Pametni frižider za duže svežu hranu

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo uvodi inovacije na tržište predstavljanjem svog novog frižidera sa zamrzivačem dole.
Ovaj model se od konkurencije izdvaja po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svežinu namirnica.

Potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini zahvaljujući vrhunskom sistemu hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling i DoorCooling+.

Opremljen linearnim kompresorom sa inverterom, LG V+ kombinovani frižider predstavlja prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider koji će izdržati test vremena.

Linear Cooling i DoorCooling+ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, što novom LG V+ kombinovanom frižideru omogućava da duže održi svežinu namirnica.

Zadovoljavajući pet čula, ovaj frižider obezbeđuje neuporedivu prirodnu svežinu čuvajući namirnicama originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača.
Linear Cooling, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane.

Linear Cooling zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde