MEKI KIŠOBRAN DA BICIKLISTI OSTANU ČISTI I SUVI

Kišobran od mekog materijala kompanije RainRider osmišljen je da se zakači na upravljač e-bicikla kako bi zaštitio biciklistu i bicikl od kišovitih vremenskih uslova i smanjio emisiju ugljen-dioksida tako što će omogućiti biciklistima da voze i po kiši.

Mnogi od nas biraju da voze bicikle i e-bicikle kako bismo dali svoj doprinos ublažavanju efekata emisije štetnih gasova iz automobila, ali vremenski uslovi poput kiše i snega onemogućavaju prijatnu i nesmetanu vožnju i sklanjaju bicikliste sa ulica. Kako bi zadržali bicikliste na ulicama, u kompaniji RainRider su se posvetili održivoj mobilnosti i nedavno su predstavili kišobran od mekog materijala koji se zakači na bicikl ili e-bicikl kada pada kiša.

Kad god kiša krene da pada, biciklisti mogu jednostavno da nakače mekani kišobran na upravljače i viljuške svojih bicikala i voze kao i inače.

RainRider kišobran prati skretanje bicikla a njegov optimizovani dizajn ga čini manje osetljivim na bočne vetrove koji mogu da duvaju tokom oluje.

Poput kišobrana za vaš bicikl, meki zaslon kompanije RainRider ima aerodinamičan dizajn koji čini vožnju brzom i bezbednom čak i po kišnim danima.

Ovaj lagani meki zaslon kompanije RainRider je težak svega 1,5 kg i može da se spakuje u ranac kada ga ne koristite, što ga čini lako prenosivim.

Napravljen od providnog filma otpornog na UV-zračenje i tkanine od poliestera, ovaj plastični zaslon ne samo da štiti od kiše, već štiti i od sunčevih zraka. Okvir ovog mekog zaslona napravljen je od aluminijumskih/karbonskih šipki i plastičnih spojeva, zbog čega je lagan i fleksibilan.

Pored toga, RainRider je na providni deo mekog zaslona postavio i podesivi ventilacioni sistem koji sprečava da se taj „prozor“ zamagli i pritom i hladi biciklistu svežim vazduhom. Kada biciklista želi da parkira svoj bicikl sa prikačenim mekim zaslonom, on može da ga spusti u parking poziciju, u kojoj zaslon pokriva bicikl čitavom dužinom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde