Nova linija soundbar zvučnika sa fantastičnim audio doživljajem

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na sajmu CES 2020 impresivnu liniju soundbar zvučnika koje odlikuju premijum kvalitet zvuka, lako povezivanje, pametna funkcionalnost i čist dizajn, koji se savršeno uklapaju sa atraktivnim televizorima kompanije LG.

LG kod serije zvučnika za 2020. godinu ponovo koristi prednosti svog dugogodišnjeg partnerstva sa kompanijom Meridian Audio, pri čemu još veći broj modela odlikuju precizno podešene tehnologije te kompanije kao što su Bass i Space, kao i tehnologija Image Elevation kojom se pruža realističniji doživljaj slušanja povećanjem percipirane visine vodećih instrumenata i vokala.

Pored toga, najveći deo linije za 2020. godinu podržava Dolby Atmos i DTS:X u cilju pružanja dinamičnog i izrazito prodornog zvuka.

Prilikom puštanja sadržaja čiji je mastering urađen uz pomoć tehnologija Dolby Atmos ili DTS:X, AI Room Calibration korisnicima omogućava da uživaju u izrazito realističnom zvuku koji deluje kao da dolazi iz više smerova.

U cilju pružanja doživljaja koji je što je više moguće bliži bioskopskom, novi soundbar zvučnici kompanije LG pružaju funkciju 4K Pass-Through i audio koji je više nalik na bioskopski uz mogućnost dodavanja kompleta bežičnih zadnjih zvučnika SPK8.

Takođe, pomoću Google Asistenta koji je ugrađen u još veći broj modela za 2020. godinu, korisnici mogu praktično i lako upravljati kompatibilnim pametnim kućnim uređajima sa svog LG soundbar zvučnika jednostavnim glasovnim komandama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde