IFA 2022: Miele na sajmu IFA – Pametniji, praktičniji i održiviji

Održivost je centralna tema za kompaniju Miele na sajmu IFA 2022 jer u ovoj kompaniji želje da omoguće veću zaštitu životne sredine i očuvanje klime.

Kompanija Miele nastupa na sajmu IFA 2022 uz dinamičan moto „Otkrijte kvalitet koji je ispred svog vremena. Za bolje sutra.“ Miele se na ovogodišnjem sajmu vodi ovim sloganom, jer se fokusira na načine na koje mogu da zaštite životnu sredinu i klimatske uslove dok istovremeno pomaže kupcima da žive bolje i na održiviji način.

Ove teme su prisutne u nizu uzbudljivih novih proizvoda i inovacija na polju uređaja iz domena pametnog doma. Tako Miele aplikacija ima novu „konzolu za potrošnju“ koja beleži koliko vode i struje su potrošili mašine za pranje sudova i veša tokom svakog ciklusa pranja, pokazujući korisnicima kako da koriste te uređaje na efikasniji način.

Pored toga, Miele je predstavio samostojeći frižider K 4000 koji je opremljen nizom funkcija koje obećavaju veću održivost u kuhinji. Jedna takva funkcija je PerfectFreshActive, inovativni sistem sa kojim voće i povrće duže ostaje sveže.

Miele takođe predstavlja novu liniju rerni sa automatskim programima i opcijama za povezivanje. Svi pomenuti modeli su testirani da traju 20 godina. Ova kompanije je predstavila indukcione ringle sa integrisanim aspiratorom sa silaznim strujanjem vazuha, koji je snažniji i tiši. Rerne čitavim asortimanom funkcija uključujući kuvanje na paru – sada imaju i samočisteću funkciju HydroClean.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde