kvaliteta kao što su DSD, WAV, FLAC i ALAC.

Premium Class OTTAVA SC serija omogućava slušaocima da uživaju u muzici sa jasnoćom bez presedana i da ostvare emocionalnu vezu sa omiljenim pesmama, što je iskustvo slušanja koje je jednako poseti koncerta ili prisustvu snimanju uživo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde